Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kordia je nepřekonaná, 16.6.2018
Škoda, že neexistuje nějaká veřejná degustace třešní. Hlavně by mě zajímaly staré odrůdy. Schneiderova, Germersdorfská, Troptrichterova a další. Jinak pro mě zůstává i nadále nejchutnější KORDIA. 
Springtime, 16.6.2018
Springtime se vyznačovala v minulosti i přes ty špatně protrhané "broky", dosti plnou chutí, proto ji řadím na první místo mezi ranými bělomasými odrůdami s nadějnou kvalitou.
Orangered, 16.6.2018
Asi těžko, Michale. Vehardu mám na vadensvilu a prakticky neroste a ani pořádně nevyrostla. Neroste ani bez plodů. Psal o ní tady Pavel od Bardejova, asi v nějakém vlákně s názvem Veharda... Co se týče Orangeredu, tak plody v pozním stádiu zralosti... celý příspěvek >
Harbinger, 16.6.2018
Paráda, Pavle. Rich May jsem koupil na jaře ve Spomyšli. Stromek je silné slovo, ale snad poroste. Bohužel na broskvoňovém semenáči bude mít ve zdejší půdě velmi krátkou životnost. Každopádně zralost před Harbingerem je hodně nadějná. Rich May je... celý příspěvek >
Višeň Favorit, 15.6.2018
Excelentní chuť višně-amarelky s názvem Favorit jsem bohužel nepoznal, takže mně nezbývá než ochutnat u Miloše von Mährisch Schönberg und Mährisch Trübau, popřípadě PP von Pilgrams.  První stromek jsem po dvou úrodách... celý příspěvek >
Spring Crest, 14.6.2018 Obsahuje fotku
Konkurovat Harbingeru může snad jedině Springcrest a jiné rané "cresty".
Harbinger, 14.6.2018 Obsahuje fotku
O žádné lepší rané žlutomasé broskvoni než je Harbinger, nevím. 
Shraz, 14.6.2018 Obsahuje fotku
Je letos našlápnuto k rekordně brzké zralosti velmi rané žlutomasé nektarinky SHRAZ?
Nejranější odrůdy meruněk II, 14.6.2018
Vesna mně ještě nekvetla, ale mám v úmyslu nahradit jí nespolehlivý Pinkcot. Veselka je momentálně červeně kropenatá na zeleném podkladu, takže zralá nebude ještě zdaleka. 
Orangered, 14.6.2018 Obsahuje fotku
Už jsem na Orangeredu nějaké nahnilé plody našel, Michale. Přitom nejsou ještě zdaleka zralé. 
Leskora, 14.6.2018 Obsahuje fotku
Leskora je naprosto klíčová a stěžejní odrůda rané meruňky. Letos má velmi vyrovnanou chuť u všech plodů.
Ninfa, 14.6.2018 Obsahuje fotku
Jedna z mých naprosto nevyhovujících ITALSKÝCH odrůd meruněk se nazývá NINFA. Nevyhovujících jak z hlediska slabé mrazuodolnosti, tak hlavně z hlediska kvality plodů. Současné zrající plody mají totiž chuť málo aromatickou, nevýraznou, meruňkově... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy meruněk II, 14.6.2018
Jaká je vlastně nejranější meruňka z Veselé u Piešťan? 
Rubista, 14.6.2018
Blahoželáme, Milane. Jak Milan říká: "netreba sa pýtať, treba sadiť". A netreba žiadať vrúble, ale treba isť do Rakúska pre stromčeky, tak jako on. To je pravda, Milane. No a když není místo, sázet třeba do zdi, jak to tady na fotce nedávno předvedl... celý příspěvek >
Je toto projev Šárky na listech?, 13.6.2018
To je hodně těžká věc. Tady u mě se zašárkované plody nedaly konzumovat jen na Vlašce, jinak se drží i Domácí švestka. Lépe řečeno zatím se drží úplně všechno, co má jinak projevy šarky na listech. To samé meruňky. Mimo přirozeného červnového... celý příspěvek >
Další diskuze:  236237238239240>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika