|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Salisburyho, 25.6.2018 Pane Jelene, budete mít nějaké Salisburky? (Žebřík se mi na focení brát nechtělo, proto ta neostrost). | | Goldrich meruňka, 25.6.2018 Goldrich. | |
| | Goldrich meruňka, 25.6.2018 Spadly už i nějaké ty Goldrichy. Momentálně průměr. | | Jablka v červnu, 25.6.2018 Taky už mám Julie červené. Pokud jde o supermarketové zimní schlazené odrůdy, tak jako každoročně zvítězila GALA. Idared byl jalově kyselý a Jonagoldy byly úplně mimo. Pravděpodobně hodně podtržené. | | Nejranější odrůdy slivoní, 25.6.2018 Já jsem zase neodolal jednomu ze dvou Topfirstů. Do těch ojedinělých, modrých Hermanů, mezi těmi zelenými, se taky co nejdřív pustím. | | Flamingo, 25.6.2018 U mna je to ako u Petra. Takisto sa Flamingo z roka na rok zlepsuje, asi mu vyhovuju tieto teple leta, mam aj Redhaven, a v poslednych rokoch ho Flamingo valcuje :-). Ma taku broskynovejsiu chut, u RH niektore su take akoby jalove, tazko to... celý příspěvek > | | Orangered, 25.6.2018 Pán z Trnavska určitě odpoví. Můj Orangered zraje pomalu, ale chuť je, dalo by se říci, dosti zajímavá, lákavá, netradiční, i přes postupnou trochu fádní sladkost. | | Meruňka Ledana, 25.6.2018 Ledana | | Meruňka Ledana, 25.6.2018 Já, na rozdíl od Daníka, nemám Ledany pořád ještě zralé. Tady pršelo minimálně, takže popraskané nejsou. | | Meruňka Veselka, 25.6.2018 Slovenská meruňka VESELKA má sice všelijaké pěstitelské problémy, (viz. různá zdejší vlákna), ale pokud jste jí někdy koštovali, tak musíte uznat, že má výtečnou meruňkou chuť. A to ještě výraznější a koncentrovanější než třeba Leskora. Myslím, že... celý příspěvek > | |
| | Leskora, 22.6.2018 Je lehké napsat, že se o Leskoru ve Vašem případě nejedná, ale těžší je určit správný název odrůdy. V roce 2005 opravdu žádný zvláštní výběr meruněk nebyl, tak ta Karola se docela nabízí. Otázka je, jestli by už nyní byla zralá. Moje zkušenost s... celý příspěvek > | | Leskora, 22.6.2018 Orientujte se podle fotek, nebo sám plody vyfoťte. Plody dosahují střední velikosti. Pokud není příliš mnoho plodů, tak u většího stromu je velikost tak kolem 50 gramů. Jinak jsou plody i mnohem menší. Na osluněné straně se tvoří docela výrazné... celý příspěvek > | | Nejranější odrůdy meruněk II, 22.6.2018 To jsem moc rád, že jste přišel právě s Ledanou. Nejsem si totiž jistý, jestli ji vůbec mám. Domníval jsem se, že by měla být už víc vybarvená, ale podle Vašich fotek by to odpovídalo. Listy jsou taky podobné. Lednici na Moravě zdar. | | Leskora, 21.6.2018 Současná "marmeládová" konzistence některých měkkých Leskor je skvělá. Sladce meruňkově aromatická. Pokud Vám ale, pane z Hlučínska, chybí více kyselinek, tak si pořiďte GOLDRICH. Dneska jsem koštoval jeden předčasně zralý, a je to jedna velká... celý příspěvek > | | Velmi rané broskve, 21.6.2018 Místo Sunhavenu bych v současné době dal Michaelu stavnatejsi pro decka ale je to takové držák a dřív sme byli spíš okrajová oblast.
Teď nevím, jak to myslíte. Držák je ten Sunhaven? Michaelu ani Sunhaven nemám dostatečně odzkoušené. Sunhaveny... celý příspěvek > | |
|
|
|
|