|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Je toto šarka?, 24.5.2018 Vypadá to na šarku. Vykousat listy mohl například listokaz zahradní. Jestliže máte tolerantní odrůdu, tak by plody mohly být v pořádku. | | Bystrická muškátová nebo Čerčinská?, 24.5.2018 Já si myslím přesně to samé, Jirko. Domácí je Domácí. Máš se na co těšit. | |
| | Nejranější odrůdy meruněk, 24.5.2018 U nejranějších odrůd meruněk se nic mimořádného neděje. U druhého plodu Tsunami jen začíná žloutnout "špička". | | Jasna, 24.5.2018 Pan Thomas Jan upozornil v časopise Zahrádkář na tuto odrůdu broskvoně s názvem JASNA. | | Bystrická muškátová nebo Čerčinská?, 24.5.2018 Tato odrůda zajímá určitě nejenom mě. | | Škůdci švestka, 24.5.2018 Mám na mysli mšici švestkovou na broskvoních. Zdá se, že broskvoně jsou pro ně výhodnější než švestky. Hlavně v tuto dobu. | | Škůdci švestka, 24.5.2018 V minulém roce jsem nestříkal proti mšicím vůbec, jelikož jsou mi ty jedy už protivné. Stromy přežily, ovoce bylo. Jen všechny listy olepené, broskve pokryté černí od mšic, a mšice byly všude. Prostě humus. Žádný užitečný hmyz si s nimi neporadil, i... celý příspěvek > | | Maria Bianca, 23.5.2018 Ještě jsem se nesetkal s odrodou broskyne, která by takto extrémně bujně rostla, jako tato Maria Bianca. Málo i kvete a málo rodí.Respektive bude prvních pár plodů, protože v minulých letech na jaře vymrzla. Protože se jedná o odrůdu POUZE BĚLOMASOU,... celý příspěvek > | | Prev-B2, 23.5.2018 Jasný. Tyhle ekologické preparáty jsou dobré tak na dvě věci. Takže znovu hurá na dotykové a požerové jedy. | | Avalon Pride, 23.5.2018 Jen jsem chtěl napsat, že mám úplně stejné zkušenosti s Avalon Pride jako Vy. Přesto si myslím, že se z nich něco musí "vyklubat", když je tak doporučuje pan Chovanec. | |
| | Vodou proti voškám, 23.5.2018 V minulém roce jsem tady měl desítky přemnožených páteřníčků i slunéček, takže jsem se domníval, že vošky budou zlikvidovány. Vůbec tomu tak nebylo. Mšice švestková pokryla, co se dalo. | | Prev-B2, 23.5.2018 Zřejmě víte, že speciální rostlinné oleje se k hubení mšic používají. Jestli jste zkoušeli Prev-B2, tak jste si jistě všimli, že odměrka je po použití dosti mastná. Z toho se dá odvodit, že by na mšice přípravek působit mohl. | | Prev-B2, 23.5.2018 To bychom tak nějak věděli a důvod je také známý. Zmínky o použití proti savým a žravým škůdcům někde jsou a někde nejsou. Možná, že právě tyto účinky jsou zanedbatelného významu. Bohužel. | | Mšice a mravenci, 22.5.2018 Nevím, Roni, nějak se mi to nepozdává. Přípravek je stále v prodeji, ale to jsou i jiné, třeba Biool. Bude to problematické, když nevidíš výsledek, jako po dotykových a požerových jedech typu Calypso, Mospilan atd.. | | Prev-B2, 22.5.2018 Já bych se rád vrátil k Prev-B2. Milan už túto tému zcela opustil a já nyní zkouším, jestli to opravdu není jen nějaké "placebo", jak napsal kdysi o něčem jiném Kuky. Moc to ani po opakovaných postřicích nevypadá, že by opláchnuté mšice švestkové na... celý příspěvek > | |
|
|
|
|