Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozdní odrůdy meruněk, 21.3.2022
Dobrý den, pane Peter.pe, chtěl jsem se Vás zepat, jak vypadají Vaše květní puky u Fardao. U těch mých jsou už vidět bílé čepičky, to se mi nějak nezdá. Máte ještě nějaké jiné meruňky k porovnání?
Rozkvétání 2022, 20.3.2022 Obsahuje fotku
Květů přibývá.
Meruňky 2022, 20.3.2022 Obsahuje fotku
Pěkná, ostrá forka, pane 12.8, to děláte také jistě nějakým dobrým mobilem jako pan Walter. Hargrand mně letos kvést nebude, ale je to škoda, protože nejenom já mám tyto chutné meruňky rád. Abych pravdu řekl, tak si nevzpomínám na podobný březen v... celý příspěvek >
Rozkvétání 2022, 20.3.2022 Obsahuje fotku
Přišlo jaro do vsi, kde jsi, zimo, kde jsi? Byla zima mezi náma, ale už je za horama. Hu, hu, hu, jaro už je tu! Astronomické jaro začíná 20.3. v 16 h a 33 minut. 20.3. je také světový den vrabců 🙂 🙂. zdroj:... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 19.3.2022
Začíná se otvírat i Wonder Cot a Sweet Red. Tsunami ještě ne. Až na Tsunami jsou odrůdy z Escande takové "sranda" meruňky. Vyšlechtěné většinou jen na efektní vzhled. Taková obyčejná Leskora z Lednice je strčí do kapsy. Úrody pravidelné a většinou i... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 19.3.2022 Obsahuje fotku
Přitom by člověk řekl, že na severovýchodním svahu by rašení i kvetení mohlo být opožděné a mohlo by mrazům uniknout. Experiment se severovýchodní starnou domu jsem nedělal. Momentální situace je taková, že jako vždy počíná květy pomalu otevírat... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 16.3.2022
Určitě ne TOPAZ. ten je ve vyšších polohách příliš kyselý. Pan Kaněra jistě dobře poradí.
Meruňky 2022, 15.3.2022
Dobrý den. Fardao mám ze Spomyšle a nevím, co se z něj vyklube. Farhial mám od Davida, taktéž nový stromek, to samé Farclo. Dám Vám kontakt na Davida, on je také z Mladoboleslavska. Prodává stromky na těch slaběji rostoucích myrobalánech, co... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 15.3.2022
Byly tady nějaké pochyby ohledně počasí, tak jen připomínám, že o víkendu klesla vlhkost na 10%, což bylo údajně naposled v roce 2012 v srpnu. Takže zase tak obyčejné to nebylo.
Meruňky 2022, 15.3.2022
Ano, Tsunami a Aurora rozkvétaly nejdříve. Orangered tak středně. Existují ale odrůdy s velmi pozdním kvetením, což není Orangered. Bývá to velká výhoda, většinou tyto velmi pozdně rozkvétající odrůdy mrazům uniknou. PzP
Meruňky 2022-2, 14.3.2022 Obsahuje fotku
Pane 234.55, na Vaše přání jsem ještě jednou vyfotil ty pupeny Orangered a Tsunami. 
Mulčování pod stromy, 14.3.2022
Já jsem vždycky byl a budu pro mulčování. Jednoznačně. Kvůli tomu, co píšete. Nedochází k zbytečnému vysušování půdy, neprorůstá plevel a pokud mulčujete například posekanou trávou, tak ta se časem rozloží a dodává do půdy humus. Nevýhodou jsou myši... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 14.3.2022
Odpověď s fotkou pupenů Orangeredu je ve vlákně. PzP
Pozdní odrůdy meruněk, 13.3.2022
Pěkné, pane Peter. S těmi pozdními odrůdami meruněk a broskví to tak bude platit všeobecně, už prostě nedozrají takhle pozdě do TOP kvality. Co se týče paní, tak by musela zveřejnit email, jinak to nepůjde. Ale mmyslím, že paní chce spíš stromek, než... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 13.3.2022 Obsahuje fotku
Mám v tomhle vlákně příspěvek z dopoledne. Tahle fotka, kterou sem teď dávám je z Orangeredu a květní pupeny jsou až nahoře na koncích letorostů 
Další diskuze:  116117118119120>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika