Příspěvky uživatele - 211.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Atraktívne druhy rajčín, 3.2.2021
Díky, Vladimíre za ochotu, z tých mojich čo som písala, môžeš zoznam skresať o Or. Russian117, Anna Russian, Eva Purplle Ball, nejaké semienka ešte mám zo svojich zobraných, tento rok z nich budem dávať iba Orange Russian 117.Príp. aj nejaké iné... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 2.2.2021
 Vladimíre, prelúskala som to a ak si sa ich podujal   nejaké objednať, vieš, že ja som zaťažená hlavne na skoršie odrody a srdcia,  v poslednom čase aj na typy pasta, tak som si vybrala :2. Amish Paste, 5. Anna... celý příspěvek >
Rajče Start F1, 1.2.2021
Vladimíre, páči sa mi, že si to obdivuhodne rozbehol s odrodou Start F1, Táto rajčina si to zaslúži. Už roky je jedničkou medzi mojimi paradajkamii klasickej veľkosti. Ja som minulý týždeň zase poslala semená Startky F1 na výmenu s nejakými ruskými... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 30.1.2021
Vladimíre, ja tiež určite iba zopár, maximálne 5-6 odrôd, na to je dosť času- ešte temer rok. Túto sezónu mám toho strašne veľa, uvidím, ako to zvládnem. Máš pravdu, tvoje španielske bifteky sú výborné, neoslovili ma z toho amerického zoznamu napr.... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021
Vladimíre, ja som doteraz z nich pestovala tieto, ale asi ich poznáš: 5, 10, 13, 14, 21, 32, 35, 41, 42, 51, 61, 66, 70, 80, 84, 85, 89, 90. Ostatné viac menej nepoznám Ak budem mať čas, tak preštudujem a prípadne k sezóne 2022 zaradím  ... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 27.1.2021
Samozrejme, že tento príspeviok smeroval k Zdenkovi, akosi som pozabudla(už som tu dávno nechodila škoda, že to nefunguje ako na FB), že naozaj by som mala oslovovať menom, lebo príspevky tu hádže niekedy v neoredvídateľnom poradí a opraviť neskôr to... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 26.1.2021 Obsahuje fotku
Záleží na tom, aký je to skleník. Ja ho mám čiastočne zapustený v zemi, tehlová stena dobre akumuluje teplo, takže rajčiny na pestovanie v ňom vysievam už koncom januára(samozrejme doma v obývaku a zopár sejem ešte skôr- zač. januára), do môjho... celý příspěvek >
Papriky 2021, 26.1.2021
Milane, presne aj mne sa to stalo, smutnice sa mi objavili z prvých výsevov po presadení do profi Gramfloru, rozvešala som lepové dosky a každý ďalší substrát už sterilizujem, objednávala som ho ešte v novembri, počítam, že ho mali na predajni zrejme... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 24.1.2021
Vladimíre, pripájam sa k tomu pokusu Mountainerov, ak máš navyše nejaké semienka. Sáčky ti môžem poslať, aj nejaký príspevok na poštovné, ale české známky nemám, keď už budem písať, chceš niečo z mojich odrôd?  Celkom ma zaujala tvoja... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 23.1.2021 Obsahuje fotku
Milane, Arctic Rose je skorý trpaslík so stromovitým-väčšinou však uvádzajú determinantnýn rastom až do do 1m, mne rástla asi do 60cm. Obyčajne sa tieto Dwarfy nejak nevyštipujú, ale ak by mala byť príliš zahustená môžeš niečo vyštipnúť. Pridávam... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 23.1.2021
Milane, Sophie´s Choice máš krásnu, zdravú. Aj mne už konečne začala kvitnúť, keď som ju dala viac pd svetlo(prvé púčiky jej zakrneli po Vianociach.) Každopádne prvé červené plody podľa tvojej foto môžeš očakávať koncom februára, až začiatkom... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 23.1.2021
Môj ťažko vypotený zoznam odrôd pre sezónu 2021, možno budem však ešte niečo upravovať ako obyčajne počas výsevov , lebo posledné odrody vysievam ešte aj koncom apríla a sadím po zimnom cesnaku.(výsevná sezóna trvá u mňa od januára (niektoré... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 23.1.2021 Obsahuje fotku
Ellen, ešte mám aj kupované textilné kvetináče z čiernej geotextílie- spolu 5 ks 10,15 a20l mám ich už 3. rok a používam ich na papriku- celkom sa jej v nich darí. vžy po sezóne ich vyperiem. Rajčiny radšej dávam do nádob s čiastočne urezaným dnom-... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 22.1.2021 Obsahuje fotku
Ellen, vidím, že sa izofólia z lekárne ujala. Vlani som tiež experimentovala s textilnými kvetináčmi zo starých riflových nohavíc. Korienky prerastali aj cez látku, na rifliach sa tvoril biely povlak čiastočne z vyzrážaných solí a čiastočne niekde... celý příspěvek >
Papriky 2021, 19.1.2021
Ja som si koncom novembra objednala 15 odrôd zaujímavých chilli pre pestovanie v kvetináčoch, hoci nie sú u mňa papriky prioritou v pestovaní,, niečo som pokusne vysiala okolo 12. decembra, pred vysiatim som namočila na 12 hod. do... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika