|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Odrůda Admiral, 30.9.2020 Taky jsem se konečně na roubech dočkal nějakých jablek této do nebes vynášené sorty. Musím říct, že jsou výborné už po utžení. Jen houšť, jen houšť, třeba se dočkáme i nějakého toho prodeje v Globusu, jako u Opálu. Admirálu nazdar. | | Hrušeň Erika, 30.9.2020 Tři Eriky a jedna Charneuská | |
| | Astra, 30.9.2020 Jizera a Astra. Máte je? Znáte je? | | Beforest, 30.9.2020 Nemám zdaleka tolik místa, abych mohl všem plodům u různých ovocných druhů poskytnout ideální světelné podmínky. Každopádně stromek Beforestu už nějaké plody měl a opravdu mají plody zajímavě jakoby "skořicovou", nebo lépe řečeno kořenitou příchuť.... celý příspěvek > | | Presenta, 30.9.2020 Doufám, pane inženýre, že si najdete čas i na nějaká další témata, a že Presenta nebude nadlouho "poslední leč". Já osobně jinou, než tuhou Presentu neznám, ovšem vždy s velice příjemnou, navinule sladkou chutí. Asi opravdu nejvíce sedí ten... celý příspěvek > | | Samosprašnost hrušní, 30.9.2020 Pokud se jednalo v tomto vlákně Zakoupené hrušky opravdu o jakousi japonskou hrušku Early, tak požitek při konzumaci těchto plodů špatný nebyl. Plody zůstaly tvrdší, ale s chruplavou a šťavnatou dužninou. Je to prostě něco jiného než naše... celý příspěvek > | | Bergamot d´Esperen, 30.9.2020 Esperenova bergamotka. Bude někdo další? | | Vonka, 30.9.2020 Chuť Děkanky Robertovy mě zase tolik nepřekvapila, protože ji znám právě díky VONCE, kterou jsem měl už před Děkankou. Jelikož mě zajímal názor i ostatních, vnutil jsem rouby panu MV. Je možné, že nakonec skončily u pana Jelena, nebo někoho jiného... celý příspěvek > | | Lucasova, 30.9.2020 Pánové MV a PP nejsou příznivci této odrůdy, každopádně komu tyto hrušky šmakují, se prostě a jednoduše raduje z úrody. Do triploidní Lucasovy jsem kvůli lepšímu opylení narouboval Hardyho, Avranšskou a Mechelenskou. | | Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 30.9.2020 Tak letošní svatováclavský léto se vůbec, ale vůbec nepovedlo. Podepsalo se to i na chuti některých posledních švestiček. Valjevky nebyly zase tak nejhorší, ale moc jich nebylo. Domácí ještě jsou, až dojdou, tak si na další zase nějaký... celý příspěvek > | |
| | Presenta, 29.9.2020 Ale kde, pane inženýre, kde? Ve vyšších polohách to nebude pravé ořechové. Nakonec možná ani v těch středních, viz. MV. U něj nejsou dobré reference ani na Haromu nebo Harbelu. | | Děkanka zimní - Beurré Easter, 28.9.2020 Bohužel plody byly v místě dotyku z vnitřní strany navrtané hmyzem, nebo červem a s počínající hnilobou, takže se pravděpodobně optimálníi degustace nedočkám. Pán, co sháněl rouby může v budoucnu přijít s nějakými poznatky. Příště jedině zasáčkovat. | | Presenta, 28.9.2020 Tak jsme se, pane Havlatý, zasmáli, ale nyní nám jako každoročně dozrává pozdní slivoň Presenta a to ve vhodných oblastech do standartně dobré kvality. Alespoň mně vždy ta výrazně navinule sladká chuť i s tužší dužninou dosti vyhovovala. Ani v... celý příspěvek > | | Tardibelle, 28.9.2020 Velmi pozdí broskvoně - to mě zajímá. Plody Tardibelle otrhané před několika dny zežloutly, mají jemnou, šťavnatou dužninu a výbornou broskvovou chuť. Tuto odrůdu můžete vyzkoušet sami, nabízí jí zahradnictví Spomyšl, chce to mít jen kousek... celý příspěvek > | | Farhial, 28.9.2020 Já jsem si šarku přnesl kdysi s meruňkou Radkou. Stromek jsem nezlikvidoval a mám šarku všude, takže to byla zjevná chyba stromek ihned nezlikvidovat. Na druhou stranu s šarkovitými meruňkami ani broskvemi problém není. Příznaky jsou jen občasné. U... celý příspěvek > | |
|
|
|
|