Příspěvky uživatele - 145.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odrůdu brambor doporučujete, 10.3.2010
nejlepší jsou malé s tvarohem a kefírem :-D
Jak ostříhat loňskou meruňku, 10.3.2010
už jsem to tu jednou psal podívejte se na poslední číslo RECEPTÁŘ a všeci kdo zatracujete řez tak se nad tím zamyslete já říkám řez ANO a říkám na rovinu jsem zahradník s maturitou a sice už to nedělám ale ZNÁM to ještě... celý příspěvek >
Jak uchovat semena zeleniny?, 8.3.2010
není to žádná věda-já dělám takhle papriky i rajčata už asi 8 let Vezmu např. pěknou papriku na záhoně v létě vyndám celý jadřinec a dám do mističky (používám třeba kelímek od salátu z Kaufflandu a nechám při pokojové teplotě v kuchyni až... celý příspěvek >
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 8.3.2010
ale proč zasít potom do sadbovačů a potom do kelímků a potom n a záhon-jediné co na tom je je zbytečná práce přesazování navíc NIC VÍC NIC MÍŇ
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 8.3.2010
teda vůbec nechápu proč přesazujete rajčata 2x -já to dělám už 25let stejně a máme rajčat až až, vyseju je koncem ledna a až mají pravé lístky tak je přepíchám do velkých kelímků od jogurtu (cca 0,5l) a nechám až do poloviny května ve skleníku (nebo... celý příspěvek >
Rajčata papriky - přihnojení, 8.3.2010
mám letos poprvé svoji satbu rajčat a paprik-už jsem je přepíchal mám je přihnojovet nějakou zálivkou a čím???
Jak ostříhat loňskou meruňku, 6.3.2010
zase jeden chytrej přečtěte si třeba poslední číslo receptáře
Jak ostříhat loňskou meruňku, 6.3.2010
vážení kritici to co jsem napsal o řezu meruňky na 1/3 tak jsem napsal jak to má být nejsem laik a nevyčetl jsem to někde v Rudém právu mám střední zahradnickou školu s maturitou v Praze 9 kterou jsem ukončil v r. 1984-takže nejsem starý kmet se... celý příspěvek >
Jak ostříhat loňskou meruňku, 5.3.2010
terminál zkrátit na 1/2 ostatní větve zkrátit na 1/3 a malé větvičky na 2 -3 očka směřující ven z koruny toť tak a ne jinak a počkejte s tím střiháním na teplejší klima až budou vidět očka
Celer - hloubka přepichování, 3.3.2010
zdravím-jak hluboko mám přepichovat celer poprvé (tak jak byl doteď) nebo hlouběji po lístky (jako např.u rajčar) děkuji Sekyra
Jak je to s tím smáčedlem?, 27.2.2010
na zahradě v kulné mám stále v umělé krabičce namočeno mýdlo např.na strohání (typu Hellada) a vždy když mám postřik tak dám do toho pár kapek-nic tím neskazíte-mám to ze staré zahradnické školy-od starých zahradníků a sám mám stř.zahradnickou školu... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 4.2.2010
včera jsem zasel 350 paprik (8 druhů) a 30 rajčat (5 druhů) a mminulý týden celer
Rajčata - semena, 26.1.2010
mám dotaz koupil jsem vloni semena rajčat orig.balení a dal je do krabice a manželka mi je dala do skříňky na balkón (otevžený balkon)-Myslíte že semena nepřemrzly a mohu je zasít, nebo koupit nová
Vzdálenost tůjí při výsadbě, 3.11.2009
souhlasím s p.Stanislawem o nemodních tújích-nevím kde spousta lidi tyto informnace pochytila o tom že túje jsou maloměštácký vkus je to od nich hnus se takhle vyjadřovat o něčem když o tom nemám ani páru. zahradník 20let praxe (lesoparky)
Jak naložit maso na uzení, 18.10.2009
marku, co se týká nakládání masa tak když se zeptáš 10 lidí co udí tak ti každý poradí to svoje (že je nejlepší já ho obalím v soli(rychlosúl je lepší) -na sucho oklepu a dám do kanemin.sudu druhý den zaliji převařenou studenou vodou a dle teploty... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika