Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rez hrušňová - náhrada za Baycor, 20.4.2022
KUKY, takže až v červenci skončí SIGNUM, budeme používat na monilii, suchou skvrnitost a rez hrušňovou ten výborný DISKUSEK? Teda hlavně, co na monilii a skvrnitosti? Přece nemůžou zrušit všechno? Horizon, Talent i Signum. Zbude jen Prolectus?
Cacansku lepoticu alebo Stanley?, 20.4.2022
Pro příznivce starých držáků jako jsou Čačanská lepotica a Stanley jsem vybral pékná videa. Prun Stanley 2021/Plum stanley-2021 Cacanska lepotica
Švestky 2022, 20.4.2022
Dnes první postřik. Použit mix MOSPILAN (pilatka), NISSORUN (sviluška + hálčivec hruškový, popřípadě švestkový), TALENT (moniliový úžeh). Jak říká Jirka, bude třeba potuplovat a to hlavně později kvetoucí Domácí švestky. Možná, že se někomu zdá, že... celý příspěvek >
Koukal jsem na ten DISCUS a má jen registraci na černou skvrnitost růže, ale nevím, jestli by funguval na suchou skvrnitost peckovin, na rzi tam žádná registrace není uvedena. U Signum není zase naopak uvedena registrace na žádné skvrnitosti, ale... celý příspěvek >
Švestky 2022, 20.4.2022 Obsahuje fotku
Naplánujte sit postřik proti pilatce švestkové. Na lepové desky moc nespoléheje. Pamatujte, že na Mospilan by němělo 6 hodin pršet. 
Broskve 2022, 20.4.2022
Skvělé, pane ITB.  Také zajímavý výběr. U nektarinek jsem zvyklý na tu typickou, výraznou, ostřejší broskvovou chuť. I přes malé plody jsem se jí dočkal jak u Harka, Teny i velmi raného Shazu. Prozatím jsem se nedočkal u novějších odrůd... celý příspěvek >
Nějakou zásobu jsem si dodatečně udělal, ale přišlo to dost draho. Až dojde budu se zabývat nějakou náhradou. Třeba ten Discus. 
A je po meruňkách, 20.4.2022
Konečně se snad dočkám nějaké probírky. Ráno "šedivec" auta na škrábání, svěšené listy na meruňkách, ale voda v sudech bez povlaku. Podle internetu tady bylo -2°C.
Vrublovanie do razstepu, 19.4.2022
Tenhle druh roubování možná ledaskdo neuznává, přesto video tohoto pána je pěkné. Škoda jen toho nesrozumitelného překladu, asi z rumunštiny, bych to tak tipoval.
Jayhaven, 19.4.2022
V tomto videu máte odpověď, pane 234.48. Moc pěkné.  Broskyňa JAYHAVEN odolná voči kučeravosti listov
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 19.4.2022
Proto já používám raději akumulátorovou techniku, která tolik neruší sousedy. Pilatky jsem nikdy na meruňkách neviděl, pouze při dozrávání plodů sem tam nějaký obaleč. Z roubů z minulého roku nejlépe roste bujný Abate Fetel, pak z roubů, co mně... celý příspěvek >
Rez hrušňová - náhrada za Baycor, 19.4.2022
Radek to má nějaké popletené, jak by napsal KUKY. Na videu jednou řekne, že se má ošetřit před květem a po odkvětu a následně ukazuje otevřené květy hrušně a tvrdí, že nemoc proniká přes květ do dřeva stejně jako moniliový úžeh, a proto je třeba... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 19.4.2022
Vítám Vás, pane 81.144. Uvidíme, jak to dopadne s Velkou ranou meruňkou, kterou jste tady zmínil snad jako první. Já jsem pro vyzkoušení, i když velká chvála nebyla. Muškatelku mám taky naroubovanou. V minulém roce byla úroda Kozaček, ale v létě... celý příspěvek >
Cacansku lepoticu alebo Stanley?, 19.4.2022
To Vám klidně věřím, pane ITB, Kalipso nemám pořádně vyzkoušené. Starý stromek živořil, tak tady mám nový a navíc rouby na více místech.
Meruňky 2022, 19.4.2022
Zajímavý výběr, pane ITB. Congat by měl zrát 20 dní po Bergeronu a u Goldbaru se uvádí zrání někde ke konci července a jinde zase začátkem července. Jak to je u Vás?
Další diskuze:  106107108109110>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika