Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sloupovité hrušky / broskve doporučte variantu, 4.9.2021
Bylo by také dobré, aby byly skladné ve sklepě.
Sloupovité hrušky / broskve doporučte variantu, 4.9.2021
Prosím o doporučení variant. Nějaké sladoučké =). Děkují
Jabloň k plotu a její následný řez, 3.9.2021
dejte si tam nějakou sloupcovou variantu co není větší jak 2m a víc neřešte
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 2.9.2021
pěkné video šíření plísně bramborové
Sezona 2022, 2.9.2021
Aktualizoval jsem seznam odrůd rajčat, které vůbec dokážu sehnat. Jsem rád, že jsem našel v ČR sub artic plenty, které by mělo být velmi velmi ranné. Tento rok jsem měl jen tyčkové rajčata. Příští zkusím spíše keříčková.Toto jsem vybral na test.... celý příspěvek >
Nezralá rajčata - vaření?, 1.9.2021
Vaše obsáhle komentáře, čtu velice rád =). Překvapuje mě, že jste je sklízel "tak brzo". Mě momentálně zraje první várka... Ale já to mám hlavně tím, že jsem do července hnojil krystalonem start...
Nezralá rajčata - vaření?, 31.8.2021
Myslíte? Z rostlin otrhávám rajčata s náznakem zabarvení. Potom tomu věřím, že dozrají, ale zelená rajčata bez zbarvení jsem ještě nezkoušel.
To jsem četl a párvě jsem se dočetl, že k žádnému razantnímu snížení nedochází. Při teplotě 210Celsia dojde ke snižení o 40% Z wiki Home processing methods (boiling, cooking, frying) have small and variable effects on glycoalkaloids. For... celý příspěvek >
Někde jsem se na internetu dočetl, že se dá s nezralými rajčaty vařit. Mám ale dojem, že nezral obsahují solanin a ten je toxický. Jak to vidíte vy?
Zimaaaaaa, 28.8.2021
V téhle zimě jsem nucen sbírat rajčata z náznakem zabarvení tj. žlutá, aby vůbec dozrála. Chutnají jako lepší rajčata z krámu. Většinou nejsou jen kyselá ale cukernatost tu kyselost vyváží. Sweet milion je na tom trošičku lépe. Ten náznak cukru... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 28.8.2021
Našel jsem tomatofest.com v nabídce je čr, ale bez ceny dopravy.
Kalkulace polykarb. skleníku (tepelné výpočty), 28.8.2021
To netuším. Toto je moc ideální příklad. Já bych to počítal takto, protože nevím jak jinak. Je to samozřejmě bez tepelných mostů od konstrukce. A ztráty skrz půdu jsem zanedbal.
Zimaaaaaa, 28.8.2021
Poslušně hlásím, že nemám, ale také musím hlásit, že jsem vůbec objednávku od reimera nestudoval. Neznáte nějaký podobně rozsáhlý eshop se zázemím v evropě? Momentálně reimer stejně nemá arktické skladem. Kupovat to tady v Česku mi moc nevoní.... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 27.8.2021
a takhle vypádá můj textový dokument MV: Sub-Arctic Plenty Tomato pk/10 42 dnu Siletz Tomato pk/20 52 Siberian Tomato pk/20 48 Sasha Altai Tomato pk/20 "velmi sladká" 57 Glacier Tomato pk/20 "velmi sladká" 55 Sophie's Choice Tomato... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 27.8.2021
Stupice Tomato pk/20 =)
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika