Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jayhaven, 26.6.2021 Obsahuje fotku
Nechtěl by někdo namnožit tuto zajímavou sortu broskvoně? Při běžném ošetření netrpí kadeřavostí. Kvalita plodů se zdá být na vysoké úrovni.
Marhule na sever, 26.6.2021
Já už nikomu nic nedoporučuju. Panu PP jsem doporučoval Leskoru a zmrzla mu na prach, no tak co. Leala je hodně pozdně kvetoucí a tím pádem může uniknout jarním mrazům, jako třeba tady v minulém roce. Kvalita plodů je proměnlivá. Zraje někdy z... celý příspěvek >
Uz nekde uzraly tresne?, 26.6.2021
Vtákom letos Rivan moc nechutnal, protože byl drobný a podřadný, dalších třešní si moc nevšímají, jelikož ze stromů nemizí. Kosi mně teď až tolik nevadí, hoší jsou ty špačci co pravidelně přilétávají na švestky koncem srpna. Chce se Vám vyrábět... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 26.6.2021
Je celkem jedno, jestli máte rajčata plné chemikálií doma vypěstované, nebo koupené v obchodě. Co se týče koncentrace Ridomilu, tak jsem ho používal v nejslabší doporučené koncenraci a to jeden pětigramový sáček na 2 litry vody. Někdy i na 3 litry... celý příspěvek >
Marhule na sever, 26.6.2021 Obsahuje fotku
Meruňku vhodnou do Horního Pováží žádnou konkrétní neznám. Ani nevím, jestli mám opravdu Early Orange nebo ne. Každopádně má letos poprvé více meruněk, jinak vždycky zmrzla. Plody bývají celooranžové bez líčka.  Po dozrání uvidíme, jestli má... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 25.6.2021
Tak to je jasné, měď je totiž naprd. ta nic nevyléčí. Já jsem rajčata držel při životě celé léto Ridomilem Gold a Ortivou. 3x Ridomil a 3x Ortiva, pak už jsem neměl co dát, tak jsem toho nechal a během pár dní bylo všechno "cugrund" plesnivé. Ten... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 25.6.2021
No, řeknu Vám, pane 210.154, že to není tak docela pravda. V minulém roce jsem začal až při prvních nálezech, a pozdě to nebylo. Kdyby jsem se v září na ty další postřiky nevykašlal, tak rajčata byla až do "zejmy". Pravda je, že to všechno "drží nad... celý příspěvek >
Velmi rané broskve, 24.6.2021 Obsahuje fotku
Pro pána z vlákna Rich May. Nemůžu sloužit, pane. První Rich May byl falešný a druhý se neujal. U té Sagittarie zatím nevím, co to vůbec bude za stromek. Jinak kam se hrabou první broskve na meruňku Tsunami. Nevybarvuje zatím nic. 
Phytophthora infestans, 24.6.2021
Češete, nebo ještě čekáte? Respektive stříkáte, nebo ještě čekáte? Já pořád čekám. Je sice vlhko, ale nikde jsem nic neviděl, ani u sousedů na bramborách, takže "čekám, že něco přijde". Zásobu Ridomilu mám na "100 let" a dal jsem taky nějaé ty odolné... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 24.6.2021
Kuky má kadeřavost zvládnutou, pan PP nikoliv. Myslím, že i kdybychom šli s panem PP do učení ke Kukymu, situace by se moc nezměnila. Pan PP zřejmě používá slabou sulku, což není všeliek a ovocné stromy má pravděpodobně stejně jen jako okrajovou... celý příspěvek >
Meruňky 2021, 24.6.2021 Obsahuje fotku
Zapomněl jsem na Mimmovu Auroru, která bývá také červnová. Férově musím přiznat, že takový plod Tsunami, před chvílí utržený, je mnohem chutnější než ta záměna z Kruhu. Tsunami je aromatičtější, sladší, celkově meruňkovější hodně dobré. 
Favorita Morettini 3, 24.6.2021 Obsahuje fotku
To je držák tahle FAVORITA, to je pevný broskvový pilíř, panečku. Potvrdí to letos všichni, i například pan PP a ostatní, v méně příznivých oblastech pro pěstování broskvoní?
Elberta, 24.6.2021 Obsahuje fotku
Podaří se nakonec zachovat sarobylou ELBERTU? Nový stromek na údajně teplomilné podnoži Rubira vyrašil pozdě, ale přece. Růst se mu zatím moc nechce, oproti Springbelle na GF-677, které má už asi 20 centimetrové výhony. Přitom Springbelle se zpočátku... celý příspěvek >
Meruňky 2021, 24.6.2021 Obsahuje fotku
Běsnící živly dnešní noci překvapivě mnoho škod nenapáchaly, i když bouřka zuřila nebývale. Pokusme si připomenout známé odrůdy zrající v červnu. Tsunami, záměna za Rubistu z Kruhu, snad Pricia, Maya Cot, Spring Blush, někdy i Leskora. Wonder Cot to,... celý příspěvek >
Uz nekde uzraly tresne?, 23.6.2021 Obsahuje fotku
Chtěl jsem původně "blahořečit" BURLATU, kerého je dost a hlavně nepopraskal, jak to on umí, ale dal jsem si po něm Karešku a to je tedy také moc dobrá třešnička.. Burlat zpočátku oslní svou chruplavostí, ale dobře vyzrálé srdcovky nejsou o nic... celý příspěvek >
Další diskuze:  141142143144145>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika