Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fayette, 19.8.2017
U Fayette se uvádí zrání +34 RH, takže to je zhruba v období Cresthavenu a plody jsou údajně.v podobné kvalitě jako u Creshavenu. Obří Elegant Lady se tady prodávaly v Albertu, zřejmě nejen tam a bude tomu tak i nadále. Moje Elegant Lady z Čaklova... celý příspěvek >
Slivoně 2017, 19.8.2017
Foto 1 x foto 2. Komentár je zbytočný. IH I ty šťourale jeden. Paní nenapsala zdroj, to je vše. A vůbec, moc se nepovyšuj. 
Farbaly, 18.8.2017
Mítěnko, Farbaly je houby pozdní meruňka, chce to FARCLO nebo alespoň FAIRHAIL. Mně ten plod Farbaly taky uzrál nedobrovolně, ale byl už vybarvený a je dávno fuč.
Lipnická švestka, 18.8.2017
Copak je ten šlechtitel na hlavu, že jí tady tak obhajoval a lidi byli štěstím bez sebe, že se jedná o českého šlechtitele a ne o nějakého němčoura? To docela nechápu. Byl celkem přesvědčivej.
Slivoně 2017, 18.8.2017
Mám rád příspěvky "dvěstěčtyřicetosmičky", protože do toho vždycky pořádně šlápne.  Ale fakt. 
Topfirst, Herman - dotaz, 7.8.2017
Já jsem měl jiný dotaz. Ve vlákně Čačanská raná jsem se ptal, jestli by z hlediska vyšší plodnosti nebyl Topfirst perspektivní náhradou za Čačanskou ranou. 
Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 4.8.2017
Protože tady včera zase pršelo ("šťastná to žena", jak říká pan Miloš Vysloužil) a nebude to jistě naposled, tak jsem nakonec rád, že jsem v sobotu ten postřik provedl. Co se týče Vašeho dotazu, tak se klidně řiďte Kukym, ten provádí první postřik už... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 28.7.2017
Já si pořád nějak spojuju Kukyho s Kuklenami a Kukleny navíc zaměňím často za Svobodné Dvory. Otázka zní: Z jakého důvodu nebyla v loni plíseň bramborová na rajčatech? Já jsem se domníval, že to bylo díky prováděným postřikům (pouze dva). Že by se... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 27.7.2017
Prší, prší jen se leje, nikoliv kam koníčky pojedeme, ale plíseň bramborková na rajčatech stále nepřijela, holka jedna. Ani ta její kamarádka - okurková.  A tak stále bez jediného postřiku sklízím rajčata. Ale pravděpodobně až se na "eagri"... celý příspěvek >
Čačanská raná, 27.7.2017
Otázka pro Miloše Vysloužila. Mohl by být Topfirst z hlediska plodnosti dobrou náhradou za Čačanskou ranou? V chuti vidím určitou podobnost.
Royalvee, 27.7.2017
Doufám, že se k těmhle všem "předredhavenovským"  chuťovkám (Earliglo, Early RH, Michaela, Royalvee) připojí i ten Avalon Pride. 
Michaela, Early Redhaven, Earliglo, 27.7.2017
Odlučitelnost od pecky u těchto odrůd nelze očekávat. Za to lze očekávat právě onu "horkastú príchuť kostky", prostě pravou broskvovou chuť. Early RH je z nich asi nejvýraznější. U mě velká spokojenost. 
Royalvee, 24.7.2017
Já jsem, Jirko, velice spokojený se všemi, nejen s FM3. Ten redhavenovský říz mně moc šmakuje, jak v Earliglu, tak v Early RH, doufám, že stromky pořádně vyrostou. Royalvee se může přetrhnout v plodnosti. 
Čačanská raná, 24.7.2017 Obsahuje fotku
Nevím jak Vy, ale já si tady nemůžu dovolit strom, který tak málo rodí. Škoda. Kvalita je velice slušná. Na fotce je uprostřed plod Čačanské rané (60g) a Čačanských lepotic (v průměru kolem 45g).
Veharda, 24.7.2017
Ale vůbec ne, pane Jano. Už jsem psal, že na vadensvilu neroste a to ani v roce, kdy nekvete. Plody velké nejsou. Chuť je zajímavá, aromatická. Jiná než u Veselky. Kdyby jste si ji kupoval, tak na nějaké lepší podnoži. 
Další diskuze:  266267268269270>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika