 |
Příspěvky uživatele - 18.116
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slad - pálení, 22.1.2021 To sice jo, jenže výčepní lihovina a whisky mají polečného asi jen tolik, že se po obou motá hlava a i když je to obojí žitná kořalka není to totéž. O pálení z cukru ani nemluvím. |  | Slad - pálení, 20.1.2021 Návod dobrý, člověk se zase dozví něco nového prakticky využitelného. Jen to má jednu chybu a to je rentabilita. Ve sladu je tolik enzymů, že stačí na rozložení škrobu v až desetinásobném množství kukuřičného nebo obilného šrotu. Stačí teda použít... celý příspěvek > |  |
|  | Slad - pálení, 19.1.2021 Díky za ověřený postup ale troufám si říct že vzhledem k ceně sladu je dost neefektivní. Enzymů ve sladu je tolik, že dokážou rozložit škroby z přidaného obilního nebo kukuřičného šrotu a to až v poměru 1dil sladu na 10dilů šrotu. Rozdíl v nákupní... celý příspěvek > |  | Tepelné médium do dvouplášťového kotle, 19.1.2021 Nerezová dvouplášťová polní kuchyně používá jako náplň glycerinový olej. Když mi na měrce ukázalo že je pod ryskou, dolil jsem tam asi 3 litry řepkového oleje a kotel funguje dalších minimálně 10 let bez nějakých náznaků toho že by něco houstlo.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|