Příspěvky uživatele - 62.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rajčat v pařeništi, 26.4.2023
Už jsem ti naznačil, že na toto téma nejsem ochoten diskutovat. Pro mne platí to, co bylo zjištěno profesionbály. Snad ti to vysvětlí někdo jiný tady na webu.            Vladimír
Rajská jablíčka 2023, 10.11.2022
Já zatím nic. Možná o vánocích?            Vladimír
Atraktívne druhy rajčín, 30.1.2021
S Brandywine Sudduth´s a Brandywine Red jsem také neměl dobrou zkušenost. Semena jsem měl z Neoseedu, Brandywinw Sudduth´s měla pořád nějakou listovou chorobu, která se mně stále šířila semenem. Něco jsem sklidil, ale nic moc. To červené byl úplný... celý příspěvek >
Vrátím se k příspěvku ve kterém zaznělo: „To co uvadzaju na strankach v USA, je neskor casto korigovane, pretoze sa ozvu povodni majitelia.“ „Odporucam viacero zdrojov preverennych informacii. Tomatoville a Tatiana je len 15% percent... celý příspěvek >
Milane, ještě nikdy jsem se nesetkal s tím, že by někdo hledal rajče podle svých podmínek. Podle chuti, odolnosti, barvy, celkového vzhledu to ano, ale podle podmínek?           Vladimír
Atraktívne druhy rajčín, 30.1.2021 Obsahuje fotku
Elen, tak trochu firmě Dobrá semena křivdíte, Nevím co mají za obrázek na sáčku se semeny, ale asi to nebude rajče černé v tom smyslu jak některá rajčata dnes známe. Black v angličtině neznamená jen černý, ale také tmavý, a protože se tomu, kdo toto... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika