|
Příspěvky uživatele - 248.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lišejník na rybízu, 15.4.2020 ps - teď ho nechte, až hned po sklizni vystříhejte staré větve a nechte jen mladší. L. |  | Lišejník na rybízu, 15.4.2020 To není "napadení" - lišejník rybízu neškodí, ale pokud budete keř pravidelně řezat, jak se řezat má (což psali už výše) bude ho minimálně... Lída |  |
|  | Odrůda muškátu, prosba o tip, 15.4.2020 Podívejte se na stránky Zahradnictví Petro, jestli ho tam nenajdete, nebo se tam zkuste zeptat, specializují se na muškáty a fuchsie. Lída |  | Vysychanie hrušky?, 14.4.2020 Nevím, jestli hryzec žere i kořeny hrušní... Ale asi bude něco s kořeny. Lída |  | Králík močí do žrádla, 14.4.2020 Už se mu asi z nějakého důvodu nelíbí původní roh, tak mu přemístěte záchod tam, kam teď chodí . Lída |  | Je vyhodnejsi tleni kompostu 2,5 roku namisto 1,5 roku? (aneb 3 dilny kompost), 14.4.2020 Dělám to jako vy. Jedne rok ukládám, na podzim přehážu a zjara osázím (u mne okurky nebo celer), na podzim ho pak dávám na záhony. Slyšela jsem, že kompost o rok starší již má méně živin. Lída |  | Chřadnoucí kaktus, 13.4.2020 Pokud bude mít světlo (co nejvíc), může klidně přezimovat i v teple. Ale opravdu dodržte to, že ho od poloviny září do poloviny května nebudete zalévat, protože jinak se vám vytáhne do výšky a udělá "krk". Že se přes zimu scvrkne, nevadí, on se zas... celý příspěvek > |  | Jsou to modřence?, 12.4.2020 Teď jsem si všimla, že jste psala, že jste pivoňku sázela v létě - ale to je pro pivoňku správně (tedy tu "babičkovskou"), pivoňky a kosatce se totiž mají ideálně sázet v srpnu . Lída... celý příspěvek > |  | Aky strom zasadit?, 12.4.2020 Javor... Jeřáb... |  | Chřadnoucí kaktus, 10.4.2020 Mám silné obavy, že hnije... Jestli je hnědá část pod vrcholem měkká, tak je po něm. Dala jste ho do chladu nezalitý -suchý? Ty kryty na květináče nejsou u kaktusů zrovna nejlepší, špatně pak vidíte, jestli náhodou nestojí ve vodě... Osobně těch pár... celý příspěvek > |  |
|  | Maliny - problém s růstem, 8.4.2020 V té garáži mohly přeschnout (maliny by měly jít "ze země do země") a vyrazit jen silou vůle z toho, co ještě bylo v prutech - pokud vyrazily jen malé lístky a ne normální velké. Pro malilny je ideální doba k sázení cca srpen, kdy sázíte nově... celý příspěvek > |  | Jak a kdy stříhat hortenzie?, 7.4.2020 Vyraší, ale pokud to máte velkokvětou, tak letos nepokvete. Lída |  | Poznáte rostlinu?, 7.4.2020 Ta "plazivka" vypadá na barvínek. Lída |  | Co je to za rostlinku?, 7.4.2020 Pumpava? Lída |  | Plevel v trávníku, 7.4.2020 Ať to je, co to je, použijte některý herbicid na dvouděložné rostliny (ne totální, to byste si zahubil i trávník). Dvouděložná rostlina ten plevel je určitě . Lída |  |
 |
|
|
|