|
Příspěvky uživatele - 76.105
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nerostoucí melouny, 24.6.2021 Prosím o radu. Na vodních i cukrových melounech mi nechtějí růst plody. Res. vykvete květ samičí, opyluji ho ručně (mám je ve skleníku tak pro jistotu), květ zavadne, jako kdyby byl opylený a pak se nic neděje. Prostě zavadne květ a je tam pořád ten... celý příspěvek > |  | Překousnutá rostlina melounu vodního, 20.6.2021 Na tý mojí pidizahrádce uprostřed zástavby domů se asi hraboši moc vyskytovat nebudou - minimálně tu lozí asi tak 5 koček od sousedů, které prý loví, takže ti asi hrozit nebudou. Za to slimejšů je tu požehnaně. A to to nejsou ani ty španělský, který... celý příspěvek > |  |
|  | Překousnutá rostlina melounu vodního, 20.6.2021 Včera jsem těch potvor oslizlejch vysbírala ze zahrady plnou misku (odhadem tak 50 kousků) a odnesla vypustit do divočiny pár stovek metrů od zahrady. Bohužel jsem měkota a trávit se mi je moc nechce - přecijen jsou to živí tvorové a dělají to, co... celý příspěvek > |  | Překousnutá rostlina melounu vodního, 19.6.2021 Zdravím. Slimáci mi překousali hlavní výhon u vodního melounu který si hýčkám na kompostu. Mám se s ním rozloučit nebo to přežije? Překousali ho cca za v délce 50 cm od začátku rostliny (nějakých 8 listů), takže teď to vypadá jako zaštípnutý hlavní... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|