Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fellenberger, 10.9.2017
Nebude.
Toptaste, 10.9.2017
A mám takový dojem, že ty novější německé odůdy žádný velký pokok nepřinesou. Elenu i Pesentu mně tady klobou ptáci ještě nezralou. 
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 9.9.2017
Tak hlavně, že ho alespoň netrefil šlak, když už nepozná ani chuť Domácí švestky.
Amers, 9.9.2017 Obsahuje fotku
V tomhle vlákně má MART podle mě nejpodobnější plody odrůdy Amers. 
Pane Hlavatý, Domácí švestky se dají poznat celkem slušně podle chuti. Mají typické aroma, i když jsou různé klony, tak i ty méně aromatické by se určitě poznat daly. Asi jste nikdy nejedl Domácí švestku. To jste o dost přišel. 
Mirabelky - Miragrande a Bellamira, 9.9.2017
Bellamiru nemám, ale Miragrande je měkká dost.
Dobrý rok pro Stanley, 9.9.2017
Valoru jsem letos moc neměl, ale měkký přezrálý Valor je podle mě výraznější než měkký přezrálý Stanley. Hnije podobně jako Stanley. Se šarkou u těchto odrůd problém doposud nebyl. 
Toptaste, 9.9.2017
Přesto ale je ta kvalita plodů tak netradičně zajímavá, že likvidace Toptaste nehrozí. Na Vysočinu by se Toptaste pravděpodobně nehodila. 
Toptaste, 9.9.2017
Myslím, že podnož v tomto případě nehraje roli. Na myrobalánu má Toptaste úžeh taky. Tato odrůda bude zřejmě citlivější. A to i na ten jarní mráz.
U cesty, ne u silnice. Málo chodíš do přírody.
Zvlášť, když je člověk může natrhat někde u cesty. 
Toptaste, 9.9.2017
...další kryštálový cukor U Toptastů je výhoda, že se mohou obrat velmi brzy, jsou totiž sladké už od začátku. Takový Topgigant je v této fázi zralosti kyselý jak šťovík. S myrobalány žádný problém nevidím, jen ten silnější růst. Letos bohužel... celý příspěvek >
Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 9.9.2017
V Šuranoch ráj a pri Trnave také. V HK nikoliv. Tady u mě nejlepší rok na broskve mimo odrůd typu Royal Glory. Nejlepší rok z hlediska kvality plodů. Z meruněk vydržel Goldrich u domu a částečně VP a Leskora. Hrušky v normálu, jabka taky. Ze švestek... celý příspěvek >
Slivoně 2017, 8.9.2017
Celkem nechápu reakci MV. Občas se stane, že se trefíme, což se tentokrát snad podařilo. Za to jsem rád. U hrušky neznámé budu muset čekat, že tam snad někoho potkám.
Prebierka plodov, 8.9.2017
Já jsem zase sklidil ze vzrostlého stromu Kidd´s Orange asi 15 jablek bez probírky. S probírkou bych neměl ani jedno. Kvůli tomu není ale potřeba zakládat IH jiné, ryze psychopatické vlákno, že.
Další diskuze:  256257258259260>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika