Příspěvky uživatele - 44.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Althanova ryngle, 3.10.2008
V letáku který jsme obdrželi při nákupu renklody stojí: "Je cizosprašná.Vhodní opylovači jsou Zelená renkloda a Lu"tzelsachsenská.Sama je dobrým opylovačem. Ani jednu na zahradě nemáme ale roste 5 m od myrobalánu.A vloni nám pod tíhou... celý příspěvek >
Jak se zbavit černoty z ořechů?, 30.9.2008
toho zabarvení se ničím nezbavíte.Zmizí časem samo.Loni mi ořechy zabarvily ruce i přes gumové rukavice..Jana
vlašťovičník - bradavice, 29.9.2008
Já měla jako dítě bradavici v koutku ust.Byli jsme u babičky a její sousedka poradila vlaštovičník.Už si nepamatuji kolikrát mi maminka potírala bradavici ale ta upadla.Jana
jakou popínavku vybrat?, 26.9.2008
Dobrý den.Musím se vás zastat, protože mi latinské názvy moc neříkají.Vždyť české názvy jsou tak rozmanité.Jana
Osadit pařez?, 24.9.2008 Obsahuje fotku
Zdravím a děkuji za rady.Oddenky šeříku jsme vykopali a zapustili k plotu do země velké kameny.A tady je výsledek.
tak i já se pochlubím, 23.9.2008
Pěkné.Nejvíc se mi líbí ta č7-lila.Ale ostatní jsou taky krásné.Jana
množení kiwi, 22.9.2008
Já jsem v létě nechtěně ulomila větvičku a strčila ji do sklenice s vodou.Normálně pustila kořínky.Nevím jestli to byla náhoda ale roste.
Údržba trávníku (podzim-jaro), 22.9.2008
Moje zahrada leží na severozápadni straně a barák mám na jížní straně, tak že slunce mi svítí na trávník od rána do oběda, a pak až od odpoleledních hodin do večera.Počet hodin svitu slunce na moji zahradě záleží na ročním období.Mám na... celý příspěvek >
Jak na mech na betonu, 21.9.2008
Někde jsem četla že skalice dělá na betonu rezavé skvrny.Možná se ozve ještě někdo kdo to ví.Jana
Fíkovník, 19.9.2008
Zdravím.Mám první rok fíkovníky venku v nádobě.Kdy je mám přenést na zazimování?Až opadnou listy nebo při prvních mrazících?A taky i granátové jablko.Děkuji Jana
mečíky (gladioly), 18.9.2008
Dobrý den.Kdy prosím vás vyrýt cibule mečíků ze země?Mám je letos poprvé a tak nevím.A nechat jim i ty maličké cibulky?Pokvetou?Děkuji Jana
Ježek, 16.9.2008
Náš pes jednoho takového objevil.Bohužel příliš pozdě.Byl už sníh a zrovna tálo, tak to asi chudinku ježečka vzbudilo.Byl moc malinký a nepodařilo se mi ho zachránit.Třetí den umřel.Ale už jsme vezli ježka i do stanice ohrožených druhů, která je od... celý příspěvek >
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 16.9.2008
Jedním slovem NADHERA.Kde tu spustu kytek zimujete?Letos jsem začla se svou první fuchsii a asi si přikoupím ještě další.Molice se objevily ale zvládla jsem to nějekým postřikem na olejové bázi.Tak ať se vám daří.Jana
Vlašské ořechy - nový recept, 15.9.2008
Já vloni ořechy zavařila.Tak nasucho.Dělá to maminka švagrové už roky a nic se nezkazí.A nezabírají místo v mrazáku.Jana
Ježek, 15.9.2008
Všechny vás tu zdravím.Venku leje a tak sedím a pročítám příspěvky.Už jsem tu psala že jsme měli taky ježourka.a mám s ním i legrační příhodu.Teda spíš manžel.Ježka jsme měli v terariu a k večeru jsme ho nechávali ať se proběhne po kuchyni.Jinak byl... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika