Příspěvky uživatele - 145.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik na mšice, 27.5.2010
na mšice vylouhovaný tabák- je to spolehlivé
Uhorky, 23.5.2010
Polyversum byla dobrá věc, ale pochybuji, že se ještě dá někde koupit- jestli víte kde napište sem prosím adresu
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 22.5.2010
a v červnu, v červenci taky hlásí kroupy- tak kdy teda sázet??? :-D já když hlásí krpipy natáhnu na rajčata a papriky na pevno sít proti ptákům a docela to ochraní
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 21.5.2010
taky se už zítra chystám (jestli nebuude pršet) na to dát ty rajčata a papriky ven už mě doma zavazejí a líp stejně nebude tak at se "holky "snaží. Zítra jdou ven
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 21.5.2010
nebojte se nikdy není na postřik pozdě, nesmí pršet alespoň jeden den, letos je toho hodně (kadeřavosti) -je to dáno deštěm a větrem nic trhat nemusíte-já to vždy postříkal a listy se v zchopily dejte na moje rady a budete... celý příspěvek >
Uschlé listy na Meruňce, 21.5.2010
jo jo ani já vás nepotěším- je to na 99% mrtvice -to znamená, že bude schnout dál = vykopat, zahodit a nevysazovat po ní žádnou peckovinu
Hydrogel?, 19.5.2010
zase chemie - to už neumíte vypěstovat ani přírodní kopřivu bez chemie?
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 15.5.2010
kam spěcháte ještě prší (záplavy) a hlásí kroupy, raději o týden dýl než žádné co vy na to
Máta - jak se jí zbavit?, 15.5.2010
stačí tahat mladé rostlinky a round-up určitě ne nebo si dělejte mojito
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 7.5.2010
kdo vám řekl takový šílený nesmysl, že na rytí je nejlepší rovný rýč co kde jste to vzal fuj, že něco takovýho můžete napsat aniž víte něco o rytí Nám na škole (zahradnická škola Praha 9) dávaly právě obyč rýče se špičkou abychom se naučily rýt a... celý příspěvek >
Dětské pleny pod rajčata, 6.5.2010
koukám, že se z USA můžeme zbláznit-dělají si z nás srandu na kolik tě ty plínky vyšly (finančně) a za jak dlouho zetlý přes zimu a jiné ajiné toto je rubrika zahrada a né nějaký humoristický odkazy
Papriky už ven?, 4.5.2010
to co patří ven-papriky, rajčata,celer, okurky a letničky vždy dávám až po zmrzlých a vše je v pohodě délám to už spoustu let
Hnojení česneku, 26.3.2010
ne česnek se nehnojí
První vlastní výsev rajčat, 21.3.2010
k paprikám ve dvou pro to aby se podpíraly-kravina-lepší je koloík papriky po dvou méně plodí (jen každá z jedné strany) toť vše a to že vaše maminka zahradničila nic neznamená váš zahradník profesionál s maturitou (maturita Praha 9 r.1984)
Klíčení paprik, 18.3.2010
teplota je dobrá má být 25-28;C a ne jak píše ten člověk nade mnou 19 (je to blbost) ale já osobně bych to nenechal na tom radiátoru-píšete, že vláhy bylo dost, ale na radiátrou to vysychalo od spodu a vy jste zaléval vršek a ještě jste nepsal jak... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika