|
Příspěvky uživatele - 153.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prokluzuje spojka u Vari, je tam olej, 8.8.2021 Že by z převodovky nebo z motoru? |  | Zaštipnutí rajčat koncem sezony, 1.8.2021 Zaštípl jsem před týdnem, pravdou je, že u části rostlin jsem včera znovu zaštipoval na vrcholu, zatím nevyráží odspodu. Pravdou také je, že plody v nejhořejších patrech i přes zaštípnutí nedozrají na rostlině, ale je větší šance, že dozrají pod... celý příspěvek > |  |
|  | Dusenie motora u krovinorezu Partner B 341, 20.7.2021 Děkuji za rady, nicméně jak poznám ucpaný výfuk a jak ho vyčistit jsem se nedozvěděl. A jak jsem napsal FS80 je po výměně válce pístt klikovky gufer a ložisek a částečné repasi karburátoru, objektivně jede lépe než FS100 čtyřtakt, pokud budu na něčem... celý příspěvek > |  | Ideální poměr živin N-P-K pro největší úrodu rajčat / paprik, 16.7.2021 Kristalony jsou určitě dobrá rozpustná bezbalastní hnovibva vyvinutá pro holandské skleníky, ale jsou už několik desítek let stará, možná proto je uvolnili i nám zahrádkářům. Zajímalo by mě co používají v Holandsku ve sklenících dnes. |  | Dusenie motora u krovinorezu Partner B 341, 16.7.2021 Dobrý večer. jak se prosím zjistí, že je výfuk zanesený a jak se vyčistí? Křovinořez Stihl FS80 23 let starý (předloni po svépomocné výměně kliky, pístu, válce ložisek a gufer - vše originál Stihl, repase karburátoru Walbro, síťku lapače jisker... celý příspěvek > |  | A co letos plíseň okurková?, 9.7.2021 Děkuji za doporučení postřiků. Asi už je vzhledem k počasí nejvyšší čast udělat postřik. |  | A co letos plíseň okurková?, 6.7.2021 Můžete prosím poradit postřik na plíseň na okurkách a rajčatzech, abych včas nakoupil (v minulosti jsem používal Acrobat a Ridomil na rajčatech, okurky jsem nestříkal)? Děkuji |  | Rakytník nekvete, neplodí, 22.5.2021 Tak to vypadá, že letos zase nepokvetou. Nemůžete prosím někdo vyfotit jak rakytník kvete, děkuji? |  | Něco mě žere listy na lilcích, 22.5.2021 Děkuji za odpovědi, soused se mě zašel podívat na inkriminovaný lilek po setmění, psal, že našel slimáka a "pak takové nějaké podlouhlé malé mrchy (tak 5mm délka) s nožkama", bohužel je nevyfotil, co by to mohlo být nevím. Pěkný víkend. |  | Něco mě žere listy na lilcích, 20.5.2021  Dobrý večer. Něco mě žere listy na lilcích, které jsem vysadil před 3 dny. Žádného škůdce jako slimáky, housenky jsem nenašel. Co je to za škůdce a jak zachránit zbávající lilky, děkuji? Viz přiložená fotografie. |  |
|  | Co se ztvrdlým štěpařským voskem, 22.3.2021 Tak nevím, ale otec ho zahřálo a smíchal s jedlým olejem, žádný líh a fungovalo to. |  | Terra vari - zapalovanie, 21.3.2021 Pán asi myslel namagnetovat. Zjisti si, jestli se tím někdo v okolí nezabývá, řeší se to prakticky třeba ma burzách veteránistů. |  | Něco jako kombucha v PET lahvi s moštem, 20.3.2021 Dobrý večer, v loňském moštu konzervovaném ohřátím na cca 78 st, C a zahorka nalitém do PET lahví s obrácením na uzávěr mám už ve 3 lahvi něco jako kombuchu, jinak předchozích asi 20 lahví bylo v pořádku. Pít se to dá, ale chuť nic moc. Jinak... celý příspěvek > |  | Urychlení klíčení semen celeru, 20.3.2021 Namočení do vody ověřeno zatím na novějších semenech, zkusím i starší. Mluvím o celeru. |  | Dřevnatění červené řepy, 20.3.2021 Jsem vděčný i za velké řepy, do boršče je pokrájím. |  |
 |
|
|
|