Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň bramboru (i rajčete) 2021, 26.7.2021
Plíseň bramboru na rajčatech to je každoroční hit sezóny, kde nestačí jedno vlákno, ale musí se to pořádně rozjet hned v několika najednou.  Zvlněná studená fronta přinesla na naše území déšť a současný STAV FRONTY neznám, ale bude se nad naším... celý příspěvek >
Amsdenova, 23.7.2021 Obsahuje fotku
A máme tady letos výbornou Amsdenovu, vážení přátelé. Redwin ani Primissimu už nemám, takže je první "THE AMSDEN". Dostatečně sladká, řádně bělomase aromatická. 
Early Redhaven, 23.7.2021 Obsahuje fotku
Špičková chuť prvního zralého plodu. Řízná, jadrná, silně aromatická i dostatečně sladká broskvová chuť. Představte si ten nejchutnější Redhaven a snad ještě o něco vylepšený. Od pecky ovšem není dužnina odlučitelná, to jste snad ani nečekali,... celý příspěvek >
Orange Rubis, 23.7.2021
Houby z voctem. Teď jsem doma zjistil, že podezřelá meruňka Orange Rubis není žádná Orange Rubis, ale docela obyčejný Goldrich. Chuť mizerná a nejhorší je, že i první spadlé plody z Goldrichu jsou prachmizerné. Takže"dóbro dóšli."
Meruňka Harcot, 18.7.2021 Obsahuje fotku
Dnes spadla z "nebe" první zralá meruňka Harcot. Někde z vršku kam není moc vidět, protože dole je to všechno zelené. Prozatím meruňka roku (tento plod). Výrazné meruňkově aromatická a sladká jako med. Velice silná meruňková káva, co dnes předvedla... celý příspěvek >
Herman, 18.7.2021 Obsahuje fotku
A co váš Herman? Nějaké plody zřejmě díky obalečům už padají, ale spíš mě zajímá, aby se strom pod tíhou úrody nerozlámal. Jediný, kdo tady snad nikdy neřešil žádné obaleče na švestkách a na jabloních byl doktor Miloš Vysloužil. 
Fortune, 18.7.2021 Obsahuje fotku
Ne, to není žádná Oullinská renglóda,, nýbrž zvětšující se plody Fortune, která, jak se zdá, se jako jediná asijatka v plodnosti snad osvědčí.
Orangered, 18.7.2021
Orangered patří společně s Goldrichem k odrůdám s nejpevnějšími plody. U Orangeredu zůstávají pevné velmi dlouho a přitom jsou výborné již takto pevné, kdy se podle ohmatu zdá, že nejsou ještě zralé. Goldrich ovšem zůstává dlouho kyselý a spolehlivě... celý příspěvek >
Meruňka Veselka, 18.7.2021 Obsahuje fotku
Na fotkách není žádná Fuego marhuľka, ale slovenská meruňka Veselka. Znáte veselské marhuľe?
Herman, 15.7.2021 Obsahuje fotku
Barvy Hermanu právě dnes.
Orange Rubis, 15.7.2021 Obsahuje fotku
Není to žádná novinka, přesto mě zajímá, co se vyklube z této odrůdy. Nic převratného?
Harbinger, 15.7.2021 Obsahuje fotku
Buď konzumovat přímo ze sromu, nebo utrhnout jen nepatrně zaměklou broskev, která je druhý den skvělá. Harbiger má typicky broskvovou chuť, co hledat víc. Poslední plody prasklou pecku neměly. 
Spring Lady, 15.7.2021 Obsahuje fotku
Když vidím ve vlákně jak vyrobit nástrahu na slimáky to děravé zelíčko, tak právě na této broskvoni, kde se větve pod tíhou plodů naklánějí až k zemi, jsem našel taky pár oholených plodů a na listech tyto hnědé slizáky. Větve jsem podepřel, slimáky... celý příspěvek >
Big Red, 15.7.2021 Obsahuje fotku
Tak nula plodů (viz předchozí příspěvek) to přece jen nebylo, ale z těch pěti, co přežily, jsou už tři shnilé. Proti Orangeredu bych "nula bodů" asi dal. 
Lilly Cot, 15.7.2021 Obsahuje fotku
Před časem se tady rozpoutala COT mánie. Jestli bude alespoň nějaká jejich odrůda tak dobrá jako některé sorty s Escande, bude to úspěch. 
Další diskuze:  136137138139140>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika