|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jakou či jaké ostružiny?, 12.8.2021 Možná, že to pranikoho nezajímá, ale přesto musím napsat, že první plody ostnatého ostružiníku HIMALAYA docela překvapily. Zdálo se, že kvetly déle, než beztrnné, ale přitom už začaly zrát. O trny se řádně popícháte, ovšem plody jsou maximálně... celý příspěvek > | | Opál, 11.8.2021 Najděte si termín korkovatění jablek a dozvíte se všechny důvody tohoto jevu. Jedním z nich je i nedostatek boru. | |
| | Plíseň bramboru (i rajčete) 2021, 11.8.2021 Tohle vlákno založil KUKY zbytečně? Jak je to možné. Jinak super rajčatová sezóna. Plody krásně zrají, teď jsem zbaštil výstavní Orkáda. S plísní bramborovou jsme na tom více než výborně a nakonec nejsou tak špatná ani ta rajčata odolných odrůd,... celý příspěvek > | | Opál, 11.8.2021 To jste tomu moc nedal, pane SPCH,, jednu suchou větu. Nic navíc pro pobavení?Jabka, jabka, rajčata, rajčata a nic dalšího. Už jsem myslel, že se tady mluví alespoň o švestce Opálu, ale kdepak. Co takhle nedosatek bóru, aby mně PP neokřil, že to není... celý příspěvek > | | Broskvoň Harnas, 11.8.2021 Co se týče vybarvení odrůd, tak to se může v jednotlivých letech lišit. U meruněk měla dost málo červené barvy na slupce například Orangered a to jsem se před tím divil fotkám pana Mimma z Bulharska, kde neměl na Orangeredu vůbec žádnou červenou.... celý příspěvek > | | Favorita Morettini 3, 1.8.2021 Úplně stačí mít jednu pořádnou odrůdu, než 50 odrůd rajčat, meruněk nebo broskvoní, to uznávám. Je to docela zbytečná mánie. Zajímavá je ta lokalita Třebíče, kde se daří třeba i FM3. Přitom u takového Pelhřimova už to hodně dře, jak hlásí pan PP. Ta... celý příspěvek > | | Bebeco, 1.8.2021 Meruňka Bebeco, kterou dávno zavrhl doktor Miloš Vysloužil, letos skoro nekvetla a málem jsem těch pár kousků prošvihl. Uvidíme, jestli "zmrtvýchvstání" Bebeca a San Castrese bude mít nějaké další pokračování. | | Legolda, 1.8.2021 V koutku duše jsem ještě doufal, ale je to každý rok stejné. Na stromku mám naroubovanou Candelu, která ale roste hodně slabě a nově od minulého roku naočkovanou Vehardu, všechno ostatní jde pryč. | | Legolda, 1.8.2021 Tak tyhle mimořádně nedobré, fádní a mdlé plody pravděpodobně Legoldy nebudou. | | Kdy dozrává Kioto?, 1.8.2021 Co Vám na to mám říct, milý pane 234.84. V současné době, v letošním roce a vůbec většinou vždycky je naprosto nejchutnější meruňkou všech dob meruňka z Velkých Pavlovic. Kioto není nejhorší, ale srovnávat se to nedá. Odolnost vůči jarním mrazům je u... celý příspěvek > | |
| | Meruňka Rakovského, 1.8.2021 U mě je meruňka Abricot von Rakovzsky ještě zelená. Je to snad špatně? | | Albatros, 1.8.2021 Škoda že sa Luna už nedá kúpiť.
Budete se muset spokojit s Albatrosem, což je kříženec Luny. Třeba největší plod Albatrosu na téhle fotce byl jalovější, Luny drží chuť lépe. Kloudné srovnání velkých stromů ale nemám. Prozatím největší letošní... celý příspěvek > | | Plíseň bramboru (i rajčete) 2021, 31.7.2021 Díky za odpověď. Jinak, rajčata mně zrají lépe než v minulém roce. Velká spokojenost s plody, ale stejně bych vypíchnul ještě navíc výtečné Goldkrone. Odolnější "Crimsony" jsem zatím ještě nestříkal a vypadají bez závad. Na těch ostatních se sem tam... celý příspěvek > | | Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 31.7.2021 Nevím, nevím, jestli se dočkám zase po tolika letech nějakých plodů na novém stromku. Včely mají totiž festival. | | Vesna, 31.7.2021 Nevím, no, ta Vesna ne Vesna zůstává stále špatná, mdlá, nevýrazná. | |
|
|
|
|