Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prořezal jsem (NE)odborně ořech, 10.3.2022
Klasicky na pahýly.  Pravděpodobně znovu obroste, ale pobavil jste mě. 
Meruňky 2022, 10.3.2022
Pane 170.195, to není aktuální fotka z tohoto roku, že? A pane 81.144 nahradit meruňky rybízem, to by se mně asi moc nelíbilo. Sem tam nějaká meruňka taky odejde, ale rozhodně se jim tady daří mnohem lépe než broskvoním. Vaše meruňka Velká raná by... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 10.3.2022
Ano, přesně tak, zaostří pozadí nikoliv předmět, zvlášť když jsou to drobné pupeny na tenkých letorostech. Při horších světelných podmínkách nezaostří zblízka ani větší předměty. Je horší než ten starý. Koupil jsem si ho jen proto, že jsem měl víc... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 10.3.2022
Obě odrůdy jsou málo odolné na mrazy v květu. Je to dáno možná ii tím, že rozkvétají poměrně brzo. Z takto časně kvetoucích odrůd je u mě nejodolnější VESELKA, která má ale známé problémy s dozráváním plodů. Co se týče fotek pana Waltera, tak ten můj... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 9.3.2022
Staré odrůdy meruněk stejně jako švestek budou jistě chuťově zajímavé. Nestejnoměrné vyzrávání obou polovin plodů, bylo možná častým jevem u těchto starých odrůd. Novější odrůdy tento problém odstraňují, ale většinou zaostávají v chuti. Meruňky z... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 9.3.2022
Jak jste k ní přišel, pane 81.144? Vybírám z malé pomologie 4 vydané roku 1966. VELKÁ RANÁ. Původ: Pravděpodobně Maďarsko. U nás se málo pěstuje. Jedině na chráněných stanovištích v teplejších oblastech. Odolnost: Proti mrazům je strom... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 9.3.2022
Nevím, pane 234.116. Jsem rád, když Tsunami přežije jarní mrazy, nebývá to často. Tsunami je takový malý červnový skvost, co se týče chuti plodů. Orangered je lahůdka, když je rozumné množství plodů, ne jako munulý rok. Tsunami stačíte sníst dřív,... celý příspěvek >
Rozkvétání 2022, 9.3.2022
Opět fascinující podívaná díky mobilnímu telefonu Samsung, pane Waltře? To s tím mým starým Olympuskem nedám. Mráz, nemráz, příroda už se probouzí do nádherných barev.  
Rozkvétání 2022, 8.3.2022 Obsahuje fotku
Tady taky pořád v noci mrzne, pane 155.215. Před barákem je ale pestro a včely už mají napilno.
Co vedle Bergeronu, 8.3.2022
Já to mám zcela opačně, pane 234.145. Bergeron bez květů, VP něco málo a Orangered také minimum květů Je to důsledek minuloroční nadúrody. Naopak THE GOLDRICH, mohutný to strom má květů dostatek, lépe řečeno nadbytek. Přitom i on měl minulý rok... celý příspěvek >
Slivoň neznámá?, 8.3.2022
Já nejsem moc přes renglódy, pane 81.144, spíš přes pravé švestky. I když samozřejmě takové pěkné velké plody mohly na "nehostinné" Vysočině udělat hodně "muziky". Ale nevím, zdály se už dost zralé a možná je ani nikdo neotrhal. To víte, nejlepší... celý příspěvek >
Slivoň neznámá?, 8.3.2022
To nejsou moje stromy, pane 81.144. Jsou vysázené nedaleko silnice v nadmořské výšce 624 metrů. Žádné nakyslosti jako u Malvazinky jsem si nevšiml. Je to záhada, asi se tam budu muset pozeptat, ale spoustě lidem na odrůdě nezáleží, takže se možná... celý příspěvek >
Avalon Pride, 7.3.2022
Ručník končí, ručník končí... mýdlo končí, mýdlo končí (Čtyři vraždy stačí drahoušku). A končí nám tedy i AVALON PRIDE? Moc se jim nedaří. Jedna už odešla a druhá za ní ochotně spěchá. A to byly na dobrých podnožích. Že by to bylo něco podobného jako... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 7.3.2022
V Radkově sadu stojí v jednom z videí před Aurorou a říká mimo jiné, že to není žádná zvláštní sorta. Co na to říkáte VY? Stejně jako Tsunami, tak i Aurora je málo odolná vůči mrazu v květu, možná to bude i tím, že kvete dost časně. Prakticky celá... celý příspěvek >
Malvazinka, 7.3.2022
Perfektní příspěvek, pane 81.144.  A předchozí příspěvek pana Mikeše13 taky luxusní, hlavně ty fotky. Škoda, že s námi už "nepeče".  Myslíte si, pane 81.144, že na těhto fotkách v odkazu z 8.9. 2021 je Malvazinka?  Slivoň... celý příspěvek >
Další diskuze:  116117118119120>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika