Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Benedicte, 29.8.2017 Obsahuje fotku
Copak o to, tahle moje pozdní bělomaska má taky zvonkovité květy, stejně jako Benedikt, ale zrání bude pozdnější. Chuť je letos u všeho nějak zázračně lepší, takže i této "no name" arktic peach je dobrá, poctivá až "mýdlově" aromatická. Pokud si lze... celý příspěvek >
Broskvoň Symphonie, 29.8.2017
Nezbývá, než poděkovat za Vaše příspěvky. Doufám, že vydržíte. Já mám zatím ještě schlazené Halehaveny a poslední Inky. Obě odrůdy mají zcela odlišnou chuť, přesto je každá jinak výborná. Halehaven už poznáme svým jedinečným "posazením" cukrů,... celý příspěvek >
Broskvoň Symphonie, 29.8.2017 Obsahuje fotku
Zdrávas broskvaři. Máte ještě něco na stromech? Nebo už jen samé "ovocné brambory", což je termín, který tak strašně rozčílil hlavatého hlavatce. Symfonie ještě nejsou zralé, sice částečně rozklobané (zobali vrabci zobali igelitové obaly), jak zpíval... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 20.8.2017
Tak musím říct, že i to Orkádo příjemně zesládlo a kyselého není nic, ani ten Galant. Rubinka i Charmant bohužel praskají. Možná bude nejlepší vsadit na Tomatoberry.
Vosy - jak na ně?, 20.8.2017
Mně tady hodují na broskvích hlavně včely. Je jich tady na jedné broskvi třeba deset. A to jsme ve městě.
Veteran, 20.8.2017
Mně by zajímalo, jestli ten pan Topinka vůbec nějaké Veterany někdy měl. Nádherná vzorová visačka dle představ pana Miloše Visloužila, ale na úplně jiné odrůdě. 
Broskvoň Inka, 19.8.2017
O Jayhaven nemůžu prozatím nic říct, protože ho mám jen krátce. V letošním roce předvedl skvělou chuť u jednoho ze dvou plodů. Inka byla naopak plody přetížená. Asi bych vsadil na Jayhaven díky výborné chuti a hutné dužnině. Musí se to ale ještě... celý příspěvek >
Halehaven a Fairhaven, 19.8.2017
Pokud pomineme tvrzení jistého pana Hlavatého o neexistujícím mrazu a špatných pěstitelských schopnostech, tak sedí přesně to, co jste napsal. Halehaven se nikdy moc nepřetrhne, ale něco vždycky na stromě zůstane. Protože má tak skvělé plody, nelze... celý příspěvek >
Royalvee, 19.8.2017
Jo, jo, aspoň někdo má smysl pro humor. Royalvee určitě dobrý, ale třeba takovej Veecot z Vinelandu se mi prozatím moc nezamlouvá. Veteran mně, Jirko, ani nepřipomínej. Doufám, že budeš mít víc štěstí. Tehdejší jízda do Jaroměře nebylo žádný terno,... celý příspěvek >
Benedicte, 19.8.2017 Obsahuje fotku
Neznámá bělomasá broskvoň zrající po Krasavě nebude Benedicte, jelikož je mnohem mrazuodolnější. Zatímco Benedicte 0 plodů, takže ani ťuk, tahle bělomasá záměna je obsypaná. Takže si přeju dobrou chuť. Teda až dozraje.
Broskvoň Inka, 19.8.2017 Obsahuje fotku
INKA je prozatím spolehlivá odrůda broskvoně. Na rozdíl třeba od Suncrestu přežila jarní mrazy bez úhony. I když jsem stromek potejral příliš mnoha plody, nebyly malé a nezaostávaly ani v chuti. 
Halehaven a Fairhaven, 19.8.2017 Obsahuje fotku
Broskvovým nadšencům zdar. Fotky sice nic moc, ale máte možnost dát sem lepší. Musím říct, že tak jako je snad Velkopavlovická dokonalá v meruňkové chuti, tak těžko nějaká odrůda sesadí z trůnu HALE (J.H.Halle) HAVEN (South Haven). Chuť se dá těžko... celý příspěvek >
Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 19.8.2017
Všechno je zatím OK, jen Orange Banana na stanovišti č.2 je dosti napadený a to i plody. Má větší žluté válcovité plody, v chuti nic zajímavého.
Rajčata 2017, 19.8.2017
Jenomže von se ten GALANT musí nechat pořádně vyzrát, jinak je fakt kyselej. To jen k té kritice, která je možná neoprávněná, protože je to nová odrůda.
Broskvoň Inka, 19.8.2017
Ta kritika RH je fakt zajímavá a myslím, že jí je nejvíce tento rok. Jirka (FM) měl typ na RH od Kubáčka. Inku jsem včera kompletně obral, než ji zdevastuje hmyz. Dobré zjištění je, že se dá trhat i poměrně tvrdá a že dojde do výborné kvality.
Další diskuze:  261262263264265>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika