|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Fayette, 19.8.2017 U Fayette se uvádí zrání +34 RH, takže to je zhruba v období Cresthavenu a plody jsou údajně.v podobné kvalitě jako u Creshavenu. Obří Elegant Lady se tady prodávaly v Albertu, zřejmě nejen tam a bude tomu tak i nadále. Moje Elegant Lady z Čaklova... celý příspěvek > | | Slivoně 2017, 19.8.2017 Foto 1 x foto 2. Komentár je zbytočný. IH
I ty šťourale jeden. Paní nenapsala zdroj, to je vše. A vůbec, moc se nepovyšuj. | |
| | Farbaly, 18.8.2017 Mítěnko, Farbaly je houby pozdní meruňka, chce to FARCLO nebo alespoň FAIRHAIL. Mně ten plod Farbaly taky uzrál nedobrovolně, ale byl už vybarvený a je dávno fuč. | | Lipnická švestka, 18.8.2017 Copak je ten šlechtitel na hlavu, že jí tady tak obhajoval a lidi byli štěstím bez sebe, že se jedná o českého šlechtitele a ne o nějakého němčoura? To docela nechápu. Byl celkem přesvědčivej. | | Slivoně 2017, 18.8.2017 Mám rád příspěvky "dvěstěčtyřicetosmičky", protože do toho vždycky pořádně šlápne. Ale fakt. | | Topfirst, Herman - dotaz, 7.8.2017 Já jsem měl jiný dotaz. Ve vlákně Čačanská raná jsem se ptal, jestli by z hlediska vyšší plodnosti nebyl Topfirst perspektivní náhradou za Čačanskou ranou. | | Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 4.8.2017 Protože tady včera zase pršelo ("šťastná to žena", jak říká pan Miloš Vysloužil) a nebude to jistě naposled, tak jsem nakonec rád, že jsem v sobotu ten postřik provedl. Co se týče Vašeho dotazu, tak se klidně řiďte Kukym, ten provádí první postřik už... celý příspěvek > | | Plísen bramborová na rajčatech 2016, 28.7.2017 Já si pořád nějak spojuju Kukyho s Kuklenami a Kukleny navíc zaměňím často za Svobodné Dvory. Otázka zní: Z jakého důvodu nebyla v loni plíseň bramborová na rajčatech? Já jsem se domníval, že to bylo díky prováděným postřikům (pouze dva). Že by se... celý příspěvek > | | Plísen bramborová na rajčatech 2016, 27.7.2017 Prší, prší jen se leje, nikoliv kam koníčky pojedeme, ale plíseň bramborková na rajčatech stále nepřijela, holka jedna. Ani ta její kamarádka - okurková. A tak stále bez jediného postřiku sklízím rajčata. Ale pravděpodobně až se na "eagri"... celý příspěvek > | | Čačanská raná, 27.7.2017 Otázka pro Miloše Vysloužila. Mohl by být Topfirst z hlediska plodnosti dobrou náhradou za Čačanskou ranou? V chuti vidím určitou podobnost. | |
| | Royalvee, 27.7.2017 Doufám, že se k těmhle všem "předredhavenovským" chuťovkám (Earliglo, Early RH, Michaela, Royalvee) připojí i ten Avalon Pride. | | Michaela, Early Redhaven, Earliglo, 27.7.2017 Odlučitelnost od pecky u těchto odrůd nelze očekávat. Za to lze očekávat právě onu "horkastú príchuť kostky", prostě pravou broskvovou chuť. Early RH je z nich asi nejvýraznější. U mě velká spokojenost. | | Royalvee, 24.7.2017 Já jsem, Jirko, velice spokojený se všemi, nejen s FM3. Ten redhavenovský říz mně moc šmakuje, jak v Earliglu, tak v Early RH, doufám, že stromky pořádně vyrostou. Royalvee se může přetrhnout v plodnosti. | | Čačanská raná, 24.7.2017 Nevím jak Vy, ale já si tady nemůžu dovolit strom, který tak málo rodí. Škoda. Kvalita je velice slušná. Na fotce je uprostřed plod Čačanské rané (60g) a Čačanských lepotic (v průměru kolem 45g). | | Veharda, 24.7.2017 Ale vůbec ne, pane Jano. Už jsem psal, že na vadensvilu neroste a to ani v roce, kdy nekvete. Plody velké nejsou. Chuť je zajímavá, aromatická. Jiná než u Veselky. Kdyby jste si ji kupoval, tak na nějaké lepší podnoži. | |
|
|
|
|