Příspěvky uživatele - 183.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žloutnutí a pořád listů jabloně, 24.7.2022
Nejsem odborník, ale není to vlnovník jabloňový. Bohuna
Zkroucene listy rajcat, 18.6.2022
Nejsem odborník, ale zkuste ještě postříkat rajčata Vertimecem proti roztoči. Kdysy se tady řešilo něco podobného a pan Kuky to označil na roztočíka. Mě se něco podobného stalo na rajčatech, ale někde v dubnu, kdy jsem rajčata dávala jen na balkon.... celý příspěvek >
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 6.4.2022
Na Novém HK také mrzlo. V neděli večer asi ve 22 hodin teploměr ukazoval -3,7st. Tak jsme pustili dva inflazářiče na plynovou bombu. Meruňka to asi přežila, dnes už je dost rozkvetlá a včelky se snažily. Bohuna 
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 2.4.2022
Děkuji vám za odpovědi. S tou svící bych možná uvažovala kdyby bylo už alespoň 10 května. Ale do té doby je ještě hrozně daleko a letošní počasí je nějaké pobrkané a popletené. No pojedu to tedy na chatu pořádně zalít. A dejme na modlení aby nemrzlo.... celý příspěvek >
Péťo, díky za odkaz o tom mlžení vím, ale já myslela jestli nepomůže zalít hlínu pod stromem a jestli se to nebude drobek večer jakoby vypařovat. Jinak díky ale ten pokus s mlžením dělat nebudu. Bohuna
V pátek jsem postříkala meruňku Kuprikolem, která je mírně rozkvetlá. Chci ještě pořádně zalít zem pod meruňkou. Pomůže to alespoň drobek? Dík za názory. Bohuna
Jaký druh tavolníku to je, 27.8.2021
Je to čechrava, ale přesný druh neznám.Zkuste se podívat na googlu. Bohuna
Hortenzie latnatá, 2.8.2021
Tipuji na Pinky Winky Bohuna
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 27.7.2021
Pane Kuky, mockrát děkujeme za ten románek. Ty postřiky se pořád obměňují tak ty vaše informace se velmi hodí. A ty termíny postřiků rovněž tak. I nadále nám pište slohové práce. Bohuna
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 20.7.2021
Bojuji s ní každoročně. Mívám ji jen na starých stromech. Na nových asi desetiletých jsem ji zatím neměla. Nejdříve jabloně prostříhám aby se postřik všude dostal. Používám Mospilan se smáčedlem a chce to silnější tlak postřiku. Použít můžete i Jar.... celý příspěvek >
Skvrnitost listů na broskvoni, 5.7.2021
Poraďte prosím, čím je mám postříkat. Listy červenají a žloutnou. Má dost plodů a nevím zda to nepostoupí i na ně. Děkuji Bohuna
Škůdce - vajíčka, 20.6.2021
To nejsou vajíčka ale kořínky. Těmito kořínky se přichytí zdí, stromů a podobně. Tak nemějte strach z toho se nic nevylíhne. Bohuna
Priesady paradajok?, 2.5.2021
Nemohly by být napadeny třásněnkou zahradní? Něco podobného se zde řešilo na paprikách. Postříkat Vertimecem také listy ze spodu. Bohuna
Rez tresne, 9.4.2021
Paní Lído děkuji za povzbuzení. To štěpování je dost vysoko možná 20- 30 cm nad kořeny na to jsem koukala. Občas bych potřebovala vaše znalosti já a stromy to se k sobě moc nemá hlavně stříhání. No snad to zvládne i ta třešinka u nás je to samý jíl.... celý příspěvek >
Rez tresne, 9.4.2021
Mockrát vám děkuji. Stromeček půjde až zítra na trvalé stanoviště. Byl zasazen na zrytý záhon v úterý v té nějvětší sněhové chumelenici. Dnes jsem ho vyryla a dala do sudu s vodou. Tu tyčku tam zatluču před výsadbou. Mám drobek strach z toho vyvázání... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika