|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kanzi, 4.12.2016 Nikdo jiný nepěstuje Kanzi, Benni Shogun, Jazz atd.? Co sadař Láďa, známý jako "dvěstěčtyřicetosmička"?
| | Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 9.11.2016 Co se týče hlubokého zimního řezu do víceletého dřeva u jabloně, tak z takových pahýlů nikomu dřevo s květními pupeny v dalším roce nenaroste. To si může opravdu každý vyzkoušet sám. | |
| | Velvet, vše co o ní víte, 8.11.2016 Taky jsem ten Velvet v minulém roce chtěl, ale nějak jsem se namlsal Symphonie a E.Lady, takže si ani moc neslibuju od té Majority. Taky je možné, že bude v příštím roce všechno jinak. Dixired měli v Litomyšli dokonce na St.Julien, ale už jsem... celý příspěvek > | | Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 8.11.2016 Dnes mi ráno volal (asi) majitel zahradnictví Na Zázvorce. Používal stejné argumenty (včetně arogantního nádechu) jako jeden zdejší diskutující.
Koho máte na mysli, pane Rábku? Co se týče Zázvorky, tak jsem od nich nějaké záměny měl, proto už... celý příspěvek > | | Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 8.11.2016 Fakt je, že broskvoň Benedicte měla pouze dva deseticentimetrové holé kořínky bez vlášení a přece se pěkně ujala. | | Veteran, 8.11.2016 Vlašky poznáš podle těch vypouklých kulatých patek z kterých vyrůstají pupeny. New Jersey mám taky od něj. Na jaře v květu nebo v plůdcích vymrzla. Ale o slabší mrazuodolnosti se psalo. Údajně na úrovni VP. Otázka je, která New Jersey to vlastně... celý příspěvek > | | Určení jablka dle fota, 8.11.2016 Teda, inženýre, tleskám. Nádherně napsané. Předtím ta "pravá esence jablečné chuti", taky moc dobrý. Croncelské z nevlídného Poličska fakt ušlo. | | Velvet, vše co o ní víte, 8.11.2016 Tak ji, Jirko, "vypal" (kup). | | Stromky v kontejneru, 8.11.2016 Pokud jde o příliš malé kontejnery z Kruhu na které si stěžoval Jirka z Frýdku, tak falešná Rubista i Pisana zakořenily a rostou dobře. | | Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 8.11.2016 Po hlubokém řezu roste strom "do dřeva", dělá se to proto, že se chce podpořit růst, nikoliv plodnost. O tu se právě tímto zásahem na nějaký čas přijde. To ví přece každý. | |
| | Nová databáze ovocných dřevin, 2.11.2016 Problém byl ve starém prohlížeči. Přesto díky za reakci. | | Odolná pološvestka Tophit, 2.11.2016 Dušičková přece, pane Jano. | | Broskvová sezóna 2011, 2.11.2016 Doufejme, že nějaká pravá Dixired skutečně existuje. Snad se jednou něčeho, co zraje ve stanovenou dobu pro tuto odrůdu, dočkáme. Tady je celkem běžně k dostání. V Litomyšli ji mají dokonce na St.Julien. | | Veteran, 2.11.2016 Měl ses u mě předem informovat. Meruňky Harcot a Sundrop jsou pravé, tak nevím, proč nemá Veteran a myslí si, že ano. New Jersey zatím neplodila. Typoval bych, že bude stejně odolná proti mrazu v květu jako třeba Aurora. | | Určení jablka dle fota, 2.11.2016 Pane inženýre, existuje nějaké jablko, které by Vám nechutnalo? | |
|
|
|
|