|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Tipala, 19.8.2021 Zpočátku je chuť nepatrně nahořklá a navinulá. Teď již nikoliv. Stále podle mého názoru chybí víc cukrů a některé plody nejdou dobře od pecky. Mnohem sladší jsou třeba spadlé měkké plody Althanovy renglódy. Ty, co jsou na stromě a mají pevnější... celý příspěvek > | | Harlayne, 19.8.2021 Mám zatím jen malý stromek s pár plody. Nezdá se, že by byl nějak zvlášť náchylný. Jinak ale hnije všechno ukrutně. | |
| | Tipala, 16.8.2021 TIPALA by urřitě byla výborná žlutá švestka s výraznou, kořenitou chutí, jen kdyby dříve a více zesládla. I měkké plody, které zůstanou v ruce, nejsou dostatečně sladké. | | Čačanská lepotica, 16.8.2021 Lepotice budou dobré, Igore. Alespoň některé. | | Dabrovická, 16.8.2021 Ale jinak moc pěkné fotky s moc pěknými švestičkami. | | Fortune, 16.8.2021 Znáte ten příměr se sklenicí vody? Pro jednoho poloprázdná a pro druhého z poloviny plná? Pro jedny všechny asijské slivoně na jedno brdo, ano, a pro jiného u všech stejně zajímavá chuť. Plody FORTUNE vykazují stejnou chuť jako u falešné Dapple... celý příspěvek > | | Broskvoň Regina, 16.8.2021 Jak je to možné? Mraky malých plodů a přesto se dostaví sytě sladce broskvová chuť. Přímo medově sladce broskvová, plná, koncentrovaná v ještě tuhé dužnině. | | Jayhaven, 16.8.2021 Všechno je jinak, stačí trochu toho tepla a máme tady pochoutkový slaďoučce broskvový Jayhaven, | | Harbritte snad nikdy nezklame, 16.8.2021 Dorazil jsem z Vysočiny a parné dny udělali svoje. I takto málo vybarvené plody HARBRITE mají najednou ten správný broskvový říz. Nezvedly se jen Redhaveny ani na jednom stromku, jinak šlo vše "nahoru". | | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 12.8.2021 Když tak čtu zdejší příspěvky, tak jsem určitě rád, za ty postřiky a to nemám žádné Orvego, Revus nebo Cabrio Duo, prozatím jen obyčejný Ridomil a Ortivu. Co se týče toho Sweet Milionu, tak třeba Rubinka je taky dostatečně sladká, ale tenhle plod... celý příspěvek > | |
| | Herman, 12.8.2021 Na Vašich fokách bude nejspíš Čačanská lepotica. | | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 12.8.2021 Po přečtení Vašeho příspěvku, pane 28.103, jsem si schválně šel utrhout jednu "bobulku" Sweet Milionu", jelikož jsem si jednu sazenici koupil na jaře v nedalekém AZ-Gardenu. Přesto, že nebyla ještě tmavě červená, chuť je pro mě vynikající. Vyloupu si... celý příspěvek > | | Herman, 12.8.2021 Ta poslední fotka je nádherná, můžete jí zrovna poslat do nějaké pomologie. Hermanu je už dávno konec, ale netroufnu si odhadnout, co máte na fotkách. Když je Herman už úplně zralý a měkký, je u mě dužnina více do žluta, to jsou právě ty... celý příspěvek > | | Ake mate skusenosti s akumulatorovou kosackou?, 12.8.2021 Tohle téma mě dost zajímá, protože už mě nebaví tahat kabel. Mám akumulátorové postřikovače a nůžky na živý plot a jsem s nimi spokojen. Budu věřit panu SPCH a potažmo i doktoru Vysloužilovi, že mají s Hechtem dobré zkušenosti. Já ne. | | Broskvoň Harnas, 12.8.2021 Modřinka už mně taky dávno zhasla. Škoda. Rajčata jsou letos skvělá. Co se týče pána s Harnasem, tak záměny se objevují stále a neustále, to už asi jiné nebude. Poslední objev je raná broskvoň Lolita, která bude nejspíš druhá Tardibelle, jelikož jsou... celý příspěvek > | |
|
|
|
|