|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 10.5.2017 Jo, soused je na mě taky naštvaný, že mám meruňky a on ne. Jemu ale sežrala obě meruňky monilie. A druhému jak by smet. To jsem zvědavý, jestli něco podniknou příští rok. Ještě můžou přijít kroupy a budou spokojení, až mně to všechno potlučou. | | Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 10.5.2017 Jiřine, nevím, nevím. Mrazuodolnější se zdá být pravá Elberta, než ta Elberta Luthera Burbanka. Ta vymrzla až na jediný plůdek, naopak starodávná Elberta je na tom mnohem lépe. Naničhodná je také broskvoň Regina, která květy shodila i v minulém... celý příspěvek > | |
| | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 10.5.2017 Tak tedy radostný meruňkový večer přeji. Jelikož mě před nedávnem pan Vysloužil pochválil, čehož teď jistě lituje, přidávám další fotky, po dnešním mrazivém ránu, některých zvláštně bíle ojíněných meruňkových plůdků. | | Kvitnú jablone, 10.5.2017 Já měl za to, že jste z Ostravska, ale podle ještě zavřených květů to tak být nemůže. Teď vidím, že je to Blansko (480 m). | | -1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 10.5.2017 Jak jsem psal už několikrát, je třeba dodržovat agrotechnické lhůty, já jsem nedodržel dobu postřiku při dokvétání a pak jsem se nestačil divit. Další dva postřiky nový výskyt monilie zastavily. Musíte odstranit napadený porost a znovu ošetřit ten... celý příspěvek > | | Rozkvétání slivoní, 10.5.2017 Aby jste mně pak "nespílal" jako pan PP, kterého jsem lákal vysadit v nevhodné oblasti marhuľku a marhuľka ne a ne zabrat. Já mám výhodu, že na Vysočině mám na pokusy zhruba dvacetileté jabloně, sice bohatě porostlé lišejníkem a s místy... celý příspěvek > | | -1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 10.5.2017 A jak dopadl s meruňkami pan Hasman? Potvrdila se příznivá předpověď? | | Rozkvétání slivoní, 10.5.2017 Bunny, zapomněli jsme na největší hit posledních let - Admirál. Starší Idared v Sudetech se dole rozbočuje ve dva kmeny, tak jsem jeden přerouboval na Admirál. Nejstarší rouby tam mám tříleté a až teď se chystají kvést, ale zatím jen sem tam něco.... celý příspěvek > | | Kvitnú jablone, 10.5.2017 Já teda přesně nevím, kde má pan Hlavatý zahradu, ale rozdíl podle jeho fotek je to i proti zdejším 230 m. Jabloně tady sotva odkvetly a to ještě ne všechny. Napřed je i pan Mikeš na Žatecku. Myslím, že i pan Walter na Českobudějovicku. Proto jsem... celý příspěvek > | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 10.5.2017 Co se, Martine, propeklo? A kde, že to pěstujete, u Trnavy? Zdravím taky Paľa od Humenného. Meruňkám zdar. | |
| | Sazenice rajčat jdou do květu, 10.5.2017 Aby rajčata zbytečně moc před přesazením nerostla, dávám je do menších kelímků, ale hlavně je mám už asi měsíc venku. Domů jsem je přenášel jen dvakrát. Před 21.4. asi na tři noci a potom včera. | | Modrá vinná réva ke konzumaci, 10.5.2017 Tak to jsem rád, že chválíte Einset Seedles. Řízky pěkně obrazily, tak snad z nich v budoucnu něco bude. | | -1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 10.5.2017 Ano, přesně, jak je to v názvu vlákna: Hlavně, aby přežily vzácné marhuľky. Já jsem se na to v klidu vyspal a žádné škody vidět nejsou, i když pro Pce je uvedeno, že byla mezi 4 a 6 hodinou mínus jednička. Fúriky taky nebyly zamrzlé, takže snad... celý příspěvek > | | Mráz - malé plůdky broskvoní, 9.5.2017 Milane, možná, že toho Benedicte nemusíš litovat. Mám ho mezi Fairhaven a Cresthaven a ve stejné výšce obě dvě plody mají, kdežto Benedikt (nikoliv papež), ale broskvoň promrzla. Jinak teda eko-bio brak (Jirka FM) od Zaigera či jiného pána - Spring... celý příspěvek > | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 9.5.2017 To je zajímavé, Martine. Velkoplodý Goldrich si určitě našel v sortimentu meruněk svoje místo. Jsem taky rád, že ty dodatečné postřiky zastavily na chvíli ten nápor monilie. Meruňkový porost vypadá teď rozhodně lépe než ten broskvoňový. Kadeřavost... celý příspěvek > | |
|
|
|
|