Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kumato, 15.10.2020
Abych se přiznal, tak s Kumatem jsem chtěl skončit, právě proto, že dozrávají tak strašně pomalu a člověk neví, kvůli tomu zvláštnímu zbarvení, kdy je má utrhnout. Čekat celé léto na nějaké zralé plody je "vopruz". Když je utrhnete dříve, je to o... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 15.10.2020
Takže Ridomil a Dithane jedou vesele dál, KUKY? Když tak čtu Tvůj příspěvek, tak přemýšlím, jestli se na ty rajčata úplně nevykašlat. Je to samá chemie a proč jí celé léto "pumpovat" do rajčat, když ovocné stromy jsem stříkal naposled koncem května a... celý příspěvek >
Melrose a Gloster, 14.10.2020 Obsahuje fotku
Nezlobte se, ale já mám z prvních Glosterů velkou radost. Jestli zase jednou vysvitne slunce, pokusím se udělat nějakou lepší fotku otrhaných plodů. Tato odrůda je milá jak vzhledem, tak chutí. Možná, že existují ještě chutnější kříženci RED... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 14.10.2020
"Topíme pánu Bohu do voken"? To jsem vždycky slýchaval, když jsem v topné sezóne příliš dlouho větral. Teď zase pro změnu vypouštím dešťovou vodu zbúhdarma do země, protože nemám podzemní nádrž, a nechci, aby mráz všechno v zimě rotrhal. Letos jsem... celý příspěvek >
Gascoigneho šarlatové, 14.10.2020
Prosím o sděleník, kde bych mohla sehnat několik jablíček gaskonské šarlatové. pěstoval je dědeček a z dětství si je pamatuji, chtěla bych ještě jednou v životě tu chuť zažít. Koupila jsem si údajně tento stromek, letos měl 2 plody, ale není to ono,... celý příspěvek >
Farhial, 14.10.2020
Jsem rád, pane MH, že Vám v letošní nepovedené meruňkové sezóně udělala radost alespoň tato pozdní meruňka. Jestli jsem se dobře díval, tak Farhial momentálně zmizel z nabídek prodejců.  
Lucasova, 14.10.2020
Nic nového nesdělím, když napíšu, že jsem prozatím chutnější navinule sladkou hrušku s velmi šťavnatou, máslovitou dužninou nejedll. S každým novým měknoucím dozrálým plodem to musím jen potvrdit. 
Boikovo obrovské, 14.10.2020
Mně se vždycky zdálo chuťově "nezáživné", proto se snažím na všechny nové vlky roubovat Admirál. V této nadmořské výšce bude možná Admirál v kvalitě nejnadějnější odrůda, co myslíte. 
Kumato, 14.10.2020
Potřebuje Kumato nějak zvlášť dlouho vyzrávat, nebo se mi to jen zdá? Uznávám, že je to svým způsobem delikatesní sladká chuť, ale nepotřebuje vyzrávat mnohem déle?
Phytophthora infestans, 14.10.2020
Tak snad ty zbytečně dělané zásoby Ridomilu Gold nějaký čas vydrží. Letos vyhrál ten, kdo pěstuje rajčata ve skleníku. 
Dukát, 14.10.2020
Ten DUKÁT mně pořád uniká. Roub s pěknými velkými plody se mně kdysi vylomil a od té doby tady jen čtu ty pochvalné příspěvky. Škoda, že DUKÁT neprodávají pod starými odrůdami v e-shopech. Třeba podobné odrůdy jako Bláhovo oranžové, nebo Švýcarské... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 14.10.2020
Přes tolik letošního deště není tady ani na Vysočině žádná zvláštní strupovitost, snad jen sazovitost. Proti strupovitosti nestříkám nikde. Nakonec ani na meruňkách a broskvích nebylo nějak zvlášť hodně strupů, byly mnohem horší roky, kdy některé... celý příspěvek >
Královna Hortenzie, 14.10.2020
Mám rád sladko kyselé višně, nikoliv jen kyselé. Sladkovišní existuje více odrůd, zde je to stále pouze jen o Královně Hortenzii, snad Sladkovišni rané a Favoritu. Výbornou višňovou marmeládu z nich asi neuděláte, ale při utržení ze stromu jejich... celý příspěvek >
Královna Hortenzie, 13.10.2020
Plodnost se částečně zvyšuje, moniliová hniloba žádná zvláštní nebyla. Jediná višeň která se letos povedla byla tato Královna Hortenzie, jinak ty ostatní bych nejraději vykopal. Záměny, nezáměny, kvalita nebyla dobrá, všechno na přímý konzum moc... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 13.10.2020
Na focení to asi není, ale přesto mám z plodů radost. Je to tady samá meruňka a ty stíní. Tak se nezlobte, pánové. 
Další diskuze:  166167168169170>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika