|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Mac Intosh a Lobo, 6.9.2016 Chtěl bych znát Vaše názory, co je Spartan a co je Mc Intosh. Díky. | | Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 6.9.2016 Ale fakt, kdo ji ještě nemáte, tak si mezeru doplňte, aby jste poznali, jak silně kořenitou chuť dokáže hruška mít. (Williamsova) | |
| | Slivoň Haganta, 6.9.2016 Je tady ještě u Topstaru č.1 možná záměna s Valorem. Nejvíc tomu napovídá rozříznutý plod, kde je proti Hagantě odlišná "jamka" pro pecku. Na oficiálním Valoru bývá vždy příliš mnoho plodů, takže je chuť jalovější a nedosahuje takové silně sladce... celý příspěvek > | | Cresthaven dozrává, 6.9.2016 No, nezbývá než poblahopřát Vašemu stromku k takovému výplodu. Ani jsem snad tak velkou broskev nikdy neviděl. Podívám se po něčem podobném v supermarketu. | | Slivoň Anna Späth, 6.9.2016 Nevím, no... Před lety jsem si od velkopěstitele vzal roub na výrobu stromku. U něj byly Anny Späth velké a bylo jich hodně. Tady u mě je plodnost mizerná. S takovým Stanley se nemůže Anička v plodnosti vůbec pasovat. | | Slivoň Haganta, 6.9.2016 Nevím jestli jenom...
No právě. Uvítal bych ještě další zkušenosti a fotky Haganty, protože je pro mě trochu nepochopitelné, čím tato odrůda zaujala. Shodli jsme se s panem Mikešem, že kupovaná Haganta v obchodech nestojí za nic a měkčí... celý příspěvek > | | Co právě sklízíte?, 6.9.2016 Češete, nebo ještě čekáte? Toto vlákno se mi nepodařilo najít, přesto jsem včera otrhal Kidd´s Orange a Spartan, jelikož mi už "zůstávali v ruce". | | Cresthaven dozrává, 6.9.2016 376 g? Ale to už opravdu přeháníte. | | Akane - perla podzimu, 6.9.2016 Velký jablečný požitek je také AKANE - perla podzimu. Škoda, že se panu Vysloužilovi v záplavě jeho naroubovaných odrůd, právě tato chuťově skvostná sorta tak nějak každoročně ztrácí, nebo spíše "krčí v koutě". Na rozdíl od těch mých, mají totiž... celý příspěvek > | | Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 6.9.2016 Taky jsem se dočkal prvních plodů a požitek to tedy je. | |
| | Kvete jabloň Hana, 6.9.2016 Zajímalo by mě, co máte konkrétně k jabloni HANA, popřípadě k původní KRASAVĚ. Pan Vysloužil by mohl poskytnout informace, jelikož má obě odrůdy. | | Těchobuzická, 6.9.2016 Těchobuzická, jak právě zjišťuji, je nejchutnější tvrdá, ale už jdoucí od stopky. Měkčí plody nejsou také špatné, ale chuťově se už překlápí spíše k rynglím.
Ještě v době když dozrávala, tak jsem si myslel, že se "překlopí" ještě více k Domácí... celý příspěvek > | | Rajčata 2016, 6.9.2016 Tahle koupená rajčata vypadají sice krásně a jsou až 10 cm dlouhá, ale myslím, že můžeme být všichni rádi i za ta nakyslá rajčata, o kterých se občas píše. Fakt jsem nečekal takovou mizérii, snad někdy v zimě, ale ne teď. Asi je taky umění vypěstovat... celý příspěvek > | | Toptaste, 6.9.2016 Toptaste je jedna z mála odrůd, která je částečně schopná konkurovat Domácí švestce. Nevím, jestli všude. Pan Vysloužil by se asi divil, jaké mohou některé plody postupem času dosáhnout překvapivě aromatické chuti. V drtivé většině ani ty nejmenší... celý příspěvek > | | Valor, 6.9.2016 Valor má velmi vzhledné plody i listy. | |
|
|
|
|