|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kvete jabloň Hana, 2.9.2016 Chuť plodů HANY je příjemná, jak po utržení ze stromu, tak po uležení, kdy dužnina změkne. Typnul bych si, že ještě mnohem lepší je chuťově původní KRASAVA, jelikož ji leckdo uvádí, jako nejchutnější letní jablko. Prima sice dodala rezistenci proti... celý příspěvek > | | Oullinská renglóda, 2.9.2016 Já mám Oullinskou s hmotností plodů odpovídající Obrazovému atlasu peckovin 1, kde se uvádí 35 - 50g. Někdy je hmotnost i přes padesát. Plody Ontaria jsem kupoval jednou od trhovce a byly menší, intenzivněji žluté, snad i pevnější, ale chuť slabá.... celý příspěvek > | |
| | Oullinská renglóda, 30.8.2016 Asi nějak podobně, jak to říkal Gustáv Husák: "Čo je pevné, nech zostane"... | | Oullinská renglóda, 30.8.2016 Asi jo. Když už má být něco sladké, tak ať to není "bláto", ale zůstane to pevné a alespoň trochu aromatické, jako třeba Toptaste. Odrůd, co měknou a fádní je nějak moc. Všechny ty vyfocené plody Oullinské a Althanovy renglódy nestály za nic. | | Totálne neškodný herbicíd, 29.8.2016 Jistě je to dobrý příklad pro ostatní, ale já jsem se z obdivu vůči těmto zahradám už "vyléčil". Stejně tomu ten potřebný čas věnovat nikdy nebudu a spíš jsem ten běžný líný zahrádkář o kterém psal včera ve vlákně co vykusuje jablka na stromech pan... celý příspěvek > | | Benedicte, 26.8.2016 Nejchutnější byla letos Krasava, ovšem v konkurenci žlutomasých odrůd dozrávajících po RH se těžko bělomasá odrůda prosazuje. Pro mě je zatím Benedicte nadějný, i když je možné, že jsou chutnější odrůdy. Amsdenova, kterou jsem v minulém roce tak... celý příspěvek > | | Rajčata 2016, 26.8.2016 ...prostě všechno je stejně kyselé.
Kdo ví, proč jsou někdy rajčata kyselá. U mě je takové letos jen Policcino, jinak jsou všechny odrůdy klasicky chutné. Mandat nakonec hodně překvapil. Považuju takovou odrůdu za pokrok ve šlechtění... celý příspěvek > | | Benedicte, 26.8.2016 Stromek Benedicte byl špičák s holým malým hákovitým kořínkem a nepředpokládal jsem, že se ujme. (Milanovi se druhý stromek neujal). Přesto roste zdravě a kdybych tolik nespěchal na plodnost, jistě by byl už mnohem větší. Zdravotně senzační je i... celý příspěvek > | | Rajčata 2016, 25.8.2016 A ten nešťastný Mandat nikdo nechce a ani moje plazí havěť ho nežere, upřednostňuje rajčatovou klasiku...
To mi připomíná příspěvek sadaře Vlady, který psal, že Idaredy nežerou ani prasata, či jiné hospodářské zvířectvo. Trošku přehnané. Já... celý příspěvek > | | Broskvoň Inka, 25.8.2016 Tak letos asi tak stejně. Nějaké plody byly. | |
| | Hanita, Gabrovská nebo Wangenheimova?, 25.8.2016 Na Gabrovské jsem zatím nic nezjistil, ale je to jen otázka času. Hanita má listy děravé jako řešeto a navíc plné šarky. Plody byly v pořádku. | | Broskvoň Harrow Beauty, 25.8.2016 Já jsem právě myslel, že máte v plánu založit nějaký další broskvoňový sad, když máte takový zájem o broskve. Škoda, pane Jano, ještě to zvažte. | | Benedicte, 25.8.2016 Teď jsem zrovna chutnal tu odrůdu, co se tváří jako Benedicte (falešný Candor) a dokonce byl jeden plod na osluněné straně krásně tmavě červenofialový. Chuť je celkem slušná, ale jestli je to vítězství, to nevím. Asi bych spíše bral ten Candor,... celý příspěvek > | | Broskvoň Symphonie, 25.8.2016 Pane Jano, plody tohoto typu, toť zcela jiná broskvová dimenze. Zaujme nejen pevnost dužniny, ale i silně koncentrovaná chuť. Z fotky rozkrojeného plodu můžete vidět, že ani šťavnatost nechybí. Všechna čest odrůdám typu SH, RH, FH, HH, CH, ale toto... celý příspěvek > | | Čačanská najbolja, 25.8.2016 Je to až dojemné, jak pan Fidla brání Čačanskou najbolju. Platí tady to samé, jako u ostatního ovoce. Prodává se velikost. Když jsme s velkopěstitelem porovnávali Gabrovskou a Čačanskou najbolju, tak řekl: V chuti je Gabrovská "formule" a Čačanská... celý příspěvek > | |
|
|
|
|