|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Reference na firmu , 7.3.2022 Moje Amsdenova na BSB stále ještě žije, na rozdíl od Redwinu a Primissimy Delbard na téže podnoži. Taky ji mám z Bojkovic, společně se špendlíkem na který ovšem roubuju všechno možné. | | Meruňky 2022, 6.3.2022 Tady jsem žádné poškození květních pupenů meruněk nikde neviděl. Ani na Tsunami.
| |
| | Meruňky 2022, 4.3.2022 Holomráz sem jaro prozatím nepouští, i když to v únoru vypadalo už nadějně. Není to nic výjimečného a škody na meruňkách prozatím nejsou. Opakovaných -7°C zavřené pupeny zřejmě nepoškodilo. Myslím, že ani u pana s Pinkcotem se nic nestalo. U mě... celý příspěvek > | | Vhodné odrůdy pro pálení, 1.3.2022 VP má tady o něco lepší, více chráněné stanoviště. Kdybych to chtěl všechno porovnat, musel bych si dělat každoročně nějaké záznamy, což si nedělám. Jestli se rozhodujete mezi VP a Orangered, tak si pořiďte VP, protože jak říkám, chutnější meruňky... celý příspěvek > | | Meruňky 2022, 1.3.2022 Někomu zčernaly nebo vypadaly květní pupeny meruněk? Pane Mino, já ty "GATY" moc nesleduju, ani nevím odkud jsou. Snad ze Španělska. A už vůbec nevím, kdy který zraje. | | Jayhaven, 28.2.2022 Jestli máte možnost sehnat Jayhaven, tak si ho kupte. Obohatíte alespoň diskuzi o této odrůdě. Vypadá to u Jayhaven na podobnou odolnost jako třeba u Benedicte. Vůbec si nevzpomínám, jestli jsem na něm kadeřavost někdy viděl. Při stejné fungicidní... celý příspěvek > | | Máme holé ruce?, 27.2.2022 Ptal jsem se kdysi na totéž Kukyho. Napsal mi, že Mospilan zase není tak drahý, abych si nemohl koupit nový. Tak jsem ho poslechl. Právě proto si nejsem jist, jestli je dobré dělat si nějaké větší zásoby. | | Vhodné odrůdy pro pálení, 26.2.2022 Pro alkohol nežiju, pane 234.2, nekouřím a nepiju. Už jsem tady zmiňoval několikrát, že na moniliovou hnilobu plodů si můžu stěžovat jen u slivoně President a Oullinské ringloty, maximálně ještě u shluků plodů Joja. Jinak je to všechno tak... celý příspěvek > | | Meruňky 2022, 26.2.2022 Který že David, pane 56.41? Bohužel už sem moc nepíše, i když jsem ho prosil o příspěvky a fotky. Představte si, že máte u baráku "hektarovou" zahradu a na ní jen samé meruňky. Meruňky, kam až oko dohlédne, tak to je pan David. Stvořitel odrůdy ULA a... celý příspěvek > | | Meruňky 2022, 26.2.2022 Pane Mino, vidím, že z odrůd typu "GAT" vsadil každý na něco jiného. Radek na Kongat, Anegat, což asi většina, Vy na Digat a já na Iziagat. Já jsem se inspiroval vláknem se stejnojmenným názvem, což bylo příkladné vlákno i s fotkami. Stromek mám od... celý příspěvek > | |
| | Kadeřavost broskvoně 2022, 26.2.2022 Děkujeme Kukymu za vyčerpávající informaci. Lísky ani angrešt nemám Oba postřky mědí mám už dávno za sebou (leden). S podzimním postřikem mědí jsou celkem tři. I tak je všude na letorostech suché svrnitosti až hanba. Měď je, jak známo, společně s... celý příspěvek > | | Co vedle Bergeronu, 26.2.2022 Goldrichu se nedaří? To je překvapivé. Přitom je to údajně velmi adaptabilní odrůda na prostředí. Ač je Goldrich cizosprašný, úrody bývají vysoké, stejně jako u cizosprašné slivoně Prezident. Oboje můžu povrdit. I když by pan Fiala napsal, že také... celý příspěvek > | | K čemu je Talent?, 26.2.2022 Dobrý den. Jmenuji se PzP, jak mně začal nazývat kdysi pan PP a schválně, jestli někdo přijde na to, kde je ještě možné sehnat Talent. Musím ale předem napsat, že se to nevyplatí. Málo mililitrů za hodně peněz. Zase ale lepší než nešikovně... celý příspěvek > | | Meruňky 2022, 22.2.2022 Ďakujem za informáciu. Budete sadiť alebo vrúbľovať nejaké ďalšie marhule? | | Kadeřavost broskvoně 2022, 21.2.2022 Pěkně jste to vyfotil, pane katoo. Tak si říkám, že kdybych začal s postřiky až teď, nic hrozného by se asi nestalo. Ale předpisy jsou předpisy. | |
|
|
|
|