Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň Bohemica, 31.1.2017
To jste špatně pochopil, 234.231. Je to myšleno tak, že těžko u zimních odrůd hledat chuť těch podzimních, jako je například Boscova flaša. 
Kadeřavost - postřik dnes?, 30.1.2017
 Díky za názor. Snad časem nějaká ta místa budou přibývat. U nás se celkem "nic neděje", takže to by souhlasilo.
Kadeřavost - postřik dnes?, 30.1.2017
Jirko, co říkáš té mapě v předchozím příspěvku, není to jedno místo tam někde u Vás?
Nové odolné marhulky na PPV, 30.1.2017
Pavliku, "májovou kotku" bude chtít určitě každý. Týden napřed, dobrý týden, respektive každý den dopředu je dobrý. Ale, co myslíš, dočkáme se letos alespoň té "Tomášovy kotky", neboli Tomcotu? To kdybys věděl, viď.
Hrušeň Bohemica, 30.1.2017
Sice jsem psal výše, že deklarovaná výdrž zimních hrušek je "přeháňka", to ale letos v dokonale vychlazeném sklepě neplatí. Bohemicy kupované na podzim jsou stále tvrdší, ale i tak je chuť příjemně sladká. Nevím, co by jsteˇ, vážení, tak nějak... celý příspěvek >
Helenka by za to určitě stála, úplně jsem na ní zapomněl. Tak hlavně, aby Tsunami bylo konečně Tsunami, nezmrzlo a bude nám to stačit, viď. Taky bude ve hře ta Shamade, což by měla být taky meruňka bez PPV.
Staré odrůdy, 30.1.2017
Nazdar. Tak nějak jsem nepochopil, co jste tím chtěl říct? Bylo tady v tom vlákně pár dobrých věcí, i když třeba jen pro mě. Jednak díky Jirkovi - dvojce, že si dal práci s hledáním citátů, jednak připomenutí významu slova oportunista. Určitě takové... celý příspěvek >
No tak david, Jirka ani Pavel nereagují, tak snad jen, že i když Milan třeba v těhle "pépévéčkách" průkopníkem nebude, tak tím průkopníkem byl v propagaci a pěstování slivky Topfive. To mu nikdo neupře. Milane, dávám palec nahoru.
Rajčata 2017, 29.1.2017
Takže je to jasné, více Datla a méně Valda.  Díky za názory.
Rajčata 2017, 29.1.2017
Koukal jsem, že mám s Datlem i sáček Valda. Ještě tam mám Grandberry - "jahodové" rané. Taky pro "mlsné jazýčky".
Kadeřavost - postřik dnes?, 29.1.2017
V odkazu je mapa míst, kde je třeba v nejbližší době provést první postřik. Jedná se o tři místa na jižní a východní Moravě a v jižních Čechách.
Opál, 29.1.2017
Tak jak jste dopadl, pane PP, s tou ochutnávkou? Určitě špatně. V mém předchozím příspěvku v tomto vlákně jsem vyfotil Goldeny. Právě takhle žluté jsem je už koupil, nikoliv v supermarketu, ale u zelináře a v "Jednotě". 
Rajčata 2017, 29.1.2017
Díky za názory, Renato a Jiřino. To Policcino mě chuťově jako "datlové" rajče "pro mlsné jazýčky" nepřesvědčilo. Přesvědčil mě jen ten Mandat. Kukyho ani pana PP zase Mandat nepřesvědči. Možná proto, že je v něm zvýšená sladkost na úkor aromatu.... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 28.1.2017
Strillo a Policcino už dávat nechci, řekl bych, že je to průměr. Goldkrone je pro mě naprostá "pecka" - spolehlivě sladké žluté rajčátko, prostě perfektní, Datlo jsem konečně sehnal, ale neřekl bych, že všechny odrůdy, které mají na sáčku reklamu... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 28.1.2017
Já jsem si pytlík s Cherollou koupil, tak proto se ptám. Kdyby Vám to nevadilo, tak bych poprosil vždy o vyjmenování těch lepších odrůd, i když jste je třeba už jinde vyjmenovala. Díky.
Další diskuze:  296297298299300>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika