Příspěvky uživatele - 60.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2021, 5.4.2021 Obsahuje fotku
Rajčata v pařeništi jsou v pohodě, mají se tam jako ve vatičce. Celé pařeniště jsem ještě zateplil netkanou a docela mně překvapilo, že ve dne se to v pařeništi docela oteplovalo. Dnes jsem na tři hodiny netkanouoddělal, aby si rajčata užila trochu... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 5.4.2021
Mám ještě pár původních semínek Maglia Rosa, která jsem v roce 2017 dostal z Kanady. Také letos jsem tato semena vyséval, bez problémů. Ty Milanovy jsou asi jejich přesevem. Pro příští sezónu budu mít i nová... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 5.4.2021
Doma za oknem mám různě velké sazenice těchto odrůd: Španělská rajčata Rosa de Huesca, Salobre, Zamorano, Gallego, Negrillo Almaguera, Rosado Zapatón, Mozkorra Aretxabaleta, Rosa Aragon, Negro Sierra del Segura, Garode Bicolor, Verde de las... celý příspěvek >
Výsev neúspěchy, 3.4.2021
S rajčaty není problém, takže nenamáčím. U paprik je to trochu horší, semena bývají vyschlejší a tak je namočím a potom ihned nechám naklíčit, třeba na vlhkém ubrousku. Na substrát dávám jen naklíčená semena. Má to tu výhodu, že papriky neklíčí tak... celý příspěvek >
Jen jedna připomínka. Divoké rajče Solanum pimpinellifolium klíčí při stejných teplotách a stejně rychle jako každé jiné rajče. takže s tím, že člověk dělal nějaké výběry to u rajčat asi... celý příspěvek >
Pan Stanislaw není zahrádkář ale je to zkušený zahradník který má k této práci příslušnou kvalifikaci. To co tady píšeš, to si myslíš jen ty, ale občas by bylo dobré, kdyby sis přečetl nějakou odbornou literaturu, nejen četl diskuzi na internetu. Z... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 1.4.2021 Obsahuje fotku
V úterý jsem zasadil keříčková rajčata do pařeniště. Ještě tento týden má být teplo, pak se ochladí, noční teploty budou pod 0°C a ve dne vystoupí jen na 8- 9  °C. Na noc budu muset asi pařeniště... celý příspěvek >
Výsev neúspěchy, 1.4.2021
Také mám s namáčením semínek jen dobré zkušenosti.            Vladimír
Výsev neúspěchy, 31.3.2021
V zásadě to namočení na 24 hodin je v pořádku. Semena jen nabobtnají. Potom jste je měl položit na povrch vlhkého substrátu. a květináč něčím zakrýt, aby ta vlhkost nevysychala. Třetí případně čtvrtý den ráno už by měla být semena naklíčená, jsou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika