|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 29.3.2022 Tak to by mě fakt zajímalo, jak to uděláte, vážení přátelé. | | Odruda Sofinka, 29.3.2022 Dobrý den. A Vy jste někde narazil na Sofinku? Mě tyhle odrůdy zatím moc neberou. Z těch meruněk Adriana, Betinka, Candela, Sophinka mám akorát naroubovanou Candelu. Odolnost vůči PPV se asi hodí, ale jelikož se jedná o křížence Velkopavlovické s... celý příspěvek > | |
| | Rozkvétání 2022, 28.3.2022 Zdravím, pane Peter Pe (nebo-li PP ). Na Vaše Belmondo vzpomínám z minulého roku. Krásně Vám kvetlo. Tady rozkvétá Sagittaria a Maycrest, nikoliv Springcrest a potom ještě nějaká bělomasá placka, která je záměnou za Flavortop. Pozdně... celý příspěvek > | | Meruňky 2022, 28.3.2022 Další umělecká fotografie, tentokrát od Tomáše. Já jto mám rozmazané, tak jen pro ilustraci. Nejpozději rozkvétá Farclo a Farhial. Pozdě i Bergeron, Kioto, Frostina, Vesna s otazníkem, Leala, Perle ze Spomyšle, nejpozději s těch COTÚ, Monster Cot, a... celý příspěvek > | | Odruda Sofinka, 27.3.2022 Sophinka'.
4. 3. 2019 -
Z výsledků šlechtitelského programu Ústavu ovocnictví, ZF v Lednici pochází nově registrovaná a právně chráněná odrůda meruňky s názvem 'Sophinka' (LE – 2926).
Odrůda pochází z křížení odrůd 'Velkopavlovická' x... celý příspěvek > | | Velkopavlovická meruňka, 27.3.2022 Na videu je starší pozdrav od pěstitelů z Velkých Pavlovic.Zajímavé, že uvádějí pravidlo, že u nich pokud kvetou meruňky v březnu nebo v dubnu, tak přežijí, ale pokud kvetou na přelomu března a dubna, tak zmrznou. Že existuje mnoho nových odrůd,... celý příspěvek > | | Meruňka ananaska, 27.3.2022 Zajímavé,. pane 80.154. Hlavně ta ranost zrání. V tom starém atlase je uvedena Ananasová a Znojemská (Ananasová velká) jako dvě rozdílné odrůdy. Začátek zrání přelom července a srpna u obou dvou. Navíc je ananasová příchuť uvedena například i u... celý příspěvek > | | Meruňka - květ - moniliova spala, 27.3.2022 Síra je možná pro někoho všelék, ale na kadeřavost i moniliovou spálu je slabá. Jsem rád, že to KUKY zopakoval. Jsem přítelem Kumulusu, ale už ho pravděpodobně nepoužiju ani na roztoče na švestkách a spokojím se s Nissorunem. Tam, kde je silný výskyt... celý příspěvek > | | Meruňka ananaska, 26.3.2022 Z té reklamní fotky, co přišla se stromkem žádné závěry nedělám. Až, co se urodí na stromku, pokud tam bude patrná nějaká zajímavá příchuť. | | Meruňka - květ - moniliova spala, 26.3.2022 Dobrý den. Stejně by jste mohl vyfoit ty květy. Někdy se stane, že okvětní plátky částečně "zreznou" po použití určitého fungicidu. Vůbec to neznamená žádnou katastrofu. Já osobně budu aplikovat první postřik až všechno rozkvete, protože je sucho a... celý příspěvek > | |
| | Meruňka ananaska, 26.3.2022 Teď jste na to "kápnul", pane 11.178 . Nemyslím tu podporu prodeje, dobré věci klidně podpořím rád, ale pravost odrůdy. Pokud to nebude Ananasová z malé pomologie 4, F.Hladík a kolektiv rok 1968, tak se svět nezboří. Každý rok vyleze nějaká... celý příspěvek > | | Máme holé ruce?, 26.3.2022 Nikoho nezaujal pán mluvící v odkazu z minulého příspěvku? Není to sice žádný "kandidát věd, ale k zamyšlení to rozodně je. | | Rozkvétání 2022, 26.3.2022 To neuším, pane 200.242, mám ji druhou sezónu. Inspiroval mě pan kamo z tohoto vlákna: Velita
| | Meruňka ananaska, 25.3.2022 Pán prořezal ořech, Bedřiška má malou Sylvičku a mně včera přišla Ananaska. Přál bych si víc starých odrůd v e-shopech. | | Meruňka - květ - moniliova spala, 25.3.2022 Určitě ano. Při dokvétání anebo před předpokládným deštěm, hlavně tehdy pokud jej doprovází ochlazení. | |
|
|
|
|