|
Postřik na mšice, 27.5.2010 na mšice vylouhovaný tabák- je to spolehlivé |
 |
Uhorky, 23.5.2010 Polyversum byla dobrá věc, ale pochybuji, že se ještě dá někde koupit- jestli víte kde napište sem prosím adresu |
 |
|
 |
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 22.5.2010 a v červnu, v červenci taky hlásí kroupy- tak kdy teda sázet??? :-D
já když hlásí krpipy natáhnu na rajčata a papriky na pevno sít proti ptákům a docela to ochraní |
 |
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 21.5.2010 taky se už zítra chystám (jestli nebuude pršet) na to dát ty rajčata a papriky ven
už mě doma zavazejí a líp stejně nebude tak at se "holky "snaží.
Zítra jdou ven |
 |
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 21.5.2010 nebojte se nikdy není na postřik pozdě, nesmí pršet alespoň jeden den, letos je toho hodně (kadeřavosti) -je to dáno deštěm a větrem
nic trhat nemusíte-já to vždy postříkal a listy se v zchopily
dejte na moje rady a budete... celý příspěvek > |
 |
Uschlé listy na Meruňce, 21.5.2010 jo jo ani já vás nepotěším- je to na 99% mrtvice -to znamená, že bude schnout dál = vykopat, zahodit a nevysazovat po ní žádnou peckovinu |
 |
Hydrogel?, 19.5.2010 zase chemie - to už neumíte vypěstovat ani přírodní kopřivu bez chemie? |
 |
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 15.5.2010 kam spěcháte ještě prší (záplavy) a hlásí kroupy, raději o týden dýl než žádné co vy na to |
 |
Máta - jak se jí zbavit?, 15.5.2010 stačí tahat mladé rostlinky a round-up určitě ne
nebo si dělejte mojito |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 7.5.2010 kdo vám řekl takový šílený nesmysl, že na rytí je nejlepší rovný rýč co kde jste to vzal fuj, že něco takovýho můžete napsat aniž víte něco o rytí
Nám na škole (zahradnická škola Praha 9) dávaly právě obyč rýče se špičkou abychom se naučily rýt a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dětské pleny pod rajčata, 6.5.2010 koukám, že se z USA můžeme zbláznit-dělají si z nás srandu
na kolik tě ty plínky vyšly (finančně) a za jak dlouho zetlý přes zimu a jiné ajiné
toto je rubrika zahrada a né nějaký humoristický odkazy |
 |
Papriky už ven?, 4.5.2010 to co patří ven-papriky, rajčata,celer, okurky a letničky vždy dávám až po zmrzlých a vše je v pohodě
délám to už spoustu let |
 |
Hnojení česneku, 26.3.2010 ne česnek se nehnojí |
 |
První vlastní výsev rajčat, 21.3.2010 k paprikám ve dvou pro to aby se podpíraly-kravina-lepší je koloík papriky po dvou méně plodí (jen každá z jedné strany)
toť vše a to že vaše maminka zahradničila nic neznamená
váš zahradník profesionál s maturitou (maturita Praha 9 r.1984) |
 |
Klíčení paprik, 18.3.2010 teplota je dobrá má být 25-28;C a ne jak píše ten člověk nade mnou 19 (je to blbost)
ale já osobně bych to nenechal na tom radiátoru-píšete, že vláhy bylo dost, ale na radiátrou to vysychalo od spodu a vy jste zaléval vršek a ještě jste nepsal jak... celý příspěvek > |
 |