Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušky 2021, 17.9.2021 Obsahuje fotku
Zdravím, pane AB. Opět jste zavítal na naše "totáč fórum", jak ho označil milý pan Hlavatý? Osobně bych ve rzi hrušňové takový problém neviděl, alespoň tady ne. Stačí jeden až dva postřiky Talentem a je každoročně po problému. Co se týče dnešních... celý příspěvek >
Tuleu Gras, 17.9.2021 Obsahuje fotku
Jak popsat chuť vyobrazených plodů? Výrazně aromatická, řízná, ve stylu Domácí švestky, přesto to není to samé, co Domácí velkoplodá? Také naprosto vyrovnaná u všech plodů. Všichíi ti "pološvestkoví Němcí" proti tomu blednou. Ale i pravošvestková... celý příspěvek >
Hrušky 2021, 17.9.2021 Obsahuje fotku
Co všechno se dá naroubovat na menší i méně rostoucí sromy na kdouli. Kupříkladu ještě Boscova lahvice a Xenie (Nojabrskaja). Otázka je, co všechno ochutnám. Často na otrhané plody zapomenu a vzpomenu si na ně až když jsou na "kaši". Konference tam... celý příspěvek >
Určení jablka, 17.9.2021
Ten strom na Vysočině nebude žádný "špek". Bude to něco tuctového, co se prodávalo na vesnici a v okolí před 20 až 30 lety. Ze švestek tady mají Vlašku, Althanovu renglódu, pak nějakou žlutou ryngli, o které náš pan doktor Miloš Vysloužil prohlásil,... celý příspěvek >
Určení jablka, 16.9.2021 Obsahuje fotku
A já se připojím se "sto prvním" dotazem na určení jablka dle fota. Co je to za jabka? Nevíte, co. Já taky ne. Stejně jsem strom už skoro celý přerouboval. 
Vistarich, 16.9.2021
A já zase říkám: škoda, že není takových příspěvků o broskvoních více. 
Tuleu Gras, 16.9.2021
Co říkáš, Jirko, na ten TULEU GRAS? Tvar i velikost je podobná Domácím švestkám, ale přece jen to Domácí švestka asi nebude. Dneska jsem zase nějaké koštoval, a je to určitě velká kvalita, ale zdá se, že rozdíl v chuti přece jen nějaký je. Abych... celý příspěvek >
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 16.9.2021
Tolaru musí ustoupit část Toptaste, nedá se nic dělat. První plody Tolaru chutnali výtečně, zdál se aromatický dost, ale bohužel za ty roky neměl možnost se rozrůst. 
Jabloň Krasava, 16.9.2021 Obsahuje fotku
Podobně zbarvený jako KRASAVA je kříženec Krasavy HANA. Nejchutnější letní jablka, co jsem kdy jedl, byl MANTET a Red Melba. Další komentář napište sami. Tedy jedna Krasava byla po rozležení jakž takž. Myslel jsem, ale že to bude větší pecka,.... celý příspěvek >
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 16.9.2021 Obsahuje fotku
Za dobu pěstování švestek jsem se dopracoval ke zvláštnímu úkazu. Časy, kdy Domácí švestky byly vytlačeny všelijakými německými kříženci odolnými vůči šarce, tak u mě nyní nastává situace právě opačná. Všechno, co není Domácí švestka půjde postupně... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 16.9.2021
Ano, jedná se o Gardenberry aliaz Tomatoberry. Děkuji za odpověď. V Řecku jsem narazil na rajčátka s podobně lahodnou chutí, ale měla soudkovitý tvar. Semínka jsem si vyloupal. 
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 15.9.2021
Všechna tyčková rajčata pěstuji na jeden výhon. Protože jsem dnes kupoval nějaká semena na příští rok a z mnou pěstované klasiky neměli jen Grandberry, chtěl jsem se zeptat, jestli je tvarově podobné JAHODO stejně chutné? 
Tuleu Gras, 15.9.2021 Obsahuje fotku
Pokračuji v pochybách předchozích příspěvků. Protože plody TULEU GRAS mají stejně výbornou chuť jako Domácí švestky, jedná se vůbec o Tuleu Gras?
Jakou či jaké ostružiny?, 15.9.2021
Díky za příspěvky, Igore. Za sebe konstatuju, že Black Satin je teda dost kyselý, i když jsou plody už hodně dlouho černé. Překvapily první plody Navaho a Lochness. Jedna z nich je, dalo by se říct, až výborná. Bohužel teď nevím, která z nich to je.... celý příspěvek >
Tardibelle, 15.9.2021 Obsahuje fotku
Nevím, jak dlouho bude trvat "milostivé" léto. Prozatím je zralost daleko.
Další diskuze:  126127128129130>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika