Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Boscova - kráľovná hrušiek. Naozaj?, 20.12.2016
Vrátím se k začátku vlákna. Pane Jano, asi úplně dobře nelze srovnávat Lucasovu, Konferenci a Boscovu flašu. Každá je v chuti úplně o něčem jiném. Boscova je z nich nejvýraznější a nejkořenitější. Konference ani Lucasova takové kořenité ambice nemají... celý příspěvek >
Hrušeň Dicolor, 20.12.2016
Otázka je, jestli Vám to žena neříká jen proto, aby jste měl radost.
Rajčata 2017, 20.12.2016
Podle těch fotek je Kumato dost nepřítažlivá odrůda, ale když říkáte, že je tak výjimečná v chuti...
Florina, 20.12.2016
Jinak by to bylo chuťově výborné jabko, až na to moučnatění, které dost odradí.
Výsledky organoleptického hodnocení jablek Lysice 2016, 20.12.2016
Osobně si nedokážu představit, že bych hodnotil 50 vzorků jablek bezprostředně po sobě. Už po pár vzorcích by byl můj úsudek značně zkreslený a po takových dvaceti, bych měl jablek už "plné zuby". Prokládání pečivem by moc nepomohlo.
Červené marhulky, 20.12.2016
Tak samozřejmě, "prsit" se s fotkami vybarvených meruněk ještě před Tsunami a Aurorou je jistě lákavé, ale kolikrát to vyjde? Zvýšenou odolnost proti mrazu od meruněk z Escande nelze mimo Kiota očekávat a ten, kdo má na zahradě místo jiného... celý příspěvek >
Červené marhulky, 19.12.2016
Tak samozřejmě, Jirko, že zmrzlo prakticky sakumprásk všechno, mimo Leskory, Kiota, Karoly a něco málo bylo i na Goldriči, Bergarouge, kupodivu i na malé Radce. Zvláštní je ta Pisana. Jelikož pochází ze zdroje jako falešná Rubista, člověk by... celý příspěvek >
Tak hurá za Priciou do Rakúska. Sláva nazdar výletu. Jinak, pravda, ta NInfa to je stejná italská "zimomřivost", jako San Castresse. Všechno to na jaře zmrzlo v květu. Díky za osvěžení paměti. Pan Kamil správně varoval před Italy.... celý příspěvek >
Milane, máš pravdu. Myslím, že je tam i jistota, že si nepřivezeš žádnou "faleš" jako odsud. Priciu bych taky chtěl, hlavně kvůli dalšímu pokrokovému posunu ve zrání ještě před Tsunami. Chtěl jsem se Tě zeptat, jestli nevíš, odkud pochází odrůda... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 19.12.2016
Dneska jsem koupil plody Tomina 1kg za 104 Kč. Nedá se nic dělat, rajčata jím rád i v zimě a Tomino je vyhlášená kvalita.
Rajčata 2017, 19.12.2016
Tak jako název jabloně Delor připomíná panu PP jakýsi motorový olej, tak mně název Kumato připomíná zase jed na krysy, který se jmenoval Kumatox. a který zvířátka rozkládal zaživa zevnitř. Byl to takový šedivý prášek bez zápachu.
Hrušeň Dicolor, 19.12.2016
Koupil jsem dnes i nějaké ty Dicolorky. Jsou větší než ty moje a vybarvenější. Chuť je standartní, nemyslím, že špatná. Sladká s nepatrnou ovocnou příchutí. Ani ty moje nejsou nejhorší. Mám tady i svoje Astry, samozřejmě ne kytky, ale hrušky. Také se... celý příspěvek >
Florina, 19.12.2016
Dnes jsem koupil nějaké ty Floriny. Nádherně vybarvené, jako na fotkách pana Hlavatého, na omak pevné. Chuť by jistě nebyla vůbec špatná, ale dužnina je pouze "proschlá mouka", bohužel.
Proč jsou opomíjena keříková rajčata?, 19.12.2016
Mně se náhodou ta Kukyho reakce moc líbila. "Protože se válí po zemi" Trefně napsané.
"Nakvartýrovali" jsme se Milanovi do jeho vlákna o červených marhuľkách a myslím, že je to pro něj naprostá "nuda na stránke".  Ještě bych chtěl dodat, že Veselka také vymrzla. Nadějnější než meuňky z Escande jsou podle mě odrůdy typu Bergeron.... celý příspěvek >
Další diskuze:  301302303304305>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika