|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 1.12.2017 Štastný šťastný, a proč zrovna takovou málo známou nektarinku? Koupil jste ji někde v obchoďáku? V Baumaxu mívali polské odrůdy. | | 5 TOP odrůd jabloní, 1.12.2017 Jako tiskový mluvčí a znalec doktora Vysloužila bych mohl odpovědět za doktora Vysloužila. Takže z letních Discovery (případně Krasava), podzimní Desert (případně Lord Lambourne), zimní Bohemia (nepřekonaná) a pozdně zimní Admirál. | |
| | Kolik ovoce denně sníte?, 1.12.2017 A protože mi přijde pálení také jako zhovadilost
Další odvážný člověk. A že se po těch čokoládových křížalách můžou všichni utlouct se nedivím, taky bych si dal. Asi se půjdu podívat po těch křížalách a po té čokoládě.
| | Topaz nepřekonaný, 1.12.2017 Mám Vás moc rád, pane starší, ale nějak se mi zdá Váš příspěvek nesrozumitelný. Přesto si pochutnejte na Rubinole, Rozele, Admirálu a Siriusu. Za sebe můžu říct. že nejprotivnější kyselost měly kdysi kupované Oriony a ty moje nejsou o nic lepší. To... celý příspěvek > | | Kolik zeleniny denně sníte, 1.12.2017 Aha. Otázka ale zní, kolik zeleniny denně sníte? | | Kolik ovoce denně sníte?, 1.12.2017 Úplná tragedie je, když se někdo už od postřiku proti pilatce těší na to, že ovoce po dozrání nacpe do sudů. Úplná degradace ovoce, více jak poloviční ztráty energie, kterou do plodů uložilo přes listy slunce, likvidace vlákniny, vitamínů, převážné... celý příspěvek > | | Topaz nepřekonaný, 1.12.2017 Určitě má. Třeba OPÁL. Zkuste se podívat v Globusu. | | Rubinola, 30.11.2017 To je pěkné nářečíčko. | | Kolik ovoce denně sníte?, 30.11.2017 Dal jsem si teď dvě Astry a pravda je, že nemají žádnou zajímavou hruškovou příchuť, ale sladké jsou dost. Taky je možné, že by vyhovovaly víc těm, kdo nemají rádi onu zvláštní příchuť v Dicoloru. Čistě jen sladká hruška by jim vyhovovala více. | | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 30.11.2017 Přečtěte si článek "Jablka z Polska obsahovala šestkrát větší množství pesticidu, než je povoleno"
| |
| | Kolik ovoce denně sníte?, 30.11.2017 Děláte to dobře. Já si kolikrát místo ovoce dám třeba margotku. Většinou platí, že čím víc masa, tím větší chuť na sladké. Náhradou by mohly být hodně sladká jablka typu OPÁL. Nemluvě o jiném sladkém ovoci, jako jsou například... celý příspěvek > | | Glyfosfát karcinogenní?, 30.11.2017 Jen tak pro zajímavost. Možná, že jste zaregistrovali zprávu, že EU povolila na omezenou dobu další používání glyfosátu. | | Moučnatost jabloní, 30.11.2017 Až do příchodu mrazů, je lepší skladovat jabka a hrušky venku, někde na severovýchodní straně, kam nesvítí slunce. Právě proto, že ve sklepě bývá na podzim ještě dost teplo, | | Moučnatost jabloní, 30.11.2017 To nám můžete sdělit, co je nového v zahradnictví Kruh u Jilemnice. Z hlediska příroních krás, máte moc pěkné místo k životu. Myslím u té Jilemnice. Přihřeju si svoji polívčičku a zmíním se opět, stejně jako pan Hasman, o Bláhovu... celý příspěvek > | | Kolik ovoce denně sníte?, 29.11.2017 Copak se ti, Ivane, nezdá. Že jsou větve přeroubované, neznamená, že před místem srůstu roubů není na dřevě plno květů původní odrůdy. To tě nenapadlo?
| |
|
|
|
|