Příspěvky uživatele - 36.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2022, 10.2.2022
No, to se fakt soudruzi v NDR moc nevycajchnovali, název bude nejspíš podle té pevné slupky. Mirek
Rajčata 2022, 7.2.2022
Všiml jsem si, že Moravoseed přišel pro sezonu 2022 se 4 novinkami tyčkových rajčat: Aprikola F1, Blackball, Delikano F1 a Roselady F1. Zdraví Mirek
Rajčata 2022, 2.2.2022
Milane, letos jsem od Startky upustil, s trpaslíky je to mnohem jednodušší, jsou méně nároční. Ovšem jestli dají nějaké plody, chuťově ji zcela jistě nedostihnou. Je to holt něco za něco. Mir.
Rajčata 2022, 1.2.2022 Obsahuje fotku
Moje zimní "rajská zahrada" zahrnuje 4 české balkónovky, vysazené 1. 12. 2021. Prospívají celkem dobře. Jsou zasazené do výsevního substrátu, umístěné v koupelně na východním okně, přes noc je zacloním, aby na ně nešlo teplo. 1x přihnojeny... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 10.12.2021
Milane, zatím jim nesvítím, ale posvítím LED žárovkou 20W DB. V záloze mám i malou zářivku. Mám je na východním parepetu, zatím se drží při zemi a nevytahují se. Časem dám fotku. Mirek
Rajčata 2022, 9.12.2021
Ani já to nakonec nyvydržel a po letošní dobré zkušeností se zimním pěstováním Startu jsem 1.12. zasel přímo do výsevního substrátu po jednom semínku Aztek, Bajaja, Venus a Vilma. Všechna vzešla bez problémů v rozmezí 4 - 6 dnů a mají se k světu.... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 14.11.2021
No, snad se z toho Milane do zítra nevyspíš, i to se stává. A jak tomu bude na jaře, to ještě můžeš přehodnotit mnohokrát. Míra
Rajčata 2021, 14.11.2021
Milane, u nás už pátým dnem slunce neprorazilo, vyložené mlhy sice nejsou, ale mlhavo je. Přesto je dnes poněkud tepleji, ve 13,30 hod. plných 7,6°C, v uplynulých dnech to bylo jen kolem 5°. Cukání k výsevu zatím nemám, zimní pěstování jsem tentokrát... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 13.11.2021
Jak kde, u nás v podkrušnohoří už nevykouklo sluníčko 4 dny v kuse a od začátku listopadu se ukázalo jen 6x a jen na malou chvíli. Mirek
Rajčata 2021, 10.10.2021
No jo, do hodnocení vstupuje příliš mnoho proměnných, proto vychází rovnice každému jinak. Každý máme jiné chutě, různé podmínky pro pěstování - nadmořská výška, půda, hnojeni a klimatické podmínky, které jsou navíc každý rok jiné. Kumato jsem také... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 9.10.2021
Jestli to má hnusnou chuť, tak je to stopro Indigo Rose. Mirek
Rajčata 2021, 19.9.2021
Jako "ekologické" rozpouštědlo lze použít také obyčejné máslo. Lepidlo jím potřít, nechat chvíli působit a pak je drsnějším papírem (utěrkou) či hadrem setřít, v případě potřeby proces zopakovat. Je to asi trochu pracnější než s ředidlem, ale funguje... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 26.8.2021
Jo, Milane, zastavení se projevuje zejména u těch "opravdových" bifteků (300 g a více). Samozřejmě, že ve vyšší poloze je sklizeň posunutá. V mých 260 m n. m. s menším množstvím srážek to zraje rychleji, navíc jsem vše urychlil jarním zateplením.... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 25.8.2021
No, tak to je opravdu džungle, ale krásně zelená, bez jakéhokoliv náznaku nějaké choroby. Mirek
Zimaaaaaa, 25.8.2021
Milane, keříkové odrůdy nepěstuji. "Převážnou mírou odplození" (asi to není správné vyjádření) označuji stav, kdy na keři dozrály min. cca 2/3 plodů. Zrálo mi to letos během měsíce všechno "šíleně" najednou. Mám hodně bifteků a rostliny už další... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika