|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Tophit, 29.9.2019 TOPHIT letos dozrál do relativně dobré kvality. Kdyby mně špačci laskavě ponechali více plodů, jistě bych si na něm nyní pochutnal. Dužnina sytě oranžová, cukrů někde více, někde méně. Ale jak říkám, v letošním roce by to zvládnul. Ještě teď by... celý příspěvek > | | (Báječná) Bláhova oranžová reneta, 29.9.2019 Chuť je přímo špičková, a jak říká Kamil, mimořádná už po utržení ze stromu. Můžu to jen potvrdit. Všechno dávno známá věc, přesto popularita této odrůdy nějak zvlášť nestoupá. Člověk by řekl, že chuť je na prvním místě, ale není. Přitom mně osobně... celý příspěvek > | |
| | Azura, 29.9.2019 AZURA zklamala. Pochvalu zaslouží za dobrou a vyrovnanou velikost plodů i při jejich větším množství. Atraktivní měkké plody však zůstaly i na konci srpna rušivě nakyslé. Bez té kyselosti by to špatná švestka nebyla. Na Hanitu by to ale i tak... celý příspěvek > | | Děkanka robertova, 29.9.2019 Nemáte Děkanku Robertovu? Nevěříte, že je to nejchutnější hruška? Tak věřte. Letošní plody mně to ukázaly a to i přesto, že jsou malé. Geniální hrušková dokonalost těch, co již konzumně dozrály. Toto mé tvrzení ale není nic převratného, jen se... celý příspěvek > | | Vonka, 7.8.2019 Ne, to není Madame Verte, je to VONKA. Uvidíme, jestli nakonec nenastane velká rehabilitace této odrůdy. | | Odrůda Katinka, 7.8.2019 KATINKA zraje v době, kdy velmi rané švestky už nejsou a pozdnější odrůdy ještě nejsou zralé. | | Tipala, 7.8.2019 Ovšem dobře vyzrálá TIPALA se sytě oranžovou dužninou, kdy už není kyselá, to je na oblíznutí. Ještě to chce čas, zatím byla taková jen jedna. | | Falešný Dapple Dandy, 7.8.2019 Plody, pokud jich je méně, dokáží docela vyrůst, vážení přátelé, pluot to asi nebude, přesto také velmi atraktivní vzhled plodů - rúžovo červená kropenatá slupka (v bedýnce vedle meruněk docela zářily) v chuti mírný ananas, (Gauota byla ještě o něco... celý příspěvek > | | Majorita, 7.8.2019 Z prvních plodů se asi nedá nic usuzovat, věřím, že MAJORITA ještě překvapí. | | Salisburyho, 7.8.2019 Nevěděl by někdo, co jsem si to narouboval za letní hrušku místo Salisburky? | |
| | Flamingo, 7.8.2019 Redhaven "blahořečit" a Flamingo už rovnou "svatořečit". Pravidelně přeplozuje a přitom jsou prakticky všechny plody velmi chutné. Jak to dělá, to nechápu. FLAMINGO = TOP broskvoň. | | Broskvoň Regina, 7.8.2019 První zralý plod REGINY měl tu onu silně koncentrovanou, výrazně sladce navinulou chuť, jak ji znám náhodně od Elegant Lady a Symphonie. Plodů je ale žalostně málo a jsou i menší velikosti. | | Vždycky Redhaven, 7.8.2019 Envoy se nabízí, ale jestli máte stromek ze Spomyšle, tak tam mají tak pestrý sortiment, že to klidně může být něco jiného. Já bych se ale nyní ještě vrátil k Redhavenu a to v tom smyslu, že ten můj REDHAVEN poprvé překonal ten sousedův, kdo by to... celý příspěvek > | | Veličenstvo Redhaven, 7.8.2019 Ano, veličenstvo REDHAVEN. V letošním roce to bude pravděpodobně maximální vrchol sezóny. Pro mě naprosto nečekaný. První kloudné broskve z tohoto stromku na St.Julien. Chuť? Vynikající, vynikají, vynikající. | | Redhaven, 7.8.2019 Vynikající pochoutka v podobě letošních plodů odrůdy s názvem REDHAVEN. Na fotce je vidět struktura chruplavé části dužniny kolem pecky. Úplná škoda o tenhle požitek přijít přezráním plodů. Další zralé plody mají už jen tu typickou broskvovou... celý příspěvek > | |
|
|
|
|