|
Slimáci, 23.8.2010 ted jsem četla radu jak na slimáky v časopise Moje zahrádka rozpůlit meloun a sbaštit vnitřek a půlku melounu zahrabat do záhonu nalít pivo slimáci přilezou za melounem opijí se pivem a utopí se za týden sbaštíte další meloun atd... |
 |
Magnolie - pěstování a střihání, 13.8.2010 přesazovat 5 letý strom bych moc nedoporučovala, i když pokud je to nutné tak zkuste vykopat co největší bal do připravené jámy nalít několik kyblíku vody a potom zasazenou magnolii často zalévat myslím že ted by mohla během září a října ještě do... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zvláštní exotický keř, 12.8.2010 Myslím, že je to Thevetia peruviana, tato dřevina pochází z karibské oblasti a Sřední Ameriky.Má vonné květy a občas se mu říká žlutý oleandr patří do stejné čeledi jako oleandr-toještovité a také je jedovatý= z latexu i semen.Na Yokotanu se... celý příspěvek > |
 |
Poraďte, co to roste v trávníku?, 12.8.2010 amarant prý neobsahuje lepek.takže mouka z něj je dobrá při bezlepkové dietě |
 |
Neznáte tuto květinu?, 4.8.2010  Křín to nebude mám ho na zahradě a máte pravdu že má úplně jiné listy |
 |
Zázraky v zahradě, 4.8.2010  tak jsem si dnes chtěla vyfotit motýla šla jsem si pro foták, ale zatím mi uletěl tak jsem se jen tak kochala a prohlížela co mi kvete a co kde poletuje a leze a zaujal mě zvláštní pavouk udělal si pavučinu mezi měsíčky tak jsem našla že je to Křižák... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 1.8.2010 moc hezká pohodová zahrádka |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 29.7.2010 Slimáci mě taky zlobí, snažím se je sbírat ale bohyšky mi také okusují.Jinak hortenzie na zimu zasypu listím zjara rozhrnu a je to zároven hnojivo, zkuste je ještě zakrýt chvojím |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 28.7.2010  Zahrádka moje radost |
 |
Poraďte s názvem rostliny, 12.7.2010 je to pryšec skočcový-prý odpuzje hryzce |
 |
|
 |
Vodní želva v zahradním jezírku, 5.7.2010  lepší než dávat želvičku do jezírka je udělat malé jezírko jenom pro ni, nemusí být moc hluboké a měla by tam nějaké vyvýšeniny aby se mohla vyhřívat |
 |
Zázraky v zahradě, 5.7.2010  ted jsem na týden opustla svoji zahrádku a tak přidám něco barev od moře |
 |
Zázraky v zahradě, 23.6.2010  Housenka na vycházce |
 |
Kniha o zahradničení, 20.6.2010 Kniha Rok v naší zahradě od R.šrota je moc pěkně napsaná a protože je to český autor tak je to opravdu na naše podmínky jsou tu pěkné fotky a obrázky je to rozdělené po měsíci co je kdy třeba udělat vyšla, ale v roce 2004 tak nevím jestli je ještě v... celý příspěvek > |
 |
Kniha o zahradničení, 19.6.2010 Dobrá kniha je R.ˇSrot, Rok v naší zahradě |
 |