Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoň Symphonie, 11.6.2017 Obsahuje fotku
Růstový náskok plodů v Bratislavě u pana Mina je znát. Tady jsou plody ve vývoji podstatně opožděné a to i ty rané. Ani nejranější Primissima Delbard nevypadá zdaleka jako Minův "Phoenix"
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 11.6.2017
Srdečně zdravím všechny příznivce meruněk a broskví. Mino, to je ono, to je paráda, taky se moc těším na první rané broskyne. S tím Fenixem máš naprostou pravdu, na novou B.J Elbertu jsem taky zvědavý, tak potom o horkastej chuti B.J. Elberty... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy meruněk, 10.6.2017
A jak vlastně skončila Vaše "falešná" Rubista, Jirko a Milane? Na kompostu?
Je toto žloutenka peckovin ESFY?, 10.6.2017
Kurňa, Jiřine, zahryznout se do první zralé meruně, to je požitek. Snad to ještě párkrát zažijem, ne. 
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 10.6.2017
Jirko, Fenix mám nový a pravděpodobně ze stejného zdroje jako Ty. Ten starý se mi v jílu na broskvoňovém semenáči udusil. Tenhle nový druhým rokem normálně kvetl a má asi tři plody. 
Je toto žloutenka peckovin ESFY?, 10.6.2017
Jirko, čert to vem. Život si vždycky někakou cestu najde. A když ne, tak "čo je oportunistické, nech odpadne".  Ale vidím, že do jablek místo meruněk a broskví se Ti taky moc nechce. Prostě zatím jedeme dál. Dokud to půjde.
Jayhaven, 10.6.2017
Rony, těžko říct. FM3 měla strašnou kadeřavost, ale k tak skvělé probírce po té kadeřavosti bych se sám nikdy neodhodlal. Jayhaven dopadla s kadeřavostí podstatně lépe.
Avalon Pride, 10.6.2017
Na vosky -mšice zatím ještě čekám. Něco je na třešních. Jinak Avalony rostou velmi zdravě.
Veharda, Veselka, Barbora, 10.6.2017
Výborně, mnohem lépe než Veselka. Stanoviště ale není stejné. 
Kadeřavost v květnu, 10.6.2017 Obsahuje fotku
Broskvoně postižené kadeřavostí si probírku udělaly samy. Ty menší plody již opadaly.
Nejranější odrůdy meruněk, 10.6.2017 Obsahuje fotku
Jistě ne naposled přikládám fotky "falešné" Rubisty, a žádná jiná záměna než s Tsunami mě nenapadá. 
Nejranější odrůdy meruněk, 10.6.2017 Obsahuje fotku
Roni, tak to je paráda. Přidej nějaké fotky. Já si zpívám: "poslední bitva vzplála...", respektive možná jedna s posledních meruňkových sezón, a to díky žlutému strašákovi "bůchví" odkud. Mně tady vybarvuje zatím jen "falešná" Rubista. 
Je toto žloutenka peckovin ESFY?, 10.6.2017 Obsahuje fotku
A čo povedať daľej o tejto sprepadenej chorobe? Nějaké podobnosti s předřečníky tady jsou. Například, že v tom má také "prsty" odrůda Vesprima, nebo, že se nemoc projevila až zhruba na tříletých meruňkách. Nejvíce je postižené Kioto, které... celý příspěvek >
O jakou jde chorobu slivoně?, 6.6.2017
No jo, vlastně, tam nepomáhá ani ta fotka, které by se lekli. Ale díky za dobrý fórek. Mám tady taky díry v zemi u stromků, ale hryzci to nejsou, asi jen krysky.  Moc se jim líbí pod mulčem.
O jakou jde chorobu slivoně?, 6.6.2017
Bunny, to sú všetko len také podtatranské srandy. Prečítaj si vlákno hálčivec švestkový. Nič proti mojej žltačke. 
Další diskuze:  276277278279280>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika