Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je toto šarka?, 24.5.2018
Vypadá to na šarku. Vykousat listy mohl například listokaz zahradní. Jestliže máte tolerantní odrůdu, tak by plody mohly být v pořádku.
Bystrická muškátová nebo Čerčinská?, 24.5.2018
Já si myslím přesně to samé, Jirko. Domácí je Domácí. Máš se na co těšit. 
Nejranější odrůdy meruněk, 24.5.2018 Obsahuje fotku
U nejranějších odrůd meruněk se nic mimořádného neděje. U druhého plodu Tsunami jen začíná žloutnout "špička".
Jasna, 24.5.2018 Obsahuje fotku
Pan Thomas Jan upozornil v časopise Zahrádkář na tuto odrůdu broskvoně s názvem JASNA.
Bystrická muškátová nebo Čerčinská?, 24.5.2018 Obsahuje fotku
Tato odrůda zajímá určitě nejenom mě. 
Škůdci švestka, 24.5.2018
Mám na mysli mšici švestkovou na broskvoních. Zdá se, že broskvoně jsou pro ně výhodnější než švestky. Hlavně v tuto dobu. 
Škůdci švestka, 24.5.2018
V minulém roce jsem nestříkal proti mšicím vůbec, jelikož jsou mi ty jedy už protivné. Stromy přežily, ovoce bylo. Jen všechny listy olepené, broskve pokryté černí od mšic, a mšice byly všude. Prostě humus. Žádný užitečný hmyz si s nimi neporadil, i... celý příspěvek >
Maria Bianca, 23.5.2018
Ještě jsem se nesetkal s odrodou broskyne, která by takto extrémně bujně rostla, jako tato Maria Bianca. Málo i kvete a málo rodí.Respektive bude prvních pár plodů, protože v minulých letech na jaře vymrzla. Protože se jedná o odrůdu POUZE BĚLOMASOU,... celý příspěvek >
Prev-B2, 23.5.2018
Jasný. Tyhle ekologické preparáty jsou dobré tak na dvě věci. Takže znovu hurá na dotykové a požerové jedy. 
Avalon Pride, 23.5.2018
Jen jsem chtěl napsat, že mám úplně stejné zkušenosti s Avalon Pride jako Vy. Přesto si myslím, že se z nich něco musí "vyklubat", když je tak doporučuje pan Chovanec. 
Vodou proti voškám, 23.5.2018
V minulém roce jsem tady měl desítky přemnožených páteřníčků i slunéček, takže jsem se domníval, že vošky budou zlikvidovány. Vůbec tomu tak nebylo. Mšice švestková pokryla, co se dalo. 
Prev-B2, 23.5.2018
Zřejmě víte, že speciální rostlinné oleje se k hubení mšic používají. Jestli jste zkoušeli Prev-B2, tak jste si jistě všimli, že odměrka je po použití dosti mastná. Z toho se dá odvodit, že by na mšice přípravek působit mohl. 
Prev-B2, 23.5.2018
To bychom tak nějak věděli a důvod je také známý. Zmínky o použití proti savým a žravým škůdcům někde jsou a někde nejsou. Možná, že právě tyto účinky jsou zanedbatelného významu. Bohužel. 
Mšice a mravenci, 22.5.2018
Nevím, Roni, nějak se mi to nepozdává. Přípravek je stále v prodeji, ale to jsou i jiné, třeba Biool. Bude to problematické, když nevidíš výsledek, jako po dotykových a požerových jedech typu Calypso, Mospilan atd..
Prev-B2, 22.5.2018
Já bych se rád vrátil k Prev-B2. Milan už túto tému zcela opustil a já nyní zkouším, jestli to opravdu není jen nějaké "placebo", jak napsal kdysi o něčem jiném Kuky. Moc to ani po opakovaných postřicích nevypadá, že by opláchnuté mšice švestkové na... celý příspěvek >
Další diskuze:  241242243244245>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika