Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dicolor, 23.11.2017
Jsem rád, že berete moje příspěvky "sportovně". Nemyslím to špatně, spíš se občas snažím o nějakou nadsázku, kterou většina lidí asi nechápe. Projížděl jsem si kousek vlákna, ale názory pana Vysloužila jsou někde vpředu, takže nevím, co máte... celý příspěvek >
Proč neprorazil General Leclerc, 23.11.2017
Jak to "křížení"? Uvádí se, že vznikla ze semene Děkanky Robertovy ve Francii. Stejně jako česká Vonka.
Astra, 23.11.2017
Znáte tu Čisteckou banánovou (Grosdemange) nebo ne? Jakou má u Vás chuť? V atlase se uvádí jako sladká, mírně navinulá, příjemně lehce kořenitá, velmi dobrá. Právě tu lehkou, lehoučkou kořenitost jsem objevil v právě konzumně dozrávajícící ASTŘE... celý příspěvek >
Dicolor, 23.11.2017
Já mám Bohemicy i Nely stále tvrdé a zelené. Mám je pořád venku. Možná, že Vy je máte ve sklepě, kde je tepleji, proto zežloutly.
Dicolor, 23.11.2017
Nezlobte se, ale já si stojím za svým. Dicolorky mají zajímavou, velice příjemnou chuť. Kdybych kousl do "řepy", (přirovnání pana Vysloužila), tak si rozhodně takhle nepochutnám. Samozřejmě, že takový "říz", jaký má třeba Williamsova to není, ale... celý příspěvek >
Dicolor, 23.11.2017
Taky je možné, pane Jemelko, že máte málo chuťových buněk. Jak známo, tak šedesátiletý člověk už jich má polovinu. To se nedá nic dělat. Je třeba si pořídit více starých odrůd s výraznou chutí, jako je třeba "flaška" od pana Bosca. Ale i z Generálem,... celý příspěvek >
Dicolor, 23.11.2017
A jakou řepu máte na mysli? Červenou řepu, krmnou řepu, nebo cukrovou řepu? Červená řepa je jinak velmi zdravotně prospěšná.
Bigred, Sweetred, 22.11.2017
U nás v práci se říká už po mnoho let: Nikdy není tak špatně, aby nemohlo býti ještě hůře a platí to stále a pořád i při totálním nedostatku pracovních sil, což je zvláštní. Naopak jsem si vždycky myslel, že horší meruňky než ty s Escande už nejsou,... celý příspěvek >
Proč neprorazil General Leclerc, 22.11.2017
Jak jste tedy spokojeni s Generálem? Zmiňovali jste ho poměrně často a pořád nic? Výrazně kořenitá, navinule sladká chuť, člověk by až řekl, že Boskovka "hadr", ale spíš něco podobného. V dobré poloze určitě neprohloupíte. 
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 22.11.2017
Dobrý den. Včera se jen na krátkou chvíli objevilo na seznamu cz video, které se týkalo kontaminace spodních vod pesticidy i s tabulkou kontaminovaných oblastí republiky. Uvádělo se tam, že nejhorší situace je všude tam, kde se pěstuje řepka,... celý příspěvek >
Delor, 21.11.2017
A jak jste, Honzo, spokojený s kvalitou plodů? Je pro Vás v porovnání s Rubínem a Topazem dostatečná? Abych se přiznal, tak já v současné době chodím jen pro Delory. Asi proto, že je to pro mě nová, nezvyklá chuť, i když také "rubínová".
Děkanka robertova, 21.11.2017
mě samozřejmě mrzí že do nových odrůd nepromluvily takové české skvosty jako Solanka, Koporečka, nebo Muškatelka šedá. Ať si nemluví. Inženýrův názor na staré a nové odrůdy poznáme. Jednoznačně u něj vítězí ty staré. Je na něm, aby tyto staré... celý příspěvek >
Delor, 21.11.2017
Vzpomínám si, že Delor pěstuje ještě Honza pod Javorovým vrchem. Tak je letos spokojen? 
Sparjon, 21.11.2017
Já jsem si hlavně na doporučení pana Boštičky a jiných pořídil SPALORD (Spartan x Lord lambourne), ale ohledně této odrůdy je "ticho po pěšině", takže možná, že si nakonec řeknu zlatý dobrý Spartan. Je mě to velice líto, ale Empire nemám. Kamil... celý příspěvek >
Děkanka robertova, 21.11.2017
Abych se vrátil od té "teorie a praxe v podmínkách rozvinuté soc. společnosti"  předřečníka, k té koporečce, kterou ukradli v Mostě z nějakého skladiště. A ještě předtím k těm Muškatelkám. Tak tedy mám dojem, že Muškatelku tureckou,... celý příspěvek >
Další diskuze:  251252253254255>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika