|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak vám letos kvetou jabloně?, 12.5.2021 Ještě chvilku a bude zase na rok po nádheře. Zajímavá je ta miniaturní včela na posledních dvou fotkách. Možná, že to není ani včela. | | Jak vám letos kvetou jabloně?, 11.5.2021 Máte pravdu, pane Waltře. Krása převeliká. Užíváme si to. Na fotkách květy odrůd Delor, Elstar, Orion, Rozela, Spalord, Enterprise, Mantet a budou jistě další fotky. | |
| | Rozkvétání meruněk 2021, 11.5.2021 Pořád nevím, jak jste dopadli. Byla letos velká výhoda, že meruňky ve vyšších polohách vykvetly dlouho?. Ani nevím, jesli pan PP ještě nějakou meruňku u Pelhřimova má, letos mu ty květy mohly mrazům uniknout. Ten únorový mráz vyřadil hodně pupenů... celý příspěvek > | | Kadeřavost broskvoně 2021, 11.5.2021 Kadeřavost? Neznám. Co to je? Kdyby jste to nevyfotil, tak bych ani nevěděl, jak vypadá. Komu se nelení, tomu se zelení. Pro příští rok je situace jasná. 2x Champion a 2x Syllit. | | Jak vám letos kvetou jabloně?, 8.5.2021 Nejvíc se těším na první plody na roubu Gravesteineru. To bude možná ta pravá "stará nemecká sásrak". | | Meruňka Harcot, 7.5.2021 Pro pana MIKEŠE13 jsem ještě jednou vyfotil nové listy na falešné Farbaly v porovnání s Harcotem. | | Kadeřavost broskvoně 2021, 7.5.2021 Nikdo nemá žádnou kadeřavost? Je to s podivem, že v takovém chladném a deštivém jaru nikde nic nebobtná. U meruněk to bude přece jenom trošku jiné. Sem tam nějakou "suchařinu" jsem už objevil. Copak nahoře, kam se těžko dostříkne je to celkem... celý příspěvek > | | Vrublovanie do razstepu, 6.5.2021 Ono to zkresluje, ta "podložka" má v průměru jen 2,5 cm. Tady na té další fotce je zase zkreslení v tom, že ty rouby přeslavné slivky MONI byly už dost narašené, ale dával jsem je tam hned ten den, co jsem je přivezl. Jsou naroubované asi tři týdny,... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk 2021, 6.5.2021 Díky chladnému březnu a dubnu se kvetení meruněk hodně opozdilo, a tudíž se dal očekávat velmi vydařený vstup do nové meruňkové sezóny. | | Kvetou hrušně, 6.5.2021 Rouby Ananasky courtrayské a Kozačky stuttgarské na Williamsově červené ukázaly první květy. | |
| | Rozkvétání slivoní, 6.5.2021 Tak snad bude odvážný alespoň Jirka (FM), aby se mu pod úrodou nepolámaly větve, protože já jsem dnes dopoledne švestky "zmospilanoval". Mospilan se ukázal jako velmi účinný proti pilatkám už v minulém roce, můžu ho vřele doporučit. Celkem jsem si... celý příspěvek > | | Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 5.5.2021 Před rozkvětem hrušní jsem stihnul dva postřiky Karate. Jinak, pane Waltře, nechci chodit mezi rajčatové grafomany, tak to napíšu sem. Vzpomněl jsem si na Vás s tím Vaším oblíbeným Tornádem a taky jsem si nějaké vysel společně s těmi odolnými... celý příspěvek > | | Vrublovanie do razstepu, 5.5.2021 Také jsem v prudce dospělém věku s devadesáti kily živé váhy, pane 91.196. Letos jsem poprvé zkusil do rozštěpu dát i švestky a ejhle, světe div se, ono to roste. | | Rozkvétání slivoní, 5.5.2021 Všechno jde zatím báječně. Meruněk mnoho, broskví i švestek. U meruněk se musí provádět probírka ručně, u švestek lze použít pilatku. To znamená nechat přírodě volný průběh, bez postřiku insekticidem do květu. Na větších stromech by se to jistě... celý příspěvek > | | Opál, 5.5.2021 Blahopřeju k úžasnému Opálu. Letos jsem se rozhoupal pozdě a Opály v Globusu už nemají. Koupil jsem místo toho nějaké Galy a Evelíny, ale to se nedá s těmi Opály vůbec srovnat. Klasická "bezchuťovka", akorát ty Evelíny jsou tvrdší, jinak žádný... celý příspěvek > | |
|
|
|
|