|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Reldan, 20.3.2020 Není nad odborný výklad. A Reldan bude pravděpodobně stejně problematický jako ty neonikotinoidy, když ho stáhli. | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 20.3.2020 V tomhle vlákně určitě nějaké rady najdete. | |
| | Odrůda Hargrant, 20.3.2020 Hargrand i Harlayne začínají kvést. | | Odrůda Hargrant, 20.3.2020 Mrazuodolnost v květu u meruňky Hargrand nemám ještě vypozorovanou, ale pro mě je to chuťově zajímavá meruňka, i když jiní mají odlišný názor. Meruňky ze šlechtitelské stanice Harrow v Kanadě nemají všechny stejnou odolnost v květu. Možná, že jedna z... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce II, 20.3.2020 Červeně protkané okvětní plátky má podobně jako Tsunami i meruňka Harcot. Tsunami je v předešlém příspěvku na třetí fotce. | | Co po Cresthaven?, 20.3.2020 Sice se to nemá, ale je dobré nechat hned prvním rokem na stromku plod, aby jste byl v obraze a hned mohl reklamovat. Takhle jsem hned na jaře po zasazení stromku reklamoval Rich May, který nasadil placatý plod, takže bylo hned jasno, že je to... celý příspěvek > | | Co po Cresthaven?, 20.3.2020 Je docela zvláštní, že záměny za objednané odrůdy ze Spomyšle jsou většinou bělomasky. Taky na mě ještě čekají nějací "kostlivci ve skříni" v podobě dosud nerozeznaných záměn, jako je Tardy bell, Sagittaria, Maycrest atd. | | Reldan, 20.3.2020 Pyrethroidy Karate s Decisem jsem v minulém roce použil na "promoření" poupat hrušňových květů proti plodomorce hruškové. Výsledek nejlepší za mnoho let. | | Broskev diana, 20.3.2020 Odpovědět panu MH by mohl Jirka, který má jak Dianu, tak Elbertu, takže může porovnat. Pan Zíbal ve Strážnici Elbertu pro letošní rok už vyprodal. Do Lovosic nebo Moravského Krumlova pro Dianu nepojedu. | | A je po meruňkách, 20.3.2020 Koukal jsem, že pozdnější v rozkvétání tady v perníkově je i Vesna, Veharda, Vesprima, Leala, Lenova Větší odolnost se dá předpokládat u Lealy a velká u Lenovy. | |
| | A je po meruňkách, 20.3.2020 Pozdě mně tady rozkvétá i Pricia, Ledana, Lejuna, Shamade, Harlayne, Tardicot. | | Reldan, 19.3.2020 Tak pro klasických 10 litrů postřiku stačily dva mililitry Calypsa. Reldanu muselo být na tohle množství kolem 30 mililitrů. Ale je to jiný druh insekticidu. Calypso byl driják. Co se týče škodlivosti nikotenoidů pro včely, tak včelaři uvádí... celý příspěvek > | | Broskvoně - každoroční ztráty, 19.3.2020 Modrá turistická značka a ta měď. Ztráta Springtime (nevyrašila) nemusí souviset se suchou skvrnitostí. | | A je po meruňkách, 19.3.2020 Tsunami kvete tak středně. Ani s těmi nejranějšími, ani s těmi pozdně rozkvétajícími jako je Kioto, VP, Bergeron, Leskora. Nebo-li momentálně kvete, na rozdíl od výše jmenovaných. Nepočítám s žádnou meruňkou už proto, že se nebude jednat jen o jednu... celý příspěvek > | | A je po meruňkách, 19.3.2020 Jak píše pan MH, největší zima přijde bohužel až koncem března. A jak si vždycky liboval pan Petr z H, tak momentálně vítězí meruňky ve vyšších polohách, které ještě nekvetou. Ovšem na ně si mráz může "došlápnout "později, kdy v teplejších polohách... celý příspěvek > | |
|
|
|
|