Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Early Redhaven, 29.7.2021 Obsahuje fotku
Michaela ještě zdaleka není zralá, zato Early Redhaven exceluje tím nejlepším broskvovým řízem.
Royalvee, 29.7.2021 Obsahuje fotku
Výrazná, jadrná, broskvová chuť ROYALVEE.
Avalon Pride, 29.7.2021 Obsahuje fotku
Jak AVALON PRIDE, Jirko? 
Bergarouge, 29.7.2021 Obsahuje fotku
První plody Bergarouge na novém stromku.
Nektarinka BIG TOP, 29.7.2021 Obsahuje fotku
Ano, stromky z Veselé u Piešťan mám moc rád. Žlutomasá nektarinka BIG TOP má už první plody.
Albatros, 29.7.2021 Obsahuje fotku
A také je tady bělomasá brosvoň Albatros.
Caldesi 2000, 29.7.2021 Obsahuje fotku
Jsou tady i první plody na novém stromku SUPER QEEN.
Nektarinka Snow Queen, 29.7.2021 Obsahuje fotku
Je to tak, první plody na bělomasé nektarince SNOW QEEN jsou tady.
Broskvoň Luna, 29.7.2021 Obsahuje fotku
Nevím proč, ale bělomasá broskvoň LUNA nabyla v prodeji dost dobře dostupná. Nevím, jak mně dlouho stromek vydrží, protože je pouze na "béesbéčku" a vedlejší Redwin a Primissima už mně daly sbohem, každopádně chuť Luny je dosti zajímavá a to právě ta... celý příspěvek >
San Castrese, 29.7.2021 Obsahuje fotku
Ochutnal jsem asi dva zralejší plody a na to, že je San Castrese obsypaná, mně letos ta chuť nepřipadá vůbec špatná. Je to ale samozřejmě úplně jiný typ meruňkové chuti než jsme u nás zyklí. Letos je jaksi výraznější než v minulých letech. 
Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 29.7.2021 Obsahuje fotku
Ano, kdo nepoznal chuť Velkopavlovické meruňky, ten je ochuzen o to nejdokonalejší poznání chuti tohoto ovocného druhu.  Amen
Amsdenova, 29.7.2021 Obsahuje fotku
Amsdenova překvapila vysokou sladkostí dužniny. Asi je to opravdu vyšší level oproti Primissimě a Redwinu.
Orangered, 29.7.2021 Obsahuje fotku
Když rozloupnete ty nejzralejší Orangeredky, tak v té druhé půlce, kde není pecka, je ten důlek plný sladké šťávy. V této fázi je konzumace asi největším požitkem. Dostavuje se velmi sladká, ale přitom specificky meruňková chuť, kterou disponuje... celý příspěvek >
Goldrich meruňka, 28.7.2021 Obsahuje fotku
Speciálně pro našeho milého glosátora pana SPCH jsem vybral ještě nějaké fotky tržní odrůdy Goldrich. 
Sunhaven, 28.7.2021 Obsahuje fotku
Z odrůd zrajících mezi FM3 a RH jako např. Royalvee, Earliglo, Michaela, Early RH, Avalon Pride je prozatím SUNHAVEN u mě nejproblematičtější. Mám už třetí stromek, letos jsem na něm nechal dva plody. Měl i silnější "opožděnou" kadeřavost. Uspokojit... celý příspěvek >
Další diskuze:  136137138139140>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika