Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mac Intosh a Lobo, 6.9.2016 Obsahuje fotku
Chtěl bych znát Vaše názory, co je Spartan a co je Mc Intosh. Díky.
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 6.9.2016
Ale fakt, kdo ji ještě nemáte, tak si mezeru doplňte, aby jste poznali, jak silně kořenitou chuť dokáže hruška mít. (Williamsova)
Slivoň Haganta, 6.9.2016 Obsahuje fotku
Je tady ještě u Topstaru č.1 možná záměna s Valorem. Nejvíc tomu napovídá rozříznutý plod, kde je proti Hagantě odlišná "jamka" pro pecku. Na oficiálním Valoru bývá vždy příliš mnoho plodů, takže je chuť jalovější a nedosahuje takové silně sladce... celý příspěvek >
Cresthaven dozrává, 6.9.2016
No, nezbývá než poblahopřát Vašemu stromku k takovému výplodu. Ani jsem snad tak velkou broskev nikdy neviděl. Podívám se po něčem podobném v supermarketu.
Slivoň Anna Späth, 6.9.2016
Nevím, no... Před lety jsem si od velkopěstitele vzal roub na výrobu stromku. U něj byly Anny Späth velké a bylo jich hodně. Tady u mě je plodnost mizerná. S takovým Stanley se nemůže Anička v plodnosti vůbec pasovat.
Slivoň Haganta, 6.9.2016
 Nevím jestli jenom... No právě. Uvítal bych ještě další zkušenosti a fotky Haganty, protože je pro mě trochu nepochopitelné, čím tato odrůda zaujala. Shodli jsme se s panem Mikešem, že kupovaná Haganta v obchodech nestojí za nic a měkčí... celý příspěvek >
Co právě sklízíte?, 6.9.2016
Češete, nebo ještě čekáte? Toto vlákno se mi nepodařilo najít, přesto jsem včera otrhal Kidd´s Orange a Spartan, jelikož mi už "zůstávali v ruce".
Cresthaven dozrává, 6.9.2016
376 g? Ale to už opravdu přeháníte.
Akane - perla podzimu, 6.9.2016
Velký jablečný požitek je také AKANE - perla podzimu. Škoda, že se panu Vysloužilovi v záplavě jeho naroubovaných odrůd, právě tato chuťově skvostná sorta tak nějak každoročně ztrácí, nebo spíše "krčí v koutě". Na rozdíl od těch mých, mají totiž... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 6.9.2016
Taky jsem se dočkal prvních plodů a požitek to tedy je. 
Kvete jabloň Hana, 6.9.2016
Zajímalo by mě, co máte konkrétně k jabloni HANA, popřípadě k původní KRASAVĚ. Pan Vysloužil by mohl poskytnout informace, jelikož má obě odrůdy.
Těchobuzická, 6.9.2016
Těchobuzická, jak právě zjišťuji, je nejchutnější tvrdá, ale už jdoucí od stopky. Měkčí plody nejsou také špatné, ale chuťově se už překlápí spíše k rynglím. Ještě v době když dozrávala, tak jsem si myslel, že se "překlopí" ještě více k Domácí... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 6.9.2016 Obsahuje fotku
Tahle koupená rajčata vypadají sice krásně a jsou až 10 cm dlouhá, ale myslím, že můžeme být všichni rádi i za ta nakyslá rajčata, o kterých se občas píše. Fakt jsem nečekal takovou mizérii, snad někdy v zimě, ale ne teď. Asi je taky umění vypěstovat... celý příspěvek >
Toptaste, 6.9.2016 Obsahuje fotku
Toptaste je jedna z mála odrůd, která je částečně schopná konkurovat Domácí švestce. Nevím, jestli všude. Pan Vysloužil by se asi divil, jaké mohou některé plody postupem času dosáhnout překvapivě aromatické chuti. V drtivé většině ani ty nejmenší... celý příspěvek >
Valor, 6.9.2016 Obsahuje fotku
Valor má velmi vzhledné plody i listy.
Další diskuze:  316317318319320>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika