|
Příspěvky uživatele - 203.95
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 20.4.2021 Ano, v skleníku rastú úžasne rýchle, pri prihnjovaní vyrastú hoci aj 4 metre a plodia dobre aj na najvyšších poschodiach, najmä cherry.Tú slabšiu výťažnosť na vyšších poschodiach pripisujem hlavne v období letných horúčav nad 35 stupňov zlému... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 19.4.2021 Pan Petr, niekedy dosádzam z odrezkov, ak sa mi uvoľní miesto po skorých determinantných odrodách v júni nejakú vzácnejšiu tyčkovú cherry odrodu. Nevidím však nejaký rozdiel v dĺžke plodnosti, -tyčkové (indeterminantné) odrody majú neukončený vývoj a... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2021, 18.4.2021  Dnes na obed sa konečne ukázalo slnko, tak som na chvíľu vyložila na dvor okenné rýchlené rajčiny Krásne zrejú, tak som niektoré pred odtrhnutím nafotila. Snáď privolajú krajšie počasie.
Eva T. |  | Rajčata 2021, 18.4.2021  Piatok 16.4. ráno som nafotila niečo v skleníku, rastlinám je už tesno, niečo musím posunúť známym, zvyšok zreorganizovať. Ráno o 7 hod., teplota 13 stupňov, prikurované teplovzdušným ventilátorom.
Eva T |  | Rajčata 2021, 14.4.2021 Ellen, pekné rajčinky, gratulujem, znova som sa presvedčila, že okrem nehybridných je zrejme najlepšia na takéto rýchlenie Maglia Rosa.-u mňa plodí stále od polovice februára. Ešte Blaue Zimmertomate ma milo prekvapilo síce prvé... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|