|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Broskvoň Symphonie, 11.6.2017 Růstový náskok plodů v Bratislavě u pana Mina je znát. Tady jsou plody ve vývoji podstatně opožděné a to i ty rané. Ani nejranější Primissima Delbard nevypadá zdaleka jako Minův "Phoenix" | | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 11.6.2017 Srdečně zdravím všechny příznivce meruněk a broskví. Mino, to je ono, to je paráda, taky se moc těším na první rané broskyne. S tím Fenixem máš naprostou pravdu, na novou B.J Elbertu jsem taky zvědavý, tak potom o horkastej chuti B.J. Elberty... celý příspěvek > | |
| | Nejranější odrůdy meruněk, 10.6.2017 A jak vlastně skončila Vaše "falešná" Rubista, Jirko a Milane? Na kompostu? | | Je toto žloutenka peckovin ESFY?, 10.6.2017 Kurňa, Jiřine, zahryznout se do první zralé meruně, to je požitek. Snad to ještě párkrát zažijem, ne. | | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 10.6.2017 Jirko, Fenix mám nový a pravděpodobně ze stejného zdroje jako Ty. Ten starý se mi v jílu na broskvoňovém semenáči udusil. Tenhle nový druhým rokem normálně kvetl a má asi tři plody. | | Je toto žloutenka peckovin ESFY?, 10.6.2017 Jirko, čert to vem. Život si vždycky někakou cestu najde. A když ne, tak "čo je oportunistické, nech odpadne". Ale vidím, že do jablek místo meruněk a broskví se Ti taky moc nechce. Prostě zatím jedeme dál. Dokud to půjde. | | Jayhaven, 10.6.2017 Rony, těžko říct. FM3 měla strašnou kadeřavost, ale k tak skvělé probírce po té kadeřavosti bych se sám nikdy neodhodlal. Jayhaven dopadla s kadeřavostí podstatně lépe. | | Avalon Pride, 10.6.2017 Na vosky -mšice zatím ještě čekám. Něco je na třešních. Jinak Avalony rostou velmi zdravě. | | Veharda, Veselka, Barbora, 10.6.2017 Výborně, mnohem lépe než Veselka. Stanoviště ale není stejné. | | Kadeřavost v květnu, 10.6.2017 Broskvoně postižené kadeřavostí si probírku udělaly samy. Ty menší plody již opadaly. | |
| | Nejranější odrůdy meruněk, 10.6.2017 Jistě ne naposled přikládám fotky "falešné" Rubisty, a žádná jiná záměna než s Tsunami mě nenapadá. | | Nejranější odrůdy meruněk, 10.6.2017 Roni, tak to je paráda. Přidej nějaké fotky. Já si zpívám: "poslední bitva vzplála...", respektive možná jedna s posledních meruňkových sezón, a to díky žlutému strašákovi "bůchví" odkud. Mně tady vybarvuje zatím jen "falešná" Rubista. | | Je toto žloutenka peckovin ESFY?, 10.6.2017 A čo povedať daľej o tejto sprepadenej chorobe? Nějaké podobnosti s předřečníky tady jsou. Například, že v tom má také "prsty" odrůda Vesprima, nebo, že se nemoc projevila až zhruba na tříletých meruňkách. Nejvíce je postižené Kioto, které... celý příspěvek > | | O jakou jde chorobu slivoně?, 6.6.2017 No jo, vlastně, tam nepomáhá ani ta fotka, které by se lekli. Ale díky za dobrý fórek. Mám tady taky díry v zemi u stromků, ale hryzci to nejsou, asi jen krysky. Moc se jim líbí pod mulčem. | | O jakou jde chorobu slivoně?, 6.6.2017 Bunny, to sú všetko len také podtatranské srandy. Prečítaj si vlákno hálčivec švestkový. Nič proti mojej žltačke. | |
|
|
|
|