Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tardibelle, 16.10.2021 Obsahuje fotku
Stále je, prosím Vás pěkně, možné, natrhat si velice převelice pozdní broskve. Je to překvapivé, ale je to tak. 
Šarka švestek, 16.10.2021
Na jednom stromku Čačanské rodné byly silné projevy šarky na listech. Druhý, který už něco "porodil" žádné příznaky nemá. Kvalitu plodů bych prozatím ohodnotil jako "lepší Stanley".  Ovšem plodů bylo málo, takže nevím, jak by to dopadlo při... celý příspěvek >
Delikates, 15.10.2021
Měl jsem možnost ochutnat Delikates ze stromku na slabě rostoucí podnoži M26. Mně ty rouby Delikatesu silně rostou, vyholují a nekvetou. Ale pokud to byl skutečně Delikates, tak takováto líbivá chuť pravděpodobně uspokují většinu konzumentů.... celý příspěvek >
Švestky 2021, 15.10.2021
A kde ty švestky pěstujete, pane hugovotře? Třeba na Vysočině v 600 metrech Vlašky dozrály skvěle a i takové opovrhované Čačanské najbolji tam měli překvapivě dobré.. V Pardubicích bylo něco méně kvalitního v chladném srpnu. Hanita byla kyseljší než... celý příspěvek >
Matčino, 14.10.2021 Obsahuje fotku
K historickým pokladům světového ovocnářství patří například odrůda MATČINO (Nonnetit) 1848 Bolton, okres Worcester, Massachusetts, USA.
Delikates, 14.10.2021
Za sebe můžu akorát napsat: DELIKATES - MŇAM. Ten název sedí. Vanda je ostřejší, kyselejší, ale taky chutná. 
Švestky 2021, 14.10.2021
Nejranější z dostupného sortimentu je HERMAN. Dozrává zhruba v půlce července. Zde je velice chutný. Co se týče švestek tak v současné době je nejsladší President, dobrá je Presenta, posledení Těchobuzické také, tradičně pokulhává Elena a zbytky... celý příspěvek >
Desert, 11.10.2021
 Ten DESERT by měl mít specificky lahodnou chuť, tak dejte vědět, jestli takovou má, nebo je pouze mírně nasládlý a nic víc. 
Tardibelle, 9.10.2021 Obsahuje fotku
I přes probbíhající intenzivní jabloňovou kampaň můžeme až do poloviny řijna sklízet plody i na velmi pozdní broskvoni Tardibelle. 
Jadroviny 2020, 7.10.2021
Zapomněl jste na jmenovky, pán Bunny. Takto, jako ten plod vlevo, jsem měl tmavé Jonaprince. Vpravo by mohl být Topaz. Ale ten by u Vás byl hodně kyselý. 
Luna, Gold Bohemie, Heliodor, Otava do 360m.n m, 7.10.2021
Z těch žlutoplodých odrůd, co jste vyjmenoval mně je sympatická Luna a Heliodor. S podnoží je v horších podmínkách nejspolehlivěji rostoucí A2. Všechno to jsou známé odrůdy a zkušených pěstitelů tady bude jistě víc než dost. 
Čistecké lahůdkové, 3.10.2021
Počítám s Vámi, pane SPCH. 
Tardibelle, 3.10.2021
Doufám, pane MH, že to očko na jaře vyraší. Rád bych poslal i dalším. Třeba Kukymu, Lídě,  Herr Waltrovi, další mě nikdo nenapadá. Ale mám dojem, že v Königgrätz je vegetace trochu pozadu. Pan SPCH s Prostějovem by na tom byl dobře. Nebo Pavel... celý příspěvek >
Tuleu Gras, 1.10.2021 Obsahuje fotku
Pán z vlákna švestky 2021 mě inspiroval a našel jsem poslední dva plody Bystrické muškátové. Když se podíváte na přiložené plody Tuleu Gras, které ještě nebyly scvrklé, tak jde o velice podobné švestky. Chuť je samozřejmě rozdílná. Tuleu Gras bych... celý příspěvek >
Švestka Jojo, 1.10.2021 Obsahuje fotku
Jak na švestku JOJO? Brát jí jako velmi pozdní slivoň. Před tím než shnije jí postříkat fungicidem a nechat jí na stromě co nejdéle. Některé plody pak přece jenom zesládnou. 
Další diskuze:  126127128129130>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika