|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Elegant Lady, 31.8.2021 Chudák holka ELEGANT LADY se musí prokousávat špatným a nepříznivým počasím. Chuť je taková, jakou u ní neznám, a je jiná, než například druhým rokem po výsadbě. Každopádně je velice nadějná, jadrně broskvová, výrazná. Zdaleka ne všechny broskve v... celý příspěvek > | | Jayhaven, 31.8.2021 Extra třída JAYHAVEN - poslední plod. | |
| | Princess nahrada za Suncrest?, 31.8.2021 Nevím, jestli to bude zrovna náhrada za Suncrest, ale chuť plodů Princess je prozatím excelentní. | | Broskvoň Inka, 31.8.2021 Na INKU jsem letos nějak zapomněl, tak poreferejte, vážení přátelé, jak jste byli spokojeni. | | Broskvoň Flamin Fury, 31.8.2021 FLAMIN FURY PF-15A (viz.tabulka předchozím příspěvku) měla první dva plody na stromku (nový stromek). Škoda, že ne zcela dozrály, protože chuť se nezdála špatná, řízná, jadrně broskvová i z tvrdších plodů. | | Chrudimská, 31.8.2021 Kde, že je konec příspěvkům pana Mikeše13 viz. předchozí příspěvek. O Chrudimské nemůžu říct nic bližšího. Mimo plodů s červenou dužninou, jsou ty ostatní zatím možná zlatým hřebem letošního roku. Harmonická jemně nasládlá a mírně aromatická, výborná... celý příspěvek > | | Meruňky 2021, 31.8.2021 A co Fardao, Farclo a Farhail? Při letošním počasí by určitě "stály za to". Mám na stromě pořád "mraky" drobných Bergeronů, ale skoro všechny shnily. To samé Harogem. Nejvíc překvapila Harlayne, ale to je malý stromek. Až teď dozrály drobné Hargrandy... celý příspěvek > | | Broskvoň LOLITA, 30.8.2021 Posuďte sama, Moniko, podle fotek, jestli je možné, aby broskvoň zrající na přelomu června a července měla nyní 30.8. takovéto plody. V broskvoních je při nákupu prozatím jediná jistota stromek pocházející z Plantexu Veselé u Piešťan. | | Zimaaaaaa, 30.8.2021 Pokračuje nám "srpnová zima" a také pokračuje úspěšná chemizace rajčat a to látkou azoxystrobin v přípravku zvaném Ortiva. Na jednom místě jsem přece jen našel hnědou část stonku, a protože byla prožraná dovnitř, ale přitom v horní části sazenice,... celý příspěvek > | | Zimaaaaaa, 28.8.2021 Mám dokonce i podezření, že ani těm odolným by přiměřený postřik neuškodil a ulehčil by jim život.
Odolné odrůdy Crimson Crush a Coctail Crush nejsou chemicky ošetřované, přesto je jejich zdravotní stav prozatím výborný. Rostou slaběji bež ty... celý příspěvek > | |
| | Zimaaaaaa, 27.8.2021 Mě by zajímalo, jestli dostatek srážek v posledních dvou letech opravdu souvisí s omezením letecké dopravy, a pokud je to pravda, jestli se po jejím plném obnovení dostaví opět sucho a teplo. Navýšené zásobníky na dešťovku jsem v posledních dvou... celý příspěvek > | | Zimaaaaaa, 27.8.2021 Prší. Teplota 15°C. Údajně nejchladnější srpen, ale za pouhých 6 let. Čekal bych větší sumu, ale člověk má krátkou paměť, takže tomu musíme věřit. Na obzoru je ale zlepšení. Rajčata 15 den bez postřiku. Plánuju v nejbližších dnech postřik, zatím... celý příspěvek > | | Zimaaaaaa, 24.8.2021 V Pardubicích není v "nebíčku" nic. A pořád dávám přednost tomu neodolnému a spíše to trhám. I když je to chemicky ošetřované. Letos je to všechno fakt výborné. Na Vyočině to není moje starost. Bez skleníku to zřejmě nepůjde. | | Halehaven, 24.8.2021 "Královská" Halehaven. Asi nejkvalitnější broskve, co lze vypěstovat. Moniliová hniloba si jich také vzala hodně. Bohužel. | | Moravia, Gracia, Lednická žlutá, 24.8.2021 Dnes opět mizerné světelné podmínky a nepomůžou mně ani rady pana SPCH, jak mám fotit. Zítra mně ojedinělý slunečný den bude nanic. Takže broskvoň MORAVIA má sice menší plody, kvalita ale prozatím nejlepší od dob, co jí mám. Opět prasklé... celý příspěvek > | |
|
|
|
|