Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2017, 28.1.2017
Tak, co si z toho vybrat? Jaká je teda Cherolla? Věřil bych tomu, že bude kyselá. Ideální je, když je všeho tak akorát. 
Hrušky z obchodu, 27.1.2017
Podle libosti, buď jen opláchnout, odrhnout slupku kartáčkem, nebo si je můžete i oloupat. Když pan PP zmiňuje ten Braeburn, tak si vzpomínám, že byl kvalitní nejen ten z druhé strany Zeměkoule, ale i ten náš český,  jen byl menší. Kvalita plodů... celý příspěvek >
Chápu, že většina lidí má potřebu nasazovat obchodním řetězcům "psí hlavu", a nandat jim, co se do nich vejde, ale moje mlsná huba si zase tolik stěžovat nemůže. Naposledy třeba Jonagoldy Marnica a Jonaprince ve výborné kvalitě. Na jaře Braeburny... celý příspěvek >
Já naopak špatné zkušenosti s kupovanými hruškami nemám. Jednou selhaly Lusacky, ale třeba B.flašky, Konference nebo Concord popřípadě Williamsky nikoliv. A mají ty Vaše plody nyní máslovitou konzistenci? Jestli jsou stále tvrdé, tak je nechte v... celý příspěvek >
Nové odolné marhulky na PPV, 26.1.2017
To bude zajímat davida, třeba už nějaké má. Jirka s Pavlem tam určitě už taky píšou a objednávají. Nebo budeš průkopníkem pěstování u nás právě Ty. 
Hrušky z obchodu, 26.1.2017
Já Vám rozumím a jsem rád, že jste sem vložil tento dotaz. Jen se asi uspokojivé odpovědi nedočkáte. Hlavně proto, že se objevují v obchodech plody různé kvality. Zde jsou většinou "zarytí odpůrci", anebo konzumenti právě se špatnými zkušenostmi... celý příspěvek >
Nové odolné marhulky na PPV, 26.1.2017
Jsem, Milane, zvědavý, jak se začne PPV projevovat na meruňkách tady u mě. Dobrým měřítkem bude ta Vesna, kterou jsi měl taky. Ta moje projevy zatím neměla, ale je to jen otázkou času. Taková Veselka už projevy na spodních větvích měla... celý příspěvek >
Jo, "pézetpéčko" tohle psalo. Taky je známo, že PP byl z kupovanou Lucaskou hrubě nespokojen. Vůbec nejlepší hláška je ale napsat ono známé: "proč si kupujete hrušky z obchodu"? Asi proto, že někoho zajímá tato odrůda, kterou zrovna nemá, nebo chce... celý příspěvek >
Tak to jsme na tom stejně. Velké plody hrušek ani jablek nemusím. Tyhle moje koupené Lucasky nejsou nějak obrovské, dalo by se říci standartní velikost. 
Já mám koupené Lucasky ve sklepě, ale jsou stále tvrdé. Kvalita plodů je leckdy proměnlivá. Uvádí se, že ze špatných poloch bývá dužnina natrpklá a zrnitá. Já je znám v horší kvalitě i v té nejlepší. Mám i stromek a věřím, že tady bude výborná.... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 25.1.2017
Ondro, díky za odpověď. 
Staré odrůdy, 25.1.2017
Musím zklamat všechny ty, kdož se domnívali, že mě Miloš Vysloužil, jakož to věčného buřiče, "odpálil“ svým příspěvkem na věčné časy. Toho bohdá nebude. Tedy alespoň prozatím. Všiml jsem si, že pan Kamil H. se inspiroval mými staršími hodnoceními... celý příspěvek >
Dicolor, 23.1.2017
Janko, Janko, nezbývá než konstatovat, že i když většině lidí Dicolor zajímavý nepřipadá, najdou se i tací, kteří mají opačný názor. Toť vše. Prostě není nad kvalitní Dicolorky. 
Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 22.1.2017
Kdysi jsem viděl nějaký pořad o globálním oteplování. Ptali se i nějakých lidí ze Sibiře, jaký na to mají názor. Odpověděli, že by byli za nějaký ten stupeň navíc vděčni. Letos tam ale mrzlo ještě víc než jindy. Zdejší studená zima vypadá zatím... celý příspěvek >
Opál, 22.1.2017
Pane Jano, Václav Vinšálek v jiném vlákně napsal: Pokud chcete opravdu sladkou zimní odrůdu rezistentní k strupovitosti, zvolte pozdně zimní Opal (UEB 32642). Ten je z tzv. "hvězdných" střížovických odrůd asi nejsladší. Vydrží do dubna.
Další diskuze:  296297298299300>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika