|
Příspěvky uživatele - 28.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 15.3.2023 Když dotyčný člověk používá prohlížeč s VPN např. Opera, tak má promnělivou adresu IP. Takže pokud chce dotyčný jedince kydat hnůj, může to dělat i tak aby nikdo zde zúčastněných nevěděl o koho se jedná. |  | Chřadnutí paprik, 13.3.2023 Sázel jsem na to, že to bude právě přemokření. Asi do truhlíku dávám moc vody, nebo nevím. Ten substrát saje o sto šest... Díky |  |
|  | Chřadnutí paprik, 13.3.2023  Zdravím zdejší odborníky, ani já jsem se.v jedné várce nevyhnul problémům s papričkami. Listy krabatí a vypadá to jako by se na listech tvořily malinké krystalky. Substrát je koupený, a je celkem nacucanej vodou. Nutno podotknout že zalévám do... celý příspěvek > |  | Brambory ze semen, 6.3.2023 hm ono to vypadá, že je to asi fakt možný =D. tak díky za osvětu |  | Brambory ze semen, 6.3.2023 Může mi někdo ukázat nějaký obchod, kde se prodávají semena brambor a česneku? Já měl za to, že brambory se rozmnožují hlízami. Že by to šlo i semeny to jsem opravdu nevěděl.. |  | Papriky 2023, 4.3.2023 taktéž od sema =) |  | Papriky 2023, 4.3.2023 Minulý rok jsem zakoupil zahradnické balení paprik PCR, asi ze sto semen vyklíčila jedna ale nějak se jí na světě nelíbilo, protože se zasekla v růstu, ani první lístky nenahodila =/. Nevím co stěma semeny dělají... A byla to také nová várka |  | Papriky 2023, 3.3.2023 Jestli jste jim nezrušili kořeny, tak se chytnou. Pokud mají substrát koupený vše ok, pokud máte hlínu ze zahrady, můžou v ní být záškodnící co vám ty kořínky sežerou, pokud máte substrát moc mokrý, mužou hnít... |  | Rajčata 2023, 1.3.2023 Nepřisvětluji. Nevidím v tom značný přínos. Szeničky mám za oknem a jakmile přestane mrznout tak jdou do skleníku ať se otuží. Možná přisvětlovat úplně zezačátku když vyklíčí, abyste je neměl tak vytáhlé, ale i to nedělám. Mám je sic vytáhlejší, ale... celý příspěvek > |  | Kultivátor, který i "ryje", 24.2.2023 Já si zakoupil HECHT 785, ještě jsem ho nesložil. Nicméně v březnu až bude hezky mám v plánu zkultivovat dosud neposkvrněné políčko, na kterém jsme měli kdysi koně. Je to 260m2. Asi to bude bolet, pak to poreferuji. Nicméně co jsem koukal tak teď... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 21.2.2023 Z těch co pan Milan jmenoval je nejlepší jednoznačně Primabella, to je cherry rajčátko a ta odolnost proti plísni tam orapvdu je =). |  | Do kdy odstraňovat klíčky u brambor u velmi rannych odrud, 20.2.2023 Podíval jsem se dle rady pana Waltera na web bramborářského ústavu v Havličkově Brodě a dle jejich rad trvá samotný proces nejméně 6 týdnů. S tím, že první tři týdny by měli být v místnosti, kde je tma a teplota cca do 12C. Po třech týdnech by se... celý příspěvek > |  | Do kdy odstraňovat klíčky u brambor u velmi rannych odrud, 19.2.2023 Dobrý den, velikost klíčků byla tak 0,5cm. Všechny klíčky jsem již odstranil. Možná, že jsem to neměl dělat, ale tak chybami se člověk učí. |  | Do kdy odstraňovat klíčky u brambor u velmi rannych odrud, 18.2.2023 Dobrý den, v knize 1000 rad či tipů na zahradě, tak nějak se to jmenovalo, jsem se dočetl, že se mají dát brambory k naklíčení koncem února. Já si všiml, že některé mají uz začínající klíčky teď. Mám je všechny odlomit, nebo to mám nechat?
Odrůdy... celý příspěvek > |  | Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 3.2.2023 Takhle to u mě vypadalo, když jsem likvidoval plíseň na substrátu jedlou sodou =D.
Mladé rostlinky vskutku žádné hnojivo navíc v substrátu nepotřebují a hlavně jsou náchylné. Doporučuju vysadit nové pro sichr. A tyhle nechat jestli přežijí. |  |
 |
|
|
|