|
Příspěvky uživatele - 62.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování rajčat v pařeništi, 26.4.2023 Už jsem ti naznačil, že na toto téma nejsem ochoten diskutovat. Pro mne platí to, co bylo zjištěno profesionbály. Snad ti to vysvětlí někdo jiný tady na webu.
Vladimír |  | Rajská jablíčka 2023, 10.11.2022 Já zatím nic. Možná o vánocích?
Vladimír |  |
|  | Atraktívne druhy rajčín, 30.1.2021 S Brandywine Sudduth´s a Brandywine Red jsem také neměl dobrou zkušenost. Semena jsem měl z Neoseedu, Brandywinw Sudduth´s měla pořád nějakou listovou chorobu, která se mně stále šířila semenem. Něco jsem sklidil, ale nic moc. To červené byl úplný... celý příspěvek > |  | Atraktívne druhy rajčín, 30.1.2021 Vrátím se k příspěvku ve kterém zaznělo:
„To co uvadzaju na strankach v USA, je neskor casto korigovane, pretoze sa ozvu povodni majitelia.“
„Odporucam viacero zdrojov preverennych informacii. Tomatoville a Tatiana je len 15% percent... celý příspěvek > |  | Atraktívne druhy rajčín, 30.1.2021 Milane, ještě nikdy jsem se nesetkal s tím, že by někdo hledal rajče podle svých podmínek. Podle chuti, odolnosti, barvy, celkového vzhledu to ano, ale podle podmínek? Vladimír |  | Atraktívne druhy rajčín, 30.1.2021  Elen, tak trochu firmě Dobrá semena křivdíte, Nevím co mají za obrázek na sáčku se semeny, ale asi to nebude rajče černé v tom smyslu jak některá rajčata dnes známe. Black v angličtině neznamená jen černý, ale také tmavý, a protože se tomu, kdo toto... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|